_Gabriel_ Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 ...tylko 3 auta juz zmieniles swietna reklama
OGr Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Panowie, gdzie najlepiej zamówić adaptery pod hamulce ?
miodzio Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 ...tylko 3 auta juz zmieniles swietna reklama
edraven Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Boseron, dzieki Pamietam , mysle że poczatkiem marca temat ogarniemy, bo sprzęt juz jest ale na razie testuje kuzyn. Edytowane 11 Lutego 2016 przez edraven
_Gabriel_ Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Panowie,szukam rzeczoznawcy od spraw komputerowych, ktos cos?
lennox Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Pany karnety na Wisle mam sektor A22 i A23 po 220 zł To już tak kiepsko z kibicowaniem na rzece, że już w pracy zajmujecie się dystrybucją karnetów? W sumie się nie dziwie... PS> Za tą cenę oglądam dobrą piłkę przez dwie rundy+mistrzowska! Panowie, szukam rzeczoznawcy od spraw komputerowych, ktos cos? Tylko SEP. Ceny kosmiczne. Chociaż kosmiczne to mało powiedziane. Za opinie o zepsutym sprzęcie (dokładniej monitorze LCD 19" wartym max 150zł), "po znajomości" i "po kosztach" kolo krzyczał jakieś 800zł /netto/...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 a ja myslalem, ze Ty mnie chociaz troche lubisz
Radekst Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Pany karnety na Wisle mam sektor A22 i A23 po 220 zł Edraven pamiętasz o Q5 ? Polecam Edravena robił mi soft już w trzecim wózku i nigdy nie narzekałem jeszcze powiedz jakie przebiegi robiles pozniej autami po sofcie i czy hamowales auta przed i po
Rychoo0 Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Krzysztofa mogę i ja polecić. Na życzenie klienta (moje) tak wyciska konie mechaniczne, że aż pot z nich leci Edytowane 11 Lutego 2016 przez Rychoo0
Adik Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Panowie, gdzie najlepiej zamówić adaptery pod hamulce ? Adaptery najlepiej zamów tutaj: Martinex z Tarnowa (zawoziłem tam auto na upgrade hamulców...) https://www.facebook.com/Hamulce lub tutaj zapytaj może mają lepszą ofertę: APCAR Serwis Adres: Stręgoborzyce 100 tel. 501 354 925
boseron Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Pany karnety na Wisle mam sektor A22 i A23 po 220 zł Edraven pamiętasz o Q5 ? Polecam Edravena robił mi soft już w trzecim wózku i nigdy nie narzekałem jeszcze powiedz jakie przebiegi robiles pozniej autami po sofcie i czy hamowales auta przed i po Ja nie hamuje Radek aut bo ..... dobry doświadczony kierowca czuje co zmieniło sie pod butem i ile kucy przybyło ale to są lata praktyki wiec jak dorośniesz Młodzieńcze tez to poczujesz żart jakbyś nie wyczuł Lenox ale nie miałeś na myśli dobrej piłki z tego marketu przy wielkiej kałuży Auta szły do Żyda nie przez skopany program tylko po prostu ze znudzenia tak już mam ze szybko sie nudzę i lubię zmieniać , widocznie ciagle szukam choć bmw obecne jest przewygodne i nie chce sie zepsuć , muszę przyznać ze to zdecydowanie mój najlepszy jak dotąd samochód pod względem utrzymania.
FANTOMAS Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Panowie, szukam rzeczoznawcy od spraw komputerowych, ktos cos? dzwoń do gościa z Alianza on ci szybko i tanio wyceni szkodę Karol ma namiary Edytowane 12 Lutego 2016 przez FANTOMAS
Transitpower Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Panowie, szukam rzeczoznawcy od spraw komputerowych, ktos cos? dzwoń do gościa z Alianza on ci szybko i tanio wyceni szkodę Karol ma namiary Dokładnie! Jeszcze na bonusa się załapiesz. Karol wyłącznie dla bonusów ubezpieczył się w Allianz. PS: pamiętacie film jak gościu uciekał z Karolową nawigacją pod pachą? Teraz pokojarzyłem że to był likwidator z Allianza, który pragnął (tak, to dobre słowo PRAGNĄŁ) aby Karol zgłosił u niego szkode... PS2: f*ck MUSLIM
lennox Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Lenox ale nie miałeś na myśli dobrej piłki z tego marketu przy wielkiej kałuży Więc nie dzwoń już do mnie i nie nudź żebym Cię zabrał do tego "marketu" na dobry mecz. Chodź sobie dalej na rzeke z rozkazu żeby trybuny wypełnić.
Rekomendowane odpowiedzi