Gość TrueOgre Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 no tez o tym słyszałem właśnie, cena dobra w sumie bo jeszcze soczewki makro dajesz co do tego co chcesz kupić to ja jestem wyznawcą AUDI-CANON-NOKIA więc polecałbym Canona, ale dla kobity do cykania sonówką będzie bardziej bajerandzka _________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/gielda_malopolska-t27981.0.html;new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dziś złapałem kapcia i okazało się że opona która ma 4 miesiące jest do wyrzucenia GOD DAM IT :angry: Moja złapała kapcia w sobotę w nocy, jakaś pie.dolona dziura i teraz felga krzywa a opona to się okaże ale prawdopodobnie też out, dobrze ze rezerwe też mam 205/55 bo nie wiem co bym o 4 rano na odludziu zrobił. Tyle żeście o klockach nawijali ostatnio że mi dziś kontrolka zaświeciła, ile orientacyjnie bezpiecznie mogę zrobić km, bo nie wiem czy jechać z tym na gwałt gdziekolwiek czy załatwić to w któryś kolejny dzięń na spokojnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Tylko ta pier.olona kontrolka dziala mi na nerwy... Pewnie przy okazji zrobię przegub i chyba jakaś gałka ma luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Grześ kupiłeś już oponę [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 09:05_________________________________________________Miło Cię było zaobaczyć co za troska o klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Hejka chlopaki Spotujecie sie jak zwykle w GK o 18 ?? Bo zawitam hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Hejka chlopaki Spotujecie sie jak zwykle w GK o 18 ?? Bo zawitam hehehe. Witaj oczywiście że tak zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 i znowu pójdzie 6stów psu w d*p*e dobrze że nie trafiło na biednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 i znowu pójdzie 6stów psu w d*p*e dobrze że nie trafiło na biednego zapewne biedny nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 czuje że będzie ostra riposta jak wpadnie zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Duży jestem i się nie boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Duży jestem i się nie boję Mało powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hercus Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 zniszczona opona przez kapcia ...... ja zaliczyłem przez przypadek jedno awaryjne hamowanie bez ABS (czujnik źle załozyłem i już mi się nie chciało poprawiać tego dnia ) i opona została przechamowana spłaszczona a jakiś głupi kamień rozdarł ja na 4cm do głebokości ok 3 4 mm = szrot !! na oponkach jeździłem 2 mieś no może 3 :wallbash: oczywiście współczóje ale niema co płakać nad rozlanym ...... bedą nowe moze lepsze PS pozdrawiam wszystkich krakusów (dawno mnie tu nie było ) :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 A kiedy wpadniesz na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hercus Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jak mnie kobieta puści :gwizdanie: zamkneła mnie w domu i kazała malować sciany i sufity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jak mnie kobieta puści :gwizdanie: zamkneła mnie w domu i kazała malować sciany i sufity to jak chcesz to Cie odbijemy siłą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jak mnie kobieta puści :gwizdanie: zamkneła mnie w domu i kazała malować sciany i sufity to jak chcesz to Cie odbijemy siłą ? Siłą go _________________________________________________ Powitać _________________________________________________ Pablo, graty nowego kolorku :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6354441 ładna javascript:void(0);[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 16:36_________________________________________________Normalnie puści mnie z tymi emotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6354441 ładna javascript:void(0);[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 16:36_________________________________________________Normalnie puści mnie z tymi emotami Ładny ATJ tylko cos za tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Pablo gratulacje lecisz nam flaszkę za głosowanie [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 17:27_________________________________________________W końcu moja niunia stoi w garażu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi