KERCZI Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 To jest jakiś cudak czy Panda Abarth ....? Wyciekło z miski olejowej... Cudak jak sie patrzy
miodzio Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 wystarczy popatrzeć na rejestrację i wszystko wiadomo
electrofinger Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Panowie, będę potrzebował kogoś kto aktualizuje MMI 3G high. Aktualizacja oprogramowania, wyłączenie blokady odtwarzania DVD podczas jazdy, mapy, ewentualnie spolszczenie.
KERCZI Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 z grilla to nawet ma coś z audi;) Z łesek z ledami to nawet bardziej niż tylko coś Wysłane z VW DANTE....No wiesz co???
Yoghurt Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Panie, jak sie nazywa ten spec z Wieliczki od felg? Czaja?
KERCZI Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Panie, jak sie nazywa ten spec z Wieliczki od felg? Czaja? Dokładnie...ale terminy dluuuugie... Wysłane z VW
Yoghurt Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 goscie z biskupic renowacje felg tez ogarniaja?
Cuber Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 goscie z biskupic renowacje felg tez ogarniaja? Tak ale oni to zlecają komuś..... Panowie, będę potrzebował kogoś kto aktualizuje MMI 3G high. Aktualizacja oprogramowania, wyłączenie blokady odtwarzania DVD podczas jazdy, mapy, ewentualnie spolszczenie. Marcin NAVIPOL
OGr Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Do końca nie wiem... prawdopodobnie prowadnice jarzma są krzywe. Na sucho chodzą elegancko ale w momencie dociągnięcia śrub przykręcając zacisk przestają fajnie chodzić i zacisk się nie rusza. Z jedną prowadnicą miałem problem przy wymianie tarcz i mogła się wygiąć przy wyciąganiu. Jedyne wytłumaczenie bo jak delikatnie popuszczę śruby na zacisku to całość ładnie zaczyna chodzić na prowadnicach. Tłoczek elegancko chodzi więc on odpada. Dzisiaj poczyściłem wszystko dokładnie... jutro z racji niedzieli i dnia kobiet też rozbiorę pod kamienicą i spróbuję popatrzeć na te prowadnice. Zjawisko opisane zauważyłem przy składaniu tego dzisiaj do kupy i nie miałem już czasu więc nie dociągałem na siłę. Mam w garażu komplet 288 jak coś. Panie, jak sie nazywa ten spec z Wieliczki od felg? Czaja?Dokładnie...ale terminy dluuuugie...Wysłane z VW Nie ma teraz takich długich terminów bo troszkę się rozbudowali.Radek, dojechales? Zapomnieliśmy jeszcze sprawdzić jedną rzecz z tyłu. Odezwij się na PW. Edytowane 8 Marca 2015 przez OGr
Radekst Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Radek, dojechales? Zapomnieliśmy jeszcze sprawdzić jedną rzecz z tyłu. Odezwij się na PW. tak, tak, dojechalem, musialem sie jeszcze zatrzymac na dotankowanie i dopompowanie Jeszcze raz dzieki za pomoc i mile towarzystwo Edytowane 8 Marca 2015 przez Radekst
OGr Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Następnym razem dojrzejesz do szerszej felgi i wezszej opony :-) Będzie git :-) Edytowane 8 Marca 2015 przez OGr
nex Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Radek, dojechales? Zapomnieliśmy jeszcze sprawdzić jedną rzecz z tyłu. Odezwij się na PW. tak, tak, dojechalem, musialem sie jeszcze zatrzymac na dotankowanie i dopompowanie Jeszcze raz dzieki za pomoc i mile towarzystwo
D4NTE Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 wpływ Batalionu widzę Eee, no co Ty :-) Powiedział bym że Fanty i OGra
D4NTE Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 DANTE czemu sie nie chwaliłeś? czym się miałem chwalić?
Rekomendowane odpowiedzi