Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po prostu, wyrobione zniżki już są i jakiś tam rabat jest :wink:

Opublikowano

Cena nie jest jeszcze tragiczna. Na ebayu kosztują podobnie + przesyłka = lepiej kupić w aso i przynajmniej wiadomo że oryginał.

Opublikowano
  • Autor

Najwazniejsze ze to orginal dedykowany do tego modelu co ciekawe znalazlem przez przypadek w katalogu akcesoriow do A5 bo do A4 nie ma ani slowa

Opublikowano

Jak widać jedne od drugich się trochę różnią. :mysli: Te co ma turdzi lepiej mi się podobają. :wink4:

Opublikowano

I see:facepalm: fakt, są ładniejsze:decayed: Do 300+ napewno się przydadzą:whistling:

Opublikowano

Też już sobie zamówiłem takie nakładki:banan: Miałeś w zestawie jakąś instrukcję jak to założyć? Jakieś problemy z instalacją? Daj jakieś foto po założeniu.

Opublikowano
  • Autor
I see:facepalm: fakt, są ładniejsze:decayed: Do 300+ napewno się przydadzą:whistling:

Mnie tez sie specjalnie nie podobaja.

---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

Też już sobie zamówiłem takie nakładki:banan: Miałeś w zestawie jakąś instrukcję jak to założyć? Jakieś problemy z instalacją? Daj jakieś foto po założeniu.

Tak jest instrukcja ale roboty z tym troche jest trzeba djac plastik dolu deski , prog plastikowy , z zalozeniem pedalow tez troche zejdzie ze 2 godziny to trzeba liczyc i wszydtko w niewygodnej pozycji ale efekt jest powalajacy zwlaszcza jak sir ma dekor w aluminium wnetrze jest wtedy dopelnione.Jednym slowem dovrze zainwestowane 500 zl no i pewnie z 10 km przybylo ;-).Jak znjde chwile zrobie zdjecie.

---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ----------

Tak to mniej wiecej wygladaIMG_3808.jpg

Opublikowano

Piękny środek:jerk::jerk:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda ze nie moj ;-) tak to wyglada u mnie

20121230124624.jpg

Opublikowano
  • Autor

To nie jest z rs4 teraz mozesz sobie ten pladtik zamowic w opcji kupujac nowa poliftowa.

Opublikowano

Super efekt:wink: Co do koni to myślę, że przynajmniej 20+:decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Na zywo wyglada jeszcze lepiej zdjecie slabe bo telefonem ns szybko.

Opublikowano

To ja pochwale ci się swoja końcówka:decayed:

poprzednia:

pierwszan.jpg

i obecna:

20121227528.jpg

Obie potrzebowały/potrzebuje mw.litr od zmiany do zmiany(12kkm). Ja z tego motoru jestem mega zadowolony,dlatego jest druga z kolei:wink:

Opublikowano
  • Autor

W koncu i o mnie pamital Møller Bil Norge :-)

Wlasnie dostalem zaproszenie na cos taskiego.....

S4 dla kazdego uczestnika plus pare rundek w RS5 i RS4.Zapowiadaja sie fajne dwa dni zabawy...

Opublikowano

Marzenie taki kurs:shock3: Da się na takie coś zapisać??

Opublikowano

Nie potrzebujesz zmiennika za kierownicą:kox:

Opublikowano

jakieś fotki obowiązkowo po tej zabawie i obszerne sprawozdanie jak było. Kiedy jedziesz poszaleć???

Opublikowano
  • Autor

Cos sie na pewno urodzi , jade z poczatkiem marca

Marzenie taki kurs:shock3: Da się na takie coś zapisać??

Normalnie nazywa sie to Audi Ice Experience i wchodzi w sklad programu Audi Driving Experience ,

Sweden pro experience > Audi ice experience > Audi driving experience > Audi Worldwide

ale przez to ze my tez tu mamy zamarzniete jeziona to Norweski importer organizuje cos takiego raz do roku dla swoich kientow.

Niestety jest tylko 20 miejsc i zaproszenie dostaja tylko wybrani , no i trzeba za to zaplacic ale biorac pod uwage ze min. za cos takiego w Szwecji czy Finlandi to 3K EUR to cena jest dosc atrakcyjna.