soolek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 poprostu wsadzę tam tablice, tylko jakoś nie mam weny Idź na całość. Ja bym to zaspawał/zaszpachlował a tablicę zostawił tam, gdzie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Trza by ogarniętego plastikarza. Także albo znajdę ori us albo śmigam jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Trza by ogarniętego plastikarza. Także albo znajdę ori us albo śmigam jak jest. Dawaj przedni zderzak i tylna klapę. Tak jak gadaliśmy. PS koła poszły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tak, przed chwilą kolega zabrał i pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 płacić, płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 ogarniecie elektroniki to zaden problem w Twoim przypadku jaka skrzynke wrzuciles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Troszkę przekombinowałem i wrzuciłem wsio z manuala, łącznie z wiązką kompem i pompą i dalej nie śmiga, ale czemu to najstarsi indianie nie widzą. Jest to samo co u Twojego braciaka, stąd moje pytanie do Ciebie. Trzeba jechać w przyszłym tygodniu do Raszyna i mam nadzieje że coś zaradzą. Skrzynie nie wiem, nie patrzyłem szczerze na ozacznienie bo wsio łącznie z dyfrem było z jednego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Krycha, nie orientujesz się czy ten zacisk który masz teraz jest bardziej schowany albo bardziej wystaje niż ten z S4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 podobno z zaciski z s4 bardziej wystają, bynajmniej z nosbem jak dyskutowaliśmy to tak twierdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 podobno z zaciski z s4 bardziej wystają, bynajmniej z nosbem jak dyskutowaliśmy to tak twierdził Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus85 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jednak te fele z mesia robią robotę, i niech mówią co chcą, przykład widać na Twoim aucie, Jedna z ładniejszych Avantów b5 w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 PRawda jest taka ze jakby krysia nie opuscil tego tak jak widac to by wygladaly c**jowo. Pasuja fajnie ale do megagleby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 kozak i nie ma co :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Troszkę przekombinowałem i wrzuciłem wsio z manuala, łącznie z wiązką kompem i pompą i dalej nie śmiga, ale czemu to najstarsi indianie nie widzą. Jest to samo co u Twojego braciaka, stąd moje pytanie do Ciebie. Trzeba jechać w przyszłym tygodniu do Raszyna i mam nadzieje że coś zaradzą. ale rozumiem, ze wszystko z jednego auta wyrwales ? (ecu, wiazka, skrzynia, dwumas, sprzeglo) bo jesli tak - to nie wiem na czym polega problem. u mojego brata zostalo ecu z automata i trzeba bylo sie nim "pobawic" zeby auto zaczelo jezdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Właśnie to jest dziwne, ale objawy te same czy brak/świrujące odczyty z czujnika obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 AKN, czy AFB ? bo AKN ma wiecej niuansow zwiazanych z ekologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Bardzo gustowna furka trzeba przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 btw, heble od Daniela wziales? - a poza tym - szkoda, ze sa schowane pod ta felga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 btw, heble od Daniela wziales? - a poza tym - szkoda, ze sa schowane pod ta felga... Ważne że hamują a nie zwalniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 AKN, czy AFB ? bo AKN ma wiecej niuansow zwiazanych z ekologia. akn, chyba... btw, heble od Daniela wziales? - a poza tym - szkoda, ze sa schowane pod ta felga... nie, na jego się gapiłem jarając się i uświadamiając sobie że dobrze robią kupując takie hamulce Szkoda, że bardziej nie wystają, ale na to nic nie poradzę. Jestem mega zadowolony ( narazie tylko w kwestii wizualnej ) i jutro składam tył, czekam tylko na tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi