Wurger Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 popraw link i trzeba dzialac! musi sie znalezc! po 15tej bede wolny, mozemy pojezdzic po okolicy Bardzo chętnie, teraz musze jakieś auto skombinować na patrol. Jak coś, to tel. 507758797 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dział już? Parking był na ul. Meiera (wylot na Warszawe) u mnie nadal nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wurger, bede dzwonic kolo 15.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Link ogarniety, powiniej juz Wam działać. Dzieki za spory odzew chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie, smutna sprawa. Dzisiaj w nocy jakieś skur**syny ukradły mi auto z garażu podziemnego! Jakbyście mogli udostępnijcie info na facebooku: https://www.facebook.com/ptetera/posts/1073195459409520?pnref=story Może jakimś cudem sie znajdzie. POSZŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie, smutna sprawa. Dzisiaj w nocy jakieś skur**syny ukradły mi auto z garażu podziemnego! Jakbyście mogli udostępnijcie info na facebooku: https://www.facebook.com/ptetera/posts/1073195459409520?pnref=story Może jakimś cudem sie znajdzie. udostępnione, Masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 sprawdz monitoring w poblizu tego parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie, smutna sprawa. Dzisiaj w nocy jakieś skur**syny ukradły mi auto z garażu podziemnego! Jakbyście mogli udostępnijcie info na facebooku: https://www.facebook.com/ptetera/posts/1073195459409520?pnref=story Może jakimś cudem sie znajdzie. CO TY P***LISZ?!?!?! MUSI się znalezc! Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Gołdyn Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wurger, wrzuc jeszcze posta tutaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/4723-skradzione/page-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnione. Oby się znalazła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wurger, wrzuc jeszcze posta tutaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/4723-skradzione/page-20 Dobry pomysł, zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety znów audi idzie od początku roku i to bardzo Wurger sprawdzaj parkingi otwarte podziemne do 5 km , raczej bym w kierunku Warszawy szukał niż w centrum , dałem znać kumplowi z samochodowki juz działa . Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Niestety znów audi idzie od początku roku i to bardzo Wurger sprawdzaj parkingi otwarte podziemne do 5 km , raczej bym w kierunku Warszawy szukał niż w centrum , dałem znać kumplowi z samochodowki juz działa . Wielkie dzięki Łukasz. Załatwię formalności na komisariacie i pojezdze po okolicy. Moze jakis monitoring prywatny cos złapał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 przykra sprawa. współczuje. udostępnione a miałeś jakieś zabezpieczenia? GPS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) A tak swoja droga, to kupię Audi Ja pierdziele, jak sie nie znajdzie, to bede musial kupic tymczasowo jakis dupowoz i kolejne pol roku poszukiwan przedemna.Ale badzmy dobrej myśli... Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A tak swoja droga, to kupię Audi Ja pierdziele, jak sie nie znajdzie, to bede musial kupic tymczasowo jakis dupowoz i kolejne pol roku poszukiwan przedemna. Ale badzmy dobrej myśli... Jakby cos to moge Ci mojego pogonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A tak swoja droga, to kupię Audi Ja pierdziele, jak sie nie znajdzie, to bede musial kupic tymczasowo jakis dupowoz i kolejne pol roku poszukiwan przedemna. Ale badzmy dobrej myśli... Może zadzwonią i będą okup chcieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Niestety znów audi idzie od początku roku i to bardzo Wurger sprawdzaj parkingi otwarte podziemne do 5 km , raczej bym w kierunku Warszawy szukał niż w centrum , dałem znać kumplowi z samochodowki juz działa . W stronę warszawy czyt. na wiosce jakby się takie auto pojawiło na pewno by się ktoś zainteresował. Więc raczej wątpię. Ja po pracy przejadę po moim osiedlu, garażach i innych zakamarkach i może przez kuźnicy kołłątajowskiej. Tylko problem z podziemnymi, bo nie ma jak wejść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 wlasnie jestem ciekaw jak to z tymi gpsami jest. kupic teraz mozna cos za grosze ale z drugiej strony ktos mi opowiadal ze jakiemus znajomemu cos buchneli to sie sygnal gps urwal 20 metrow od miejsca ostatniego parkowania. Boseron, wiesz cos? goscie ktorzy kradna samochody klasy A4 zagluszaja gpsy czy to juz wyzsza liga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi