PABLO Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Zobaczymy kto będzie miętki ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Paranoja jakaś że puścili mecz Borussie, zamiast Real - MU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Paranoja jakaś że puścili mecz Borussie, zamiast Real - MU akurat nie miałem czasu oglądać, bo walczę o lepsze (spotowe ) jutro ale na "n" chyba były obydwa? a na necie to już na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Siema miłego dzionka Wam życzę, Jeszcze tylko dzisiejszy dzień i weekend więc byle do 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siemson! Plan przekonania żony, żeby dzisiaj jechać na spota: 1. przed pracą 2. zużycie paliwa w w celu zawiezienia jej z domu do pracy 3. zużycie paliwa w w celu przywiezienia jej z pracy do domu 4. jakiś i przygotowany obiad po przyjeździe do domu 5. po pracy i obiedzie Punkt 1. wykonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Siema miłego dzionka Wam życzę, Jeszcze tylko dzisiejszy dzień i weekend więc byle do 18:00 miłego oby do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siemson!Plan przekonania żony, żeby dzisiaj jechać na spota: 1. przed pracą 2. zużycie paliwa w w celu zawiezienia jej z domu do pracy 3. zużycie paliwa w w celu przywiezienia jej z pracy do domu 4. jakiś i przygotowany obiad po przyjeździe do domu 5. po pracy i obiedzie Punkt 1. wykonany Hmm, ciekawe bo z mojego doświadczenia wynika że do pkt 1 to nie tak łatwo kobietę przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siemson!Plan przekonania żony, żeby dzisiaj jechać na spota: 1. przed pracą 2. zużycie paliwa w w celu zawiezienia jej z domu do pracy 3. zużycie paliwa w w celu przywiezienia jej z pracy do domu 4. jakiś i przygotowany obiad po przyjeździe do domu 5. po pracy i obiedzie Punkt 1. wykonany Dexter poświęcenie aby pojechać na spot godne podziwu Ale mogłeś powalczyć z tematem i zatrzymać się na pkt. 1 i 5 to byłby tak zwany kompromis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 pytanie nr 1 - zna ktoś kogoś z hamowni z Niepołomic? kto tam już był?? pytanie nr 2 - komu pasowałby termin 02.03. na hamowanie wozidła jeśli termin byłby możliwy? pytanie nr 3 - kto jedzie na dzisiejszego spota? pytanie nr 4 - kto pomoże z założeniem tempomatu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 pytanie nr 1 - zna ktoś kogoś z hamowni z Niepołomic? kto tam już był?? pytanie nr 2 - komu pasowałby termin 02.03. na hamowanie wozidła jeśli termin byłby możliwy? pytanie nr 3 - kto jedzie na dzisiejszego spota? pytanie nr 4 - kto pomoże z założeniem tempomatu?? ad.1 byłem, hamowałem tam auto 3razy ad2. może udałoby mi się wyrwać pojechać zobaczyć co tam Ci wyjdzie ad3. dziś raczej mnie nie będzie ad4. nie mam o tym pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siemka Ja dzis bede na spociku i bez żadnych podpunkcików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 walentynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 tiaaa... a ja jeszcze nie dawno miałem "walę tynki" w trakcie remontu ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ---------- siemson!Plan przekonania żony, żeby dzisiaj jechać na spota: 1. przed pracą 2. zużycie paliwa w w celu zawiezienia jej z domu do pracy 3. zużycie paliwa w w celu przywiezienia jej z pracy do domu 4. jakiś i przygotowany obiad po przyjeździe do domu 5. po pracy i obiedzie Punkt 1. wykonany Hmm, ciekawe bo z mojego doświadczenia wynika że do pkt 1 to nie tak łatwo kobietę przekonać Nikt nie mówił, że było łatwo ale się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja się dziś nie wyrobię na spota :banghead: ale za tydzień się melduje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Policjanci mają zakaz chodzenia na film "Drogówka". Skąd ta nerwowość władz policji? | wPolityce.pl | codziennie ważne informacje ze świata polityki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Siemano ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ---------- Transit co tam u Ciebie, żyjesz tam chłopie? ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ---------- Nie zdał na egzaminu prawo jazdy - Sadistic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Panowie wstępny umówiony termin na hamownie w Niepołomicach to 02.03 godzina 10:00 cena za ośke - 120zł, jeśli będzie 5 samochodów to 100zł Q chyba coś koło 170zł kto byłby chętny? na razie są 3 ośki: fantowski Wąski pablo_ua4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 hmmmm:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Bry Jakos zyje, tylko strasznie sie ta szkola dluzy... Ale za 2 tygodnie powinienem pojawic sie na spocie bo bede mial dluuugi weekend. Pozdrowienia z Lubania dla wszystkich (wlasnie jestem tu na praktykach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 "Dziupla" na kilka posesji. Policja: To przeszło nasze oczekiwania - TVN24 grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Panowie wstępny umówiony termin na hamownie w Niepołomicach to 02.03 godzina 10:00cena za ośke - 120zł, jeśli będzie 5 samochodów to 100zł Q chyba coś koło 170zł kto byłby chętny? na razie są 3 ośki: fantowski Wąski pablo_ua4 Hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi