fantowski Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Panowie szukam garażu na wynajem. Najlepiej okolice Prądnika Białego ale niekoniecznie
skotmen Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 ....Jakie są najskrytsze marzenia mężczyzny? Córka na okładce pisma "Twój Styl", syn na okładce "Przeglądu Sportowego", kochanka na okładce "Playboya", żona w programie "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
OGr Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 ....Jakie są najskrytsze marzenia mężczyzny? Córka na okładce pisma "Twój Styl", syn na okładce "Przeglądu Sportowego", kochanka na okładce "Playboya", żona w programie "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Zapomniałeś o teściowej ;-)
Lukasz_mk2 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Witam, Panowie "komórkowcy" będziecie dziś na spocie?? Potrzebował bym kupić telefon z dual sim (aktywny), wyświetlacz min 5,2" (najlepiej 5,5"), 2gb ram do kwoty ok 1300zł, znajdzie się coś?? Może być chinczyk. Telefon potrzebuje dla ojca, który ostatnio miał jakiegoś chińczyka o podobnych parametrach i był z niego bardzo zadowolony tylko złamał go na pół
Lukasz_mk2 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) myślałem o tym telefonie, ale ma mały wyświetlacz a ojciec jest ślepy. Jak miał s3 LTE to oglądał wyświetlacz z lupą i się co chwile żalił, że nic na nim nie widzi dlatego s3 oddał mi a sobie kupił chińczyka z wyświetlczem 5,2' Ojciec obecnie siedzi we Frankfurcie nad Menem i tam właśnie kupił sobie chińczyka w sklepie u ciapaków, ale mówi że go trzepie jak tam ma iść i chce kupić coś w Polsce. Mówi, że takiego syfu i smrodu w sklepie to nigdzie nie widział. Edytowane 15 Września 2015 przez Lukasz_mk2
Radekst Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Kup mu tel CAT B15Q ani to nie ma 5", ani 2gb ramu Lukasz, zerknij na huawei p8 lite, 2gb ramu, 5" wyswietlacz, dual sim, 13mpx, 8-rdzeniowy procesor po 1.2ghz, android 5-tka, LTE, 16gb wbudowanej, bateria 2200mah, nowke kupisz na allegro za 800zl, uzywke po 600-700, w rtv euro agd, w media markcie itp sa po 849zl, bardzo dobra cena, w tej kasie nic lepszego raczej nie kupisz, a jeszcze jakbys wzial na fv to juz w ogole bajka Dodatkowo huawei ma bdb serwis w przypadku HW P8 masz gwarancje na 3 lata i jesli w przeciagu pierwszych 3msc cos Ci sie uszkodzi to dostajesz nowy tel, nie dam sobie glowy uciac czy z P8 Lite tez tak jest, ale wydaje mi sie, ze tak. chniola nie kupuj, bo w razie W bedziesz sie bujac z gwarancja, a czesci zamiennych nie ma. Edytowane 15 Września 2015 przez Radekst
electrofinger Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Guten Tag. Szukam zaufanego mechanika, chodzi o Opla Vectra C. Ktoś coś?
Vixen Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Panowie , czego objawem moze byc jak bardzo dynamicznie depne , i zmieniam bieg to czasami obroty leca dalej . Nie zawsze tak sie dzieje lecz sporadycznie , przy normalej jezdzie takiego efektu nie ma. Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Vixen Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Hmm , myslalem ze podczas normalej jazdy gdy wcisne sprzeglo obroty tez by rosly lub cos . Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Radekst Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 u mnie bylo najpierw tak jak u Ciebie, ze jak zmienialem bieg to tylko obroty lecialy do gory i po chwili spadaly, a z czasem zaczelo slizgac nawet przy depnieciu na gaz do podlogi
Vixen Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Uu to trzeba oszczedzac zeby zime przejechac i na wiosne robic , pewnie odrazu z dwumasem ? Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
radimm Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Uu to trzeba oszczedzac zeby zime przejechac i na wiosne robic , pewnie odrazu z dwumasem ? Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 niekoniecznie, jeśli dwumas nie ma luzow,nie ma sensu go wymieniać
Vixen Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Dobrze wiedziec na przyszlosc :-) dziekowac Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Arturoo Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Spota nie było? Edytowane 16 Września 2015 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi