PABLO Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Tylko klubowicze mają rabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Tylko klubowicze mają rabat Pablo macie Canona 80is? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 nie sledze kazdej promocji ale nigdy nic w tych marketach na promocji ciekawego nie widzialem a czasami mam wrazenie, ze promocja polega na wciskaniu moze nie tyle lipy co sprzetu niskich lotow, w innych miejscach i tak mozna kupic bez promocji taniej, czasem warto poszukac i pisze to ten co przeplacil 30% za CB, ale przynajmniej zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Tylko klubowicze mają rabat Pablo ale ja nie chce rabatów w Media sam je sobie robię :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 23:37_________________________________________________ nie sledze kazdej promocji ale nigdy nic w tych marketach na promocji ciekawego nie widzialem a czasami mam wrazenie, ze promocja polega na wciskaniu moze nie tyle lipy co sprzetu niskich lotow, w innych miejscach i tak mozna kupic bez promocji taniej, czasem warto poszukac i pisze to ten co przeplacil 30% za CB, ale przynajmniej zadowolony popieram u mnie też się robi promocje z czegoś jak nie schodzi z półek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Pblo kiedy jest Rubio w pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Tylko klubowicze mają rabat Pablo macie Canona 80is? We wtorek dam Ci znać bo nie znam ich wszystkich modeli jakie mają Sebo83 ja również posiadam takie zdolności Piotrek jutro powinien być, nie znam grafiku jego, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Trzeniu jak chcesz to Ci sprzedam moj aparat, alpha 300 za 1500, obiektyw 18-70+ zestaw 4 soczewek macro, kupiony czerwiec/lipiec, polska gwarancja, uzywany tylko tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 o kurka widzę ze targi nam się tu robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Trzeniu jak chcesz to Ci sprzedam moj aparat, alpha 300 za 1500, obiektyw 18-70+ zestaw 4 soczewek macro, kupiony czerwiec/lipiec, polska gwarancja, uzywany tylko tydzien bardzo dobra cena...!!! i dobry aparacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Irek dzięki ale szukam jakiegoś małego cyfraka , ma się mieścić do kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Dobra panowie miłej nocki i klikania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 oj dużo czytania :gwizdanie: kilka stron :gwizdanie: ogólnego spamu dziękuję za spotkanko miło było poznac nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Bry dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Witam po weekendzie javascript:void 0;[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2008, 12:24_________________________________________________No w piz*u, dalej nie mogę emotek ładować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Siema wszystkim Witamy Kope lat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Robert, Grzegorz jak tam zdrówko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Siema wszystkim Siema Maxiu siema wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Siema Tukan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Robert, Grzegorz jak tam zdrówko? Bez zmian ale ma być lepiej.Byłem dużo badań myślałem że to błahostka ale jednak coś poważniejszego.Będzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi