Vixen Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 A wkurzylem sie i nitro ten odblysnik starlem , nawet zeszlo teraz tylko zeby to dobrze zaslonic do malowanoa Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam, Boseron co to masz za autka?? Brat się bawi czymś takim i ma ładowarkę, więc jak chcesz to mogę ci sprawdzić czy ten pakiet się do czegoś jeszcze nadaje i ewentualnie go naładować. Z pożyczeniem ładowarki raczej będzie ciężko bo brat jej non stop używa.
boseron Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 A żebym to ja wiedział, jedno ma baterie 4,8 V 600 Amh a w drugim nie było żadnej.
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Siemanko Pablo sto lat Wariacie! Robiłem dziś porządki w piwnicy i znalazłem takie cuda, przy okazji nie ma ktoś ładowarki i baterii do takiego autka żeby tchnąć nowego ducha w te maszynki Na śląskim wątku uderz do secia... On się bawi takimi zabawkami od lat .PS. Gratki nowego wozidełka Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Arturoo
Transitpower Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 I Cracovie w pierwszej trójce f*ck MUSLIM
KERCZI Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panie i Panowie - teraz już oficjalnie zapraszam do sklepu: krakauto.pl Cały czas powiększamy ofertę więc nie DENERWOWAĆ się że nie których rzeczy jeszcze nie ma na stronie...
radimm Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panie i Panowie - teraz już oficjalnie zapraszam do sklepu: krakauto.pl Cały czas powiększamy ofertę więc nie DENERWOWAĆ się że nie których rzeczy jeszcze nie ma na stronie... Kerczi potrzeba mi czujnik temperatury powietrza ciśnienia doładowania. Pacjent AFN 1997r. Czujnik G72 osobno na rurze, bo były też wersje połączone w jeden z mapsensorem + G72. Jeśli macie daj dane na PW jaka cena
_Gabriel_ Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panie i Panowie - teraz już oficjalnie zapraszam do sklepu: krakauto.pl Cały czas powiększamy ofertę więc nie DENERWOWAĆ się że nie których rzeczy jeszcze nie ma na stronie... mega fajnie macie to zrobione...
KERCZI Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panie i Panowie - teraz już oficjalnie zapraszam do sklepu: krakauto.pl Cały czas powiększamy ofertę więc nie DENERWOWAĆ się że nie których rzeczy jeszcze nie ma na stronie... Kerczi potrzeba mi czujnik temperatury powietrza ciśnienia doładowania. Pacjent AFN 1997r. Czujnik G72 osobno na rurze, bo były też wersje połączone w jeden z mapsensorem + G72. Jeśli macie daj dane na PW jaka cena taki?? http://krakauto.pl/produkt/436541/bosch-0-281-002-177 Panie i Panowie - teraz już oficjalnie zapraszam do sklepu: krakauto.pl Cały czas powiększamy ofertę więc nie DENERWOWAĆ się że nie których rzeczy jeszcze nie ma na stronie... mega fajnie macie to zrobione... dzięki bardzo....jeszcze troche pracy wymaga no ale zamysł mam nadzieje jest niezgorszy
radimm Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panie i Panowie - teraz już oficjalnie zapraszam do sklepu: krakauto.pl Cały czas powiększamy ofertę więc nie DENERWOWAĆ się że nie których rzeczy jeszcze nie ma na stronie... Kerczi potrzeba mi czujnik temperatury powietrza ciśnienia doładowania. Pacjent AFN 1997r. Czujnik G72 osobno na rurze, bo były też wersje połączone w jeden z mapsensorem + G72. Jeśli macie daj dane na PW jaka cen taki?? http://krakauto.pl/produkt/436541/bosch-0-281-002-177 nieee, taki: ten który Ty wkleiłeś to właśnie połączony z mapsensorem
radimm Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) taki ma miec nr? 028906081 egzekli men ok sprawa czujnika już nie aktualna także dzięki za zainteresowanie Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez radimm
Shadow Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Panie i Panowie - teraz już oficjalnie zapraszam do sklepu: krakauto.pl Cały czas powiększamy ofertę więc nie DENERWOWAĆ się że nie których rzeczy jeszcze nie ma na stronie... Nie działa menu na mobile :/Chyba, że to nie sklep dla biedaków i tylko japka preferujecie [emoji14] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Shadow
Radekst Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie, potrzebuje przeleciec migusiem krakow - katowice i z powrotem , ile sie teraz placi za naszego autobahna na tym odcinku? 2 dyszki tak jak kiedys czy cos sie zmienilo? spodziewac sie jakichs kontroli, pomiarow, radiowozow etc? zwolnic gdzies? czy moge zadupcac ile wlezie? pilna sprawa Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Radekst
Wurger Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Nic się nie zmieniło, 10 od bramki. Yanosik i zadupcaj. Tylko nie wiem czy gdzieś tam remontu nie ma, bo obiło mi się o uszy, że coś ma być. Edit: Eeee, ten remont to był chyba końcem marca jednak. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Wurger
ruks Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Między bramkami a Witkiem ostatnio jakaś zwężka była na powrocie
Rekomendowane odpowiedzi