_Gabriel_ Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 dzieki za spota i za ciepla kielbase Dzięki za spota. Telefon już po kąpieli, szybko poszło. Tylko nie wiem czy nie przesadziłem z ilością wody w środku Gabriel, długo czekałeś na e-mail z instrukcją rezerwacji usługi kurierskiej? Bo mi mija już pół godziny i nic... kilka godzin dzieki za spota
gruszka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 dzięki za spota dziewczyny ps. traktor jednak dał radę na kiełbaskach I ta wyciągarka
D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzień do Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez D4NTE
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dzień dobry Dzięki za dwa spoty wczorajsze nie zjadłem kiełbaski o 22 to zjadłem o północy eh..... Dieta
lennox Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 To się Pasek poszedł je..ać! Ciekawe kiedy się pojawi na otomoto...
D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Łukasz zapamiętaj najpierw... masa, a później.... masa... powtórz a tak na marginesie fajnie chłopaki żeście do nas przyjechali, było wesoło
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 sie pewnie sprzedal. przerabialem ten temat 3 razy przy zakupie aktualnego samochodu.
Radekst Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 co w tym niezrozumiałego? auto bylo do sprzedania w DE i Lennox podejrzewa ze kupil je handlarz z PL i zaraz bedzie wisiec na otomoto.
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 co w tym niezrozumiałego? auto bylo do sprzedania w DE i Lennox podejrzewa ze kupil je handlarz z PL i zaraz bedzie wisiec na otomoto. dokladnie tak ja to zrozumialem.
edraven Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 albo handlarz z ukrainy, rosji, litwy, czech, słowacji itd... nie tylko Polacy kupują w DE.
Yoghurt Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 whatever, skupilem sie w tej wypowiedzi na tym, ze sie szybko samochod sprzedal - a kto kupil to juz mniej wazne. tak samo bylo z moim ostatnim zakupem z DE. Jesli sie wahalem to samochod zaraz znikal.
lennox Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 whatever, skupilem sie w tej wypowiedzi na tym, ze sie szybko samochod sprzedal - a kto kupil to juz mniej wazne. tak samo bylo z moim ostatnim zakupem z DE. Jesli sie wahalem to samochod zaraz znikal. dokładnie. zamiast najpierw zarezerwować i później dopytywać o szczegóły to jak zwykle robię na odwrót, mimo tego że to przerabiałem z byłą acztery...
ruks Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 whatever, skupilem sie w tej wypowiedzi na tym, ze sie szybko samochod sprzedal - a kto kupil to juz mniej wazne. tak samo bylo z moim ostatnim zakupem z DE. Jesli sie wahalem to samochod zaraz znikal.dokładnie. zamiast najpierw zarezerwować i później dopytywać o szczegóły to jak zwykle robię na odwrót, mimo tego że to przerabiałem z byłą acztery...Widocznie to nie było auto dla Ciebie :-) Co ma być to będzie, ja szukałem bardzo długo i teraz jestem zadowolony :-)
edraven Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Robiłeś jakieś rozpoznanie auta? Dzwoniłeś pytałeś? Komis czy prv?
bodowp Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Lenox to musiała być okazja! eee... w okazjach to Ty się specjalizujesz
D4NTE Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Powitać Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez D4NTE
Rekomendowane odpowiedzi