siara Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Który z Was był przed chwilą u mnie po lampy? bo się nie zdążył przedstawić...
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie mówił Ci już zarejestrował i jeździ Nikt w Krakowie nie zarejestruje auta bez mojej wiedzy wiec bądź spokojny A może i nie długo bez mojej zgody
FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Nikt w Krakowie nie zarejestruje auta bez mojej wiedzy wiec bądź spokojny A może i nie długo bez mojej zgody że niby idziesz w pisiory Edytowane 17 Grudnia 2015 przez FANTOMAS
Rychoo0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) poleci ktos jakiegos speca od spawania plastikow? Ul. Na Zakolu Wisły jest spoko koleś, spawa naprawdę OK i ceny OK. Nr nie mam, ale jadąc Nowohucką to jest jego reklama przy wjeździe właśnie na ul. Na Zakolu Wisły. Jak będziesz chciał zorganizuję Ci namiar. Pzdr. Poprawię, koleś...ten koleś ma z 65 lat Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Rychoo0
OGr Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 poleci ktos jakiegos speca od spawania plastikow? Ul. Na Zakolu Wisły jest spoko koleś, spawa naprawdę OK i ceny OK. Nr nie mam, ale jadąc Nowohucką to jest jego reklama przy wjeździe właśnie na ul. Na Zakolu Wisły. Jak będziesz chciał zorganizuję Ci namiar. Pzdr. Poprawię, koleś...ten koleś ma z 65 lat Tutaj też macie gościa przy Opolskiej: http://audi.pacula.eu/audi-a4-naprawa-obudowy-klimatronika-2din/
Vixen Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ogr , masz tam u siebie w garazu jakis kaloryferek ? Zeby nie napisac koze xD i umiesz rozebrac fotel ?:-) podgrzewanie mi nie cale dziala , tylko boczki :-/ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
OGr Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ogr , masz tam u siebie w garazu jakis kaloryferek ? Zeby nie napisac koze xD i umiesz rozebrac fotel ?:-) podgrzewanie mi nie cale dziala , tylko boczki :-/ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Ogrzewania nie mam ale jest halogen 500W który dobrze grzeje :-) Kiedyś rozbieralem fotel w B4. Chwilę to się rozbiera ale wtedy robiłem to na mieszkaniu po prostu.Po rozebraniu też możesz sobie od razu wyprać materiał. Moje niby były czyste a syf leciał niesamowity z nich. Naciapane z bagażnika...
Vixen Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Kurde o tym nie pomyslalem zeby wykrecic fotel i wziasc go do domu ;-) great mysl :-) fakt ^^ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Vixen Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Heyo , weekend czas zaczac ;-) Ma ktos manual wyjmowania fotela kierowcy ? I czy jak mam poduszki w fotelach , przy wyciaganiu fotela rozpinam wtyczki , to nie wlaczajac zaplonu itp musze aku odpinac ? Czy nie ma takiej potrzeby ? Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Shadow Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Fantomas tak w aspekcie ostatniego tematu na spocie:
OGr Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Heyo , weekend czas zaczac ;-) Ma ktos manual wyjmowania fotela kierowcy ? I czy jak mam poduszki w fotelach , przy wyciaganiu fotela rozpinam wtyczki , to nie wlaczajac zaplonu itp musze aku odpinac ? Czy nie ma takiej potrzeby ? Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Odepnij aku i będzie ok ;-)
boseron Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Pany dzis mialem taką oto sytuacje : bylem w galerii Kazimierz jak wiadomo bilety parkingowe, wychodze po 2h wkladam bilet do automatu i.... naleznosc 2154zl !!! myślę f*ck co jest. okazało sie ze miesiac temu bylem na spocie i wyjezdzajac szlaban podniosl sie bez wniesienia przeze mnie opaty i bilet zostal mi w samochodzie. dzis wlasnie ten bilet przez pomylke wlozylem do automatu stad ta kwota, automat zablokowalem bo oplaty 2154zl ovzywiscie nie uiscilem i dzwonie do biura obsługi sprzedaje temat a gosc mowi : nasz system rozpoznaje nr rejestracyjny i jak ktos nie przekroczy 2h i wyjezdza to szlaban otwiera sie automatycznie bez pobierania spowrotem biletu. ufff pomyslalem oczywiście kazal sie nie przejmowac, tak sobie mysle jak komus przyjdzie zostawic auto na dluzszy czas na parkingu marketowym to pojdzie z torbami... choć na to tez jest sposób prosty
_Gabriel_ Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 ja mialem kiedy 4099zl w krakowskiej
D4NTE Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 To jak wy w galerii za parking tyle kasy bulicie to ile na zakupy w niej wydajecie Padłem https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=882956731761400&id=192345314155882
jarko Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Na zakupy już nie starcza, ale ważne żeby bryką na parking zjechać
Rekomendowane odpowiedzi