DeXteR_NH Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siemson!Plan przekonania żony, żeby dzisiaj jechać na spota: 1. przed pracą 2. zużycie paliwa w w celu zawiezienia jej z domu do pracy 3. zużycie paliwa w w celu przywiezienia jej z pracy do domu 4. jakiś i przygotowany obiad po przyjeździe do domu 5. po pracy i obiedzie Punkt 1. wykonany Punkty 2., 3., 4. zmodyfikowano o dodatkowy tort i galaretkę na deser i 5. wykonane. Mission acomplished! Kierunek Galeria Kazimierz Widzimy się za godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 która wybiera się na spota... KFC dzisiaj? Ja już po Pizzy Hut więc KFC out Dziś w walentynki każda pizza i wielkość za 19,90zł Nie długo wyjeżdżam na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dziś w walentynki każda pizza i wielkość za 19,90zł czemus wczesniej nie mowil musialem sie zadowolic trzema b-smartami wiec ja tez juz dzisiaj odpuszczam kfc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dziś w walentynki każda pizza i wielkość za 19,90zł czemus wczesniej nie mowil musialem sie zadowolic trzema b-smartami wiec ja tez juz dzisiaj odpuszczam kfc bo Cie nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 chcesz xenona stracic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 hehe nie - przepraszam! milego spota... ja mam jeszcze troche roboty. Za tydzien powinenem sie pojawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za spota... również Jest możliwość gdzieś na www sprawdzić kody wyposażenia po numerze VIN?? oczywiście darmowo. Na wlepie w bagażniku i ks. serw. jest tylko część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 dzieki obecnym za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 dzięki za spota Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 POanowie jest mi ktos w stanie znalezc roznice miedzy grillami w b7? Ktos tu kiedys wklejal tylko koniecznie na samochodach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za spota tym którzy byli i tym którzy jechali ale nie dojechali (Trzastek:grin:) Coraz więcej nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 dzięki za spota jak dobrze że już weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 POanowie jest mi ktos w stanie znalezc roznice miedzy grillami w b7? Ktos tu kiedys wklejal tylko koniecznie na samochodach... ale że co dokładnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 juz w domach? czemu tak szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 juz w domach? czemu tak szybko? bo Ciebie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 no juz nie Pie**ol pojawie sie za tydzien hamulce skladam... Ktos ma jakis sprawdzony zestaw do malowania zaciskow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 cuber miałeś z żoną spędzić wieczór a ty na forum siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 dzieki obecnym za spocika nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 no juz nie Pie**ol pojawie sie za tydzien hamulce skladam... Ktos ma jakis sprawdzony zestaw do malowania zaciskow? ja malowałem w Colorexie w zielonkach nie drogo a dobrze malują piecowo. dzięki za spota wiem wiem nie poznaliście mnie w tym bolidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi