Lukasz_mk2 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Panowie a zabrał by ktoś na spota vaga??? Potrzebuje coś pogrzebać w 17-Licznik, a nie mam czym O ile nie wyciągnąłem z auta to będę miał.
ruks Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Vulko - profesjonalny serwisCuber u Ciebie na parkingu będzie promocja. Dzwonił tam kumpel to tylko robią pomiar za 5zł ale nie ustawiają zbieżności Sam pomiar to można zaryzykować (nawet pasuje mi w seju sprawdzić bo mam jedno koło krzywo po spotkaniu z krawężnikiem) ale na ustawianie to i tak bym im nie pozwolił. Znajoma kiedyś u nich za prostowanie stalówek zapłaciła ponad 400 PLN
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pablo Ja im nie pozwalam nawet odśnieżać przy moim miejscu parkingowym a co dopiero dać im coś sprawdzać
pawel1380 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Młody's bagged Audi A4 from Ireland.B6 mlodego z drogi, daje radę. muza fajna wiadomo kogo ? To Fever Ray z The Knife:) Dla lubiących podobne klimaty polecam grupy The Knife i Zeitgeist Super ja też polecam. Wogóle świetnie dobrali ten utwór do filmu młodego. Bardzo klimatycznie PS chcącym zacząć przygodę z The Knife doradzam nie zaczynać od ostatniej płyty,dość ciężka w odsłuchu "Tommorow In A Year" to bardzo fajna, klimatyczna płyta Nie mówię że nie fajna,ale dość znacząco różniąca sie od wcześniejszych dokonań Widzę że dobrej muzyki słuchasz
PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pablo Ja im nie pozwalam nawet odśnieżać przy moim miejscu parkingowym a co dopiero dać im coś sprawdzać
ranyjulek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Młody's bagged Audi A4 from Ireland.B6 mlodego z drogi, daje radę. muza fajna wiadomo kogo ? To Fever Ray z The Knife:) Dla lubiących podobne klimaty polecam grupy The Knife i Zeitgeist Super ja też polecam. Wogóle świetnie dobrali ten utwór do filmu młodego. Bardzo klimatycznie PS chcącym zacząć przygodę z The Knife doradzam nie zaczynać od ostatniej płyty,dość ciężka w odsłuchu "Tommorow In A Year" to bardzo fajna, klimatyczna płyta Nie mówię że nie fajna,ale dość znacząco różniąca sie od wcześniejszych dokonań Widzę że dobrej muzyki słuchasz Widzę, że Ty też
Radekst Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Widzę że dobrej muzyki słuchasz Widzę, że Ty też jeszcze sobie po buziaku dajcie mnie tez na spocie nie bedzie dzisiaj, wez Pablo dla mnie jedna ramke czarna, please
Wąski Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pablo Ja im nie pozwalam nawet odśnieżać przy moim miejscu parkingowym a co dopiero dać im coś sprawdzać :polew:
D4NTE Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Panowie psina znalazła nowy dom, więc misja odwołana :-) Dziękuję wszystkim za udział w poszukiwaniach
Transitpower Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja tez dziekuje!! Milo bylo znow Was widziec
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dzieki za spota wszystkim obecnym
PABLO Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja właśnie przyjechałem ze spota:decayed: Dzięki wszystkim
D4NTE Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja właśnie przyjechałem ze spota:decayed:Dzięki wszystkim Co Ty Pablo przez wawe wracałeś? :-P
DeXteR_NH Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 :hi:Dzięki za spota, Panowie;) i za pomoc przy postojówce z przodu... W sumie nie wiem komu, bo jeszcze nie za bardzo znam ludzi po nickach... Na następnego spota nie będę miał spóźnienia pod warunkiem, że żona znowu czegoś nie wymyśli...
radimm Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 dzięki za spota Dexter - miło było poznać, dzięki za kubeł Tradycja - piękne imię miłego dnia
jarko Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Dzięki za spota Panowie ! Boseron, jeszcze raz mi od działacza pociśniesz to już więcej nie przyjadę
Wąski Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Panowie psina znalazła nowy dom, więc misja odwołana :-) Dziękuję wszystkim za udział w poszukiwaniach super
DeXteR_NH Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 dzięki za spota Dexter - miło było poznać, dzięki za kubeł Tradycja - piękne imię miłego dnia Nie ma sprawy! Mam nadzieję, że za tydzień uda się podpiąć do mojego Audi kompa i go sprawdzić Widziałem, że przy którymś było coś działane... Tylko jeszcze Was nie kojarzę wszystkich:kwasny:
radimm Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ... Tylko jeszcze Was nie kojarzę wszystkich:kwasny: 2-3 spoty i będziesz kojarzył prawie wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi