Gość rob Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Grzesiek odwołałem wyjazd? czy o czymś nie wiem że piszesz tak już w 2 dziale bo słyszał, że na tych felach nie dojedziesz
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Grzesiek odwołałem wyjazd? czy o czymś nie wiem że piszesz tak już w 2 dziale ja przecież jak zawsze żartuję :tongue4:
Gość rob Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Grzesiek odwołałem wyjazd? czy o czymś nie wiem że piszesz tak już w 2 dziale ja przecież jak zawsze żartuję :tongue4: na takie tematy się nie żartuje :>
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 ROB włącz gg albo czytaj PW :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 Szczerze to chyba Ja nie pojade w weeknd :gwizdanie: Są 3 argumenty przeciw i jeden za ( napic sie z Wami wódki )
themOn Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Szczerze to chyba Ja nie pojade w weeknd :gwizdanie: Są 3 argumenty przeciw i jeden za ( napic sie z Wami wódki ) nie pi.... i pakuj sie
Hugo Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniu wszystkiego najlepszego.Twoje zdrówko
Wąski Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniu najlepszego RS nowego i do tego stacji ps. Pięknie wygląda na 19 :kox: jak murzyńskie auto
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 dziękuję robert i jak z tą linką? masz może?
Wąski Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 dziękuję robert i jak z tą linką? masz może? dopiero kawkę pije ale widziałem że szukasz chetnego na reklamę już znasz cenę linki :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniu - najlepszego Cuber - widzę, że rzeczywiście mineralna na imprze nie była najświeższa, skoro zzieleniałeś ładnych parę dni po ... Gratulejszyn ... a teraz koniec pierdół i bierz się do roboty: - posprzątać mi spoty podolskie, bo bzdur napisali za dużo - walnąć ostrzeżenie LukaszowiR - profilaktycznie (tylko nie próbuj mi wmawiać, ze nie potrafisz) - zrobić coaching ykk'owi - zmienia te awatary i zmienia - wypowiedzi Prezesa mi coś ostatnio podejrzanie wyglądają - weźże z nim pogadaj - zorganizować I turę naklejek klubowych na rurę wydechową - przyjechać do mnie z vagiem i zvagować ... Stilo Jak skończysz - proszę zameldować na PW, coś Ci się tam jeszcze znajdzie. Że niby co? ... A Ty myślałeś, że zielonego to dla lansu dają? A! Jeszce jedno mi się przypomniało, Brynia prosiła o wannę z oknem, tak, żeby poślady podczas kąpieli było widać - zajmij no się tym szybciutko :polew:
jarko Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniu - najlepszego Cuber - widzę, że rzeczywiście mineralna na imprze nie była najświeższa, skoro zzieleniałeś ładnych parę dni po ... Gratulejszyn ... a teraz koniec pierdół i bierz się do roboty: - posprzątać mi spoty podolskie, bo bzdur napisali za dużo - walnąć ostrzeżenie LukaszowiR - profilaktycznie (tylko nie próbuj mi wmawiać, ze nie potrafisz) - zrobić coaching ykk'owi - zmienia te awatary i zmienia - wypowiedzi Prezesa mi coś ostatnio podejrzanie wyglądają - weźże z nim pogadaj - zorganizować I turę naklejek klubowych na rurę wydechową - przyjechać do mnie z vagiem i zvagować ... Stilo Jak skończysz - proszę zameldować na PW, coś Ci się tam jeszcze znajdzie. Że niby co? ... A Ty myślałeś, że zielonego to dla lansu dają? A! Jeszce jedno mi się przypomniało, Brynia prosiła o wannę z oknem, tak, żeby poślady podczas kąpieli było widać - zajmij no się tym szybciutko :polew: Gonić zielonego do roboty :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniu - najlepszego Cuber - widzę, że rzeczywiście mineralna na imprze nie była najświeższa, skoro zzieleniałeś ładnych parę dni po ... Gratulejszyn ... a teraz koniec pierdół i bierz się do roboty: - posprzątać mi spoty podolskie, bo bzdur napisali za dużo - walnąć ostrzeżenie LukaszowiR - profilaktycznie (tylko nie próbuj mi wmawiać, ze nie potrafisz) - zrobić coaching ykk'owi - zmienia te awatary i zmienia - wypowiedzi Prezesa mi coś ostatnio podejrzanie wyglądają - weźże z nim pogadaj - zorganizować I turę naklejek klubowych na rurę wydechową - przyjechać do mnie z vagiem i zvagować ... Stilo Jak skończysz - proszę zameldować na PW, coś Ci się tam jeszcze znajdzie. Że niby co? ... A Ty myślałeś, że zielonego to dla lansu dają? A! Jeszce jedno mi się przypomniało, Brynia prosiła o wannę z oknem, tak, żeby poślady podczas kąpieli było widać - zajmij no się tym szybciutko :polew: :polew: :polew:_________________________________________________ Piotrek Najlepszego kiedy pijemy ??
mega13 Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniu - najlepszego Cuber - widzę, że rzeczywiście mineralna na imprze nie była najświeższa, skoro zzieleniałeś ładnych parę dni po ... Gratulejszyn ... a teraz koniec pierdół i bierz się do roboty: - posprzątać mi spoty podolskie, bo bzdur napisali za dużo - walnąć ostrzeżenie LukaszowiR - profilaktycznie (tylko nie próbuj mi wmawiać, ze nie potrafisz) - zrobić coaching ykk'owi - zmienia te awatary i zmienia - wypowiedzi Prezesa mi coś ostatnio podejrzanie wyglądają - weźże z nim pogadaj - zorganizować I turę naklejek klubowych na rurę wydechową - przyjechać do mnie z vagiem i zvagować ... Stilo Jak skończysz - proszę zameldować na PW, coś Ci się tam jeszcze znajdzie. Że niby co? ... A Ty myślałeś, że zielonego to dla lansu dają? A! Jeszce jedno mi się przypomniało, Brynia prosiła o wannę z oknem, tak, żeby poślady podczas kąpieli było widać - zajmij no się tym szybciutko :polew: Już dostałem zjebe w pracy że się śmieje do komputera.... za***iste :polew: :polew:
slaweq Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniu wszystkiego najlepszego staruszku
Cuber Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniu - najlepszego Cuber - widzę, że rzeczywiście mineralna na imprze nie była najświeższa, skoro zzieleniałeś ładnych parę dni po ... Gratulejszyn ... a teraz koniec pierdół i bierz się do roboty: - posprzątać mi spoty podolskie, bo bzdur napisali za dużo - walnąć ostrzeżenie LukaszowiR - profilaktycznie (tylko nie próbuj mi wmawiać, ze nie potrafisz) - zrobić coaching ykk'owi - zmienia te awatary i zmienia - wypowiedzi Prezesa mi coś ostatnio podejrzanie wyglądają - weźże z nim pogadaj - zorganizować I turę naklejek klubowych na rurę wydechową - przyjechać do mnie z vagiem i zvagować ... Stilo Jak skończysz - proszę zameldować na PW, coś Ci się tam jeszcze znajdzie. Że niby co? ... A Ty myślałeś, że zielonego to dla lansu dają? A! Jeszce jedno mi się przypomniało, Brynia prosiła o wannę z oknem, tak, żeby poślady podczas kąpieli było widać - zajmij no się tym szybciutko :polew: Wiciu bo będzie wpier...l TRZENIEK Wszystkiego Najlepszego !!!!! ps. RS-a Ci nie życzę ps. kiedy stawiasz
poziek Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Trzeniek lanserze prostych kółek życzę, i mocnej głowy
Rekomendowane odpowiedzi