Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.2

Krycha

Rekomendowane odpowiedzi

poprostu wsadzę tam tablice, tylko jakoś nie mam weny

:thumbdown:

Idź na całość. Ja bym to zaspawał/zaszpachlował a tablicę zostawił tam, gdzie jest.

Trza by ogarniętego plastikarza. Także albo znajdę ori us albo śmigam jak jest.

:hi:

Dawaj przedni zderzak i tylna klapę. Tak jak gadaliśmy.

PS koła poszły ?

Troszkę przekombinowałem i wrzuciłem wsio z manuala, łącznie z wiązką kompem i pompą i dalej nie śmiga, ale czemu to najstarsi indianie nie widzą. Jest to samo co u Twojego braciaka, stąd moje pytanie do Ciebie. Trzeba jechać w przyszłym tygodniu do Raszyna i mam nadzieje że coś zaradzą.

Skrzynie nie wiem, nie patrzyłem szczerze na ozacznienie bo wsio łącznie z dyfrem było z jednego auta :)

Krycha, nie orientujesz się czy ten zacisk który masz teraz jest bardziej schowany albo bardziej wystaje niż ten z S4 ?

podobno z zaciski z s4 bardziej wystają, bynajmniej z nosbem jak dyskutowaliśmy to tak twierdził

Podziękował :notworthy:

Jednak te fele z mesia robią robotę, i niech mówią co chcą, przykład widać na Twoim aucie, Jedna z ładniejszych Avantów b5 w PL :good:

PRawda jest taka ze jakby krysia nie opuscil tego tak jak widac to by wygladaly c**jowo. Pasuja fajnie ale do megagleby:)

Troszkę przekombinowałem i wrzuciłem wsio z manuala, łącznie z wiązką kompem i pompą i dalej nie śmiga, ale czemu to najstarsi indianie nie widzą. Jest to samo co u Twojego braciaka, stąd moje pytanie do Ciebie. Trzeba jechać w przyszłym tygodniu do Raszyna i mam nadzieje że coś zaradzą.

ale rozumiem, ze wszystko z jednego auta wyrwales ? (ecu, wiazka, skrzynia, dwumas, sprzeglo)

bo jesli tak - to nie wiem na czym polega problem.

u mojego brata zostalo ecu z automata i trzeba bylo sie nim "pobawic" zeby auto zaczelo jezdzic.

btw, heble od Daniela wziales? :) - a poza tym - szkoda, ze sa schowane pod ta felga...

Ważne że hamują a nie zwalniają :naughty:

AKN, czy AFB ? bo AKN ma wiecej niuansow zwiazanych z ekologia.

akn, chyba... :)

btw, heble od Daniela wziales? :) - a poza tym - szkoda, ze sa schowane pod ta felga...

nie, na jego się gapiłem jarając się i uświadamiając sobie że dobrze robią kupując takie hamulce :) Szkoda, że bardziej nie wystają, ale na to nic nie poradzę. Jestem mega zadowolony ( narazie tylko w kwestii wizualnej ) i jutro składam tył, czekam tylko na tarcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...