Kopter Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Panowie ma ktoś z Was racelogica lub inne tego typu urządzenie ? Chętnie wpadłbym na spota Was poznać i porobić pomiary po stage 3
nex Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 21 godzin temu, Transitpower napisał: A czy Ty nie potrafisz zrozumieć, że nie wszyscy mają talent i smykałke do takich rzeczy? Ja też bym sobie z tym nie poradził bo po prostu się na tym nie znam i wolę zapłacić żeby mi ktoś zrobił. Czy to znaczy że mam dwie lewe ręce? Nie. To znaczy że robię to na czym się znam... A swoją drogą ciekawe dlaczego jeździłeś ze swoim byłym Paskiem poza Kraków i szukałeś mechaników... Masz dwie lewe ręce?? Sory ale gdzie jeździłem? Na wymiane rozrządu do Piekar owszem, na tym się nie znam, ani poznać nie chcę , ale podstawowe, nie wymagające wiedzy książkowej rzeczy każdy facet chyba zrobić umie. Jak Ci kran cieknie to też wzywasz fachowca? Skoro cieknie dach to logiczne że ściągam podsufitkę i patrze skąd. Rozumiem że można nie mieć wystarczającej wiedzy jak ją zdemontować, ale od czego ma się wujka google? Każdy jest kowalem losu . Sharks absolutnie Cię nie obrażam, ale taką pierdołe lokalizuje się w pare chwil
Transitpower Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Sory ale gdzie jeździłem? Na wymiane rozrządu do Piekar owszem, na tym się nie znam, ani poznać nie chcę , ale podstawowe, nie wymagające wiedzy książkowej rzeczy każdy facet chyba zrobić umie. Jak Ci kran cieknie to też wzywasz fachowca? Skoro cieknie dach to logiczne że ściągam podsufitkę i patrze skąd. Rozumiem że można nie mieć wystarczającej wiedzy jak ją zdemontować, ale od czego ma się wujka google? Każdy jest kowalem losu . Sharks absolutnie Cię nie obrażam, ale taką pierdołe lokalizuje się w pare chwil Widzisz... Z jednej strony gratuluje, że potrafisz sobie kran naprawić. Ale z drugiej strony trzeba być strasznie ograniczonym umysłowo, żeby nie potrafić zrozumieć, że są ludzie którzy do kranu wzywają fachowca. Osobiście znam kilku takich ludzi i wiedz o tym, że każdy z nich mógłby mieć kilkadziesiąt nowych Fordów Mondeo (tylko po co? Wystarczy jedna ale konkretna fura), są pracodawcami dla takich jak Ty, a na wakacje jeżdżą na Karaiby... Wynika to z tego, że są oni wybitni w aspektach pracy zawodowej takich, o których Ty nie masz pojęcia że istnieją... Dlatego Ty potrafisz naprawić kran, jeździsz używanym Fordem Mondeo, wakacje spędzasz w Myślenicach a na forum potrafisz jedynie ubliżać i wk...ać innych. No cóż, jak to pięknie ująłeś "każdy jest kowalem losu".
arek_cccp Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 19 godzin temu, Kopter napisał: Panowie ma ktoś z Was racelogica lub inne tego typu urządzenie ? Chętnie wpadłbym na spota Was poznać i porobić pomiary po stage 3 GTPerformance wypożycza blisko Krk jest więc możesz podjechać do niego.
Shadow Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Powitać Panów Z góry przepraszam jeśli którekolwiek z powyższych mediów uraziło kogokolwiek np. po przez wulgaryzmy.
D4NTE Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rychoo0 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dnia 18.06.2017 o 10:58, Kopter napisał: Panowie ma ktoś z Was racelogica lub inne tego typu urządzenie ? Chętnie wpadłbym na spota Was poznać i porobić pomiary po stage 3 Ja mam
edraven Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Pozdrowienia z Włoch Edytowane 20 Czerwca 2017 przez edraven
Rychoo0 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Kiedy przyjedziesz tym na garage? Sprawdzimy czyje głośniejsze
Shadow Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Powitać Panowie kto u nas ogarniał kwestię ubezpieczenia auta ?
Radekst Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ozi, 501634811. Kupiles tego strucla?
Shadow Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Godzinę temu, Radekst napisał: Ozi, 501634811. Kupiles tego strucla? Dzięki! Upatrzone po wstępnych rozmowach
OGr Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Kerczi, co robiłeś na Łokietka? :-)Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
nex Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Ala ma kota Edytowane 20 Czerwca 2017 przez nex
KERCZI Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Kerczi, co robiłeś na Łokietka? :-)Wysłane z mojego HTC One przy użyciu TapatalkaPewnie jechałem :-)
Rekomendowane odpowiedzi