D4NTE Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 tylu tortów to nikt jeszcze nie dostał może się w czwartek podzieli jak mu co zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A zwłaszcza król tortów Hahahah. Dzięki bardzo Panowie!!! Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 sto lat kerczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Panowie, 2 h temu gosc mi zaproponowal za moje B6 30 tys zl i powiedzial zebym sie zastanowil. Co o tym myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Panowie, 2 h temu gosc mi zaproponowal za moje B6 30 tys zl i powiedzial zebym sie zastanowil. Co o tym myslicie ? Pokaż swój temat w Moja A4 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 no i ktos mi zwinął tego avanciora 1.8t sprzed nosa... uhhh.. a chciałem byc uprzejmy i nie dzwonic pózna porą do goscia... nie zdarzyłem nawet telefonu spisac.... f*ck:facepalm: Siema tak wogóle:hi: sory ze impreze zakłucam, Sto lat dla Jubilata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 NOWY SAMSUNG GALAXY CAM EC-GC100 GW24 16MP FV23% (3012726727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Chce ktoś fajny aparacik:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 .Wszystkiego Najlepszego Kerczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Kerczi, spełnienia marzeń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Kerczi tylko r8 życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Sto lat Karollo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dzięki Panowie....dzisiaj Żonka jak to na zone klubowicza przystało....zrezała mi moda w samochodzie :kox: Prezent KOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dzięki Panowie....dzisiaj Żonka jak to na zone klubowicza przystało....zrezała mi moda w samochodzie :kox:Prezent KOX http://images.tinypic.pl/i/00331/0ldx9i4pzj1s.jpg No szacun dla żonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Sto lat kolego Kerczi! A tak przy okazji regenerował ktoś może z was pompę ABS robi ktoś takie rzeczy w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dzieki Krzysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 dzięki Panowie....dzisiaj Żonka jak to na zone klubowicza przystało....zrezała mi moda w samochodzie :kox:Prezent KOX Zuzia to Cię mocno kocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 siemson! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witajcie Panowie potrzebuję fachowej porady i związłej odpowiedzi w kwestii regulacji biksenonów w B6. Czy aby wyregulować lampy śrubami należy w pierszej kolejności uruchomić procedurę regulacji lamp w VCDSie?? Próbowałem u siebie ustawić lampy bez podłączania VCDSa, ale lampy nie reagują na kręcenie śrubami. Jeśli to nie wina procedury to będę musiał wyjąć obie lampy i sprawdzić czy wszystkie elementy odpowiedzialne za regulację w środku lamp są w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi