Gość TrueOgre Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witajcie, Pablo gratki gejowskiego kolorku na dzień dobry joke : W pubie, w którym panuje ciemny wystrój przy barze siedzi koles i saczy drinka. Czuje , ze ktos obok niego siada. Po chwili zagaduje: - Opowiedziec ci dobry kawal o blondynce? Na to odpowiada żeński glos: - Jestem blondynka, mam 170 cm wzrostu i jestem silna kobieta, obok mnie siedzi blondynka ktora ma 180 cm wzrostu i od 15 roku zycia trenuje podnoszenie ciezarow, a za nia siedzi dwumetrowa mistrzyni europy w kickboxingu, tez blondynka...... Czy jestes pewien ze chcesz opowiedziec ten kawal o blondynce?? Facet pomyslal, wzial lyka drina i odparl: -Nie, nie chce..... pier**le, nie bede trzy razy tłumaczył..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Zaje.iste!![br]Dopisany: 01 Październik 2008, 11:17_________________________________________________Byłem wczoraj u kumpla założyć wyprostowaną po weekendzie felgę i sprawdzil mi klocki przód i mają koło 8-10mm, tylnie wyglądają gorzej ale podobno tył nie ma czujnika zużycia więc o co kaman?? Czemu ta chrzaniona kontrolka się problemi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam, w ta niedziele rowniez spocik? chcialem sie fura pochwalic pozdrawiam Santi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam, w ta niedziele rowniez spocik? chcialem sie fura pochwalic pozdrawiam Santi Spociki co niedzielę, zapraszamy A furkę już widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Spociki w każdą niedzielę - zapraszamy Mega ja mam z tyłu czujnik więc wydaje mi się że i Ty powinieneś mieć ale niech się spece wypowiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 mega13 bo czasem czujniki sie "za" szybko wlaczaja i tak jak mowilem na spokojnie mozna jeszcze dlugo z tym jezdzic albo olac calkiem czujniki i zrobic zworke albo na wtyczce od czujnika albo juz tak na stale, w a4 b5 pod schowkiem sobie zrobilem zworke i jezdzilem na klockach bez czujnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 No właśnie Pablo , gratulacje mam nadzieję że się odwdzięczysz jakoś za "poparcie" kandydatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Tytus miło że wpadłeś i jak kawa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Tytus miło że wpadłeś i jak kawa :gwizdanie: Ruszyła się jakoś ? Bo jeśli twój kolega puścił przel. prawidłowo to zastanawia mnie ten zwrot Chociaż prawdopodobnie machnął się przy czymś.. Wąski dobrze gdybym mógł mu to wysłac w tym tygodniu, bo w przyszłym wyłączam telefon :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Tytus miło że wpadłeś i jak kawa :gwizdanie: Ruszyła się jakoś ? Bo jeśli twój kolega puścił przel. prawidłowo to zastanawia mnie ten zwrot Chociaż prawdopodobnie machnął się przy czymś.. Wąski dobrze gdybym mógł mu to wysłac w tym tygodniu, bo w przyszłym wyłączam telefon :beer1: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Kawa dobra, towarzystwo wyśmienite Te ramiona będziesz zakładał sam? Może bym się dołączył jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Kawa dobra, towarzystwo wyśmienite Te ramiona będziesz zakładał sam? Może bym się dołączył jutro Sam umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Mogę się jutro przyłączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Bry wszystkim Kurka dopiero wstałem, za dużo wczoraj było , nie lubię dnia chłopaka Panowie jak tylko będzie okazja i miejscówa to się odwdzięczę Trzeniu jutro Ci napisze co i jak z aparacikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 :gwizdanie: luzik dzisiaj bezpośrednio wpłaci do Twojego cudownego banku [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 14:15_________________________________________________ Bry wszystkim Kurka dopiero wstałem, za dużo wczoraj było , nie lubię dnia chłopaka Panowie jak tylko będzie okazja i miejscówa to się odwdzięczę Trzeniu jutro Ci napisze co i jak z aparacikiem I sam pijesz a MY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 luzik dzisiaj bezpośrednio wpłaci do Twojego cudownego banku Ja się nie martwię A bank jest całkiem, całkiem :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Pablo dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 I sam pijesz a MY O 23:00 już nie chciałem wydzwaniać po wszytkich bo jak byśmy się zjechali to była by 1:00 Kobita nie chciała mnie juz nigdzie puścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi