_Gabriel_ Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Panowie, Jezdzil ktos na oponach Federal 595RS-R i moze cos powiedziec na ich temat?
michail55 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 powiedzcie mi panowie czy taki altetnator wystarczy poniewaz moj nie wydala mam 100A 120A ALTERNATOR AUDI A4 8E0 B7 1.8 T VALEO 120A (3628742642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy moze bedzie 140A Alternator 140A Golf V Plus AUDI A4 B7 06F903023H (3604495747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mam niedoladowany najprawdopodobniej aku i ostatnio auto stalo dluzej wiec zostalo unieruchomione he prosze o pomoc
fantowski Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie, Jezdzil ktos na oponach Federal 595RS-R i moze cos powiedziec na ich temat? nawet w chinach ich nie znają
gruszka Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie, Jezdzil ktos na oponach Federal 595RS-R i moze cos powiedziec na ich temat? nawet w chinach ich nie znają Ja mialem je w rowerze, ale wybralem sie tylko raz na Turbacz gdy bylo sucho i to wyciagiem wiec ciezko cos powiedziec Wiosna
huberts Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie! Potrzebuję rady, mianowicie stacja diagnostyczna robiąca przeglądy motocykli w Krakowie, jakiś normalny diagnosta, który nie przywali się do niczego szczególnego Kupiłem niedawno Bandita 600, potrzebuje zrobić przegląd, w motórze wszystko blanga, tylko wiadomo jak się ktoś będzie chciał dowalić do czegoś to się dowali.
gruszka Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie! Potrzebuję rady, mianowicie stacja diagnostyczna robiąca przeglądy motocykli w Krakowie, jakiś normalny diagnosta, który nie przywali się do niczego szczególnego Kupiłem niedawno Bandita 600, potrzebuje zrobić przegląd, w motórze wszystko blanga, tylko wiadomo jak się ktoś będzie chciał dowalić do czegoś to się dowali. Ja robie przeglad skutra zawsze na szycie przed wieliczka w Oplu
KERCZI Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Teraz się to zmieni Wysłane z mojego urQuattro
Wąski Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie! Potrzebuję rady, mianowicie stacja diagnostyczna robiąca przeglądy motocykli w Krakowie, jakiś normalny diagnosta, który nie przywali się do niczego szczególnego Kupiłem niedawno Bandita 600, potrzebuje zrobić przegląd, w motórze wszystko blanga, tylko wiadomo jak się ktoś będzie chciał dowalić do czegoś to się dowali. Ja robie przeglad skutra zawsze na szycie przed wieliczka w Oplu no miałem pisać pisz do Gruszki
boseron Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 powiedzcie mi panowie czy taki altetnator wystarczy poniewaz moj nie wydala mam 100A 120A ALTERNATOR AUDI A4 8E0 B7 1.8 T VALEO 120A (3628742642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy moze bedzie 140A Alternator 140A Golf V Plus AUDI A4 B7 06F903023H (3604495747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mam niedoladowany najprawdopodobniej aku i ostatnio auto stalo dluzej wiec zostalo unieruchomione he prosze o pomoc Sprzedaj ten złom w piz*u ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- A tak wogole to czesc wszystkim
ruks Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A brakuje Ci trzymania w zakrętach na 225? Większość ludzi nie wykorzystuje więcej niż 50% przyczepności opony, jak ktoś ogarnia jazdę trochę więcej to skorzysta z 75% więc kupowanie szerszych jest kompletnym bezsensem jak już koledzy napisali Kolejna sprawa że pogarsza się przyczepność na wodzie i to o wiele bardziej niż polepsza na suchym. No czasem mnie ponosi fantazja, lubię szybko chodzić w łukach i zdarzyło się że miałem w gaciach bo auto zaczęło ściągać. Pytam póki co czysto teoretycznie, może ktoś z Was kiedyś na takich jeździł i jest w stanie powiedzieć czy 2cm różnicy na oponę zauważalnie poprawia przyczepność, to samo tyczy się długości drogi hamowania W A4 nie miałem szerszych ale jeździłem wieloma innymi samochodami z oponami dużo szerszymi i naprawdę nie warto iść w szerokość, jak już pisałem na suchym mały zysk, na wodzie duża strata. Jeżeli w 180 KM Pasku nie wystarcza Ci 225 to albo: - zapierdalasz tak że ja już się boję na drodze Cię spotkać i potrzebujesz specjalistycznych opon o różnych mieszankach w zależności od temp i docinanych na różne warunki - trzeba potrenować technikę pokonywania zakrętów (dobór toru jazdy, punkty hamowania, przyspieszania w celu wykorzystania pełnej przyczepności opon) Zresztą są na forum osoby, które mają 235 to mogą napisać albo zróbmy na spocie testy
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 .... ....albo zbieżności do sprawdzenia......skoro na 225 auto źle jedzie..........chociaż tak z innej beczki...znam takiego....co klekotem 2.0 dojeżdża er'esowe heble wysłane z one v
gruszka Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A brakuje Ci trzymania w zakrętach na 225? Większość ludzi nie wykorzystuje więcej niż 50% przyczepności opony, jak ktoś ogarnia jazdę trochę więcej to skorzysta z 75% więc kupowanie szerszych jest kompletnym bezsensem jak już koledzy napisali Kolejna sprawa że pogarsza się przyczepność na wodzie i to o wiele bardziej niż polepsza na suchym. No czasem mnie ponosi fantazja, lubię szybko chodzić w łukach i zdarzyło się że miałem w gaciach bo auto zaczęło ściągać. Pytam póki co czysto teoretycznie, może ktoś z Was kiedyś na takich jeździł i jest w stanie powiedzieć czy 2cm różnicy na oponę zauważalnie poprawia przyczepność, to samo tyczy się długości drogi hamowania W A4 nie miałem szerszych ale jeździłem wieloma innymi samochodami z oponami dużo szerszymi i naprawdę nie warto iść w szerokość, jak już pisałem na suchym mały zysk, na wodzie duża strata. Jeżeli w 180 KM Pasku nie wystarcza Ci 225 to albo: - zapierdalasz tak że ja już się boję na drodze Cię spotkać i potrzebujesz specjalistycznych opon o różnych mieszankach w zależności od temp i docinanych na różne warunki - trzeba potrenować technikę pokonywania zakrętów (dobór toru jazdy, punkty hamowania, przyspieszania w celu wykorzystania pełnej przyczepności opon) Zresztą są na forum osoby, które mają 235 to mogą napisać albo zróbmy na spocie testy Ja mam 235 w moim stworze Wiosna
Wąski Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ruks ile teraz kosztuje trzeci stopień ?
PABLO Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie ma ktoś do sprzedania 2szt. zimówek 205/55/R16 mogą być używki ale w dobrym stanie.
Lolo-Krk Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie, Jezdzil ktos na oponach Federal 595RS-R i moze cos powiedziec na ich temat? Ja jeździłem w Focusie ST zrobionym na ponad 300KM,polecam nawet sam chyba kupię sobie na przyszły sezon:) dużo lepsze niż TOYO R888 wolniej się ścierają a tak samo lepią
_Gabriel_ Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie, Jezdzil ktos na oponach Federal 595RS-R i moze cos powiedziec na ich temat? Ja jeździłem w Focusie ST zrobionym na ponad 300KM,polecam nawet sam chyba kupię sobie na przyszły sezon:) dużo lepsze niż TOYO R888 wolniej się ścierają a tak samo lepią dzieki za opinie, podobno nie jest za dobrze na mokrym i z racji twardej mieszanki pekaja. Jak wpiszesz model opony, to google Ci pokaze foty z peknieciami
Lolo-Krk Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Panowie, Jezdzil ktos na oponach Federal 595RS-R i moze cos powiedziec na ich temat? Ja jeździłem w Focusie ST zrobionym na ponad 300KM,polecam nawet sam chyba kupię sobie na przyszły sezon:) dużo lepsze niż TOYO R888 wolniej się ścierają a tak samo lepią dzieki za opinie, podobno nie jest za dobrze na mokrym i z racji twardej mieszanki pekaja. Jak wpiszesz model opony, to google Ci pokaze foty z peknieciami Pod względem pęknięć to nie mogę sie wypowiedzieć,co do trakcji,zużycia to nawet nawet:) Znajomi z D1 KRK - na pewno znacie- używają ich na zawodach i chwalą, jak również używali ich droższego odpowiednika TOYO R888, i twierdzą że porównywalna gumka a tańsza. Z nowu na osiedlu mam wariata który ma M3 E46 i na tyle ma właśnie FEDERALKI RS-R 245/35R19 i też chwali,a to co tą Betą wyprawia to się nie dziwie że chwali:) tak więc opini jest wiele,ja sobie kupie na próbę choć nie mam nie wiadomo jakiej mocy:) wiec będę miał swoje zdanie. ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- Panowie może ktoś chętny nawet na handel dalej:) Oddam całość lub osobno za 1500-1600zł kwestia dogadania-PILNE:) Sprzedam swoje 18" kupione w kwietniu tego roku plus oponki z maja tego roku- Parametry: ASA Revolution AR4 8X18 ET 45 Oponki: 4 x Nankang NS2 215/40R18
Rekomendowane odpowiedzi