Cuber Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 Jarko a Ty nie wiesz ze audi ma rozstaw 5x112 :gwizdanie:
jarko Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jarko a Ty nie wiesz ze audi ma rozstaw 5x112 :gwizdanie: Ja Ci wzór pokazuje mniej więcej a rozstawu to se Sam szukaj
mega13 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jedna z korporacji branży IT opracowała dyski twarde o nieskończonej pojemności. Mają trafić na rynek jak tylko skończą się formatować....[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 12:01_________________________________________________W sklepie: - Jest wódka? - A jest osiemnaście ukończone? - A jest koncesja? - Oj masz, zażartować nie można...
jarko Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 http://www.smog.pl/wideo/21162/gracjan_spiewa_o_nowej_hucie/
Cuber Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 Ja Ci wzór pokazuje mniej więcej a rozstawu to se Sam szukaj Jarko to Ty nie wiesz ze Cuber tylko ORI rzeczy kupuje Fele tylko ORI
jarko Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Ja Ci wzór pokazuje mniej więcej a rozstawu to se Sam szukaj Jarko to Ty nie wiesz ze Cuber tylko ORI rzeczy kupuje Fele tylko ORI To znajdź se ori, żeby były podobne - chciałem Ci tylko kierunek wskazać http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_jest_takie_audi_podejrzane-t47463.0.html - tutaj była B7 na fajnych felgach, może ktoś z Was widział. Coś podobne jak ma Nims, tylko mniej ramion - chyba 5. Czarna buda, taka felga
Wąski Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Pewien właściciel Audi pytany ,ile wyciąga - przyznał z dumą że " cztery d*py tygodniowo "
Cuber Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 Oj Cuber Cuber :gwizdanie: no o co Ci chodzi ? ps. masz minusa :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Pewien właściciel Audi pytany ,ile wyciąga - przyznał z dumą że " cztery d*py tygodniowo " :polew:
Wąski Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Oj Cuber Cuber :gwizdanie: no o co Ci chodzi ? ps. masz minusa :gwizdanie: Wiem
mega13 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Panowie co myślicie o tym: :mysli: http://www.telewizjanakarte.pl/index.html
irko Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Panowie co myślicie o tym: :mysli: http://www.telewizjanakarte.pl/index.html zebyś czasem nie zwariowal od ilosci kanalow
Hugo Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Chłopaki jest okazja do opicia.Cuberek zmienił sobie literkę w nicku z "c" na "C"
irko Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 moze przytyl i czuje sie wiekszy
domelq Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Może się już np. nie garbi - bez urazy
Cuber Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 Chłopaki jest okazja do opicia.Cuberek zmienił sobie literkę w nicku z "c" na "C" prezesik ale wymyśliłeś chociaż każda okazja jest dobra
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Chłopaki jest okazja do opicia.Cuberek zmienił sobie literkę w nicku z "c" na "C" No w końcu, ja już u siebie zmieniłem ...u dawno temu Robert dzięki za kawkę, jak zawsze było miło
gzrybol Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam Panowie mam pytanie jakiej firmy zawieszenie do przodu wybrać? Zamierzam wymienić całość cos mi juz stuka jak wjeżdzam na niski krawężnik przy skręconych kołach i czasem przy hamowaniu. Czy waro inwestować 1,3 tys w zawieche lemforder? A może lepiej kupic jakieś tańsze zamienniki? Czy ktoś już wymieniał przednią zawieche?
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam Panowie mam pytanie jakiej firmy zawieszenie do przodu wybrać? Zamierzam wymienić całość cos mi juz stuka jak wjeżdzam na niski krawężnik przy skręconych kołach i czasem przy hamowaniu. Czy waro inwestować 1,3 tys w zawieche lemforder? A może lepiej kupic jakieś tańsze zamienniki? Czy ktoś już wymieniał przednią zawieche? tylko lemforder, to to samo co Ori w nic innego bym się nie bawił, tylko ta cena coś za wysoka mi się wydaje
Rekomendowane odpowiedzi