nex Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 W Kauflandzie mają błąd przy cenie i linka holownicza do 3000kg która normalnie kosztuje 29zł, jest za 2,39zł wziąłem 3 szt PABLO, Ty to jesteś, teraz się wyspowiadaj
D4NTE Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 D4NTE - patrz drugim razem dobrze na numer rej nie miała czasem?!? KR 088xx Strasznie była brudna ale 088 bym po kojarzył ;-) aha kobieta nią prowadziła
pawel1380 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 za 29 zł dobrej linki tez nie kupisz Podobna bajka jak z kablami do odpalania. Szajs.Jak Ci sie zerwie i tylną szybę ro***bie nie miej żalu. Kolega raz tak miał Chytry dwa razy traci.
gucio07 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 z wieczora znajomy ma do sprzedania Audi fajny klasyk jakby ktoś chciał Audi 200 C2 Typ 43 rarytas Rzezawa ? Tablica.pl
gucio07 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 czy ja wiem Boseron zobacz sobie na mobile.de po ile te auta stoją tym bardziej że może tego modelu zostało parę sztuk .A jak to auto było by zrobione to już wogóle by kozak wyglądało .Nie oszukujmy się jest to już klasyk jak ktoś nie ma kasy żeby zrobić takie auto to nie kupuje ,bo wiadomo że wszystko kosztuje
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 za 29 zł dobrej linki tez nie kupisz Podobna bajka jak z kablami do odpalania. Szajs.Jak Ci sie zerwie i tylną szybę ro***bie nie miej żalu. Kolega raz tak miał Chytry dwa razy traci. ja swoją brałem za jakieś punkty na bp....5 złotych bym za nią nie dał....tak wyglądała niepozornie...a kilka furek z rowu dzięki niej wyciągnąłem...,a nie wyglada na taką mocną ---------- Post dopisany 02-02-2014 at 07:17 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2014 at 23:25 ----------
lennox Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Te gokarty dzisiaj aktualne? Ja będę z młodzieżą.
Redjasper Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zabrałem się za sprzątanie w piwnicy i ... nie zdążę - bawcie się dobrze
nex Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zabrałem się za sprzątanie w piwnicy i ... nie zdążę - bawcie się dobrze pamiętaj aby dzień święty święcić
Redjasper Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 a skąd wiesz, że nie święciłem? no fakt nie miałem czy zakropić... sok malinowy tylko był Zabrałem się za sprzątanie w piwnicy i ... nie zdążę - bawcie się dobrze pamiętaj aby dzień święty święcić
Transitpower Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 czy ja wiem Boseron zobacz sobie na mobile.de po ile te auta stoją tym bardziej że może tego modelu zostało parę sztuk .A jak to auto było by zrobione to już wogóle by kozak wyglądało .Nie oszukujmy się jest to już klasyk jak ktoś nie ma kasy żeby zrobić takie auto to nie kupuje ,bo wiadomo że wszystko kosztuje Gucio... Naprawde go poniosło z ceną Ostatnio też zachorowałem na klasyka i powiem Ci, że można kupić pięknego Merca z 1981 roku za 600 euro...
electrofinger Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Witajcie, idę jutro do szpitala na operację. Niby nic poważnego ale stres jest...
Transitpower Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Albo takiego za 1200 euro (1978rok)
FANTOMAS Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 za 29 zł dobrej linki tez nie kupisz Podobna bajka jak z kablami do odpalania. Szajs.Jak Ci sie zerwie i tylną szybę ro***bie nie miej żalu. Kolega raz tak miał Chytry dwa razy traci. ja swoją brałem za jakieś punkty na bp....5 złotych bym za nią nie dał....tak wyglądała niepozornie...a kilka furek z rowu dzięki niej wyciągnąłem...,a nie wyglada na taką mocną on dlatego kupił trzy bo będzie wszystkie na raz zapinał Zabrałem się za sprzątanie w piwnicy i ... nie zdążę - bawcie się dobrze pamiętaj aby dzień święty święcić jako dobry chrześcijanin zmienił dziewczętom wodę w wiadrze i zniósł kolorowy telewizor co by nie siedziały po ciemku.
Rekomendowane odpowiedzi