jozek726 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jak dasz je w polerke to merc wysiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 monoblock moim zdaniem lepszy ale te z merca jakbyś chciał sprzedać to daj znać :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 monoblock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No na monoblockach lepiej nawet jak sa w takim stanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobra... teraz widzę je na Twoim aucie, więc jednak monoblocki [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 14:15_________________________________________________To sprzedaj mercedesy i zaciski... i tak ich nie będzie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 a mi jakoś tak chyba bardziej te mesiedesy się widzą nie wiem czemu, monoblocki są git, ale te mesie jakoś bardziej, może dlatego że monobloki nie są w polerce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Merce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Merce merce! merce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Merce merce! merce! merce, merce, merce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 a monobloki dla mnie propozycja na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 kurde, listwa lewy tył nówka rozjebana, radio zakodowane, hamulce przód nie hamują patologia jakaś dziś... jade do raszyna na kodowanie ecu, mam nadzieje że tam się operacja powiedzie co do kółek to któreś napewno będą na sprzedaż, albo ostatecznie mono na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 mono na zime ideał, przynajmniej tarcza zasłonięta, nie bedziepodatna na szybkie studzenie śniegiem :gwizdanie: Sam szukam jakiś takich pełnych felg tyle że 16ek na zime :gwizdanie: jak byś tam krycha cos miał to daj znać blizej wrzesnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 w 16 calach blatów/pełnych nie wyczarujesz, z ori audi to takie coś jak michał na zime kupił albo jakiś meśków szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 w 16 calach blatów/pełnych nie wyczarujesz, z ori audi to takie coś jak michał na zime kupił albo jakiś meśków szukać Ja u siebie mam coś takiego od Lochy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Są jeszcze takie ala stal, często w A6 spotykane[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 16:31_________________________________________________http://moto.allegro.pl/felgi-alu-audi-a4-16-z-oponami-i1693336787.html takie na zime tez by dały rade[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 16:38_________________________________________________A o tych pisałem wyżej http://moto.allegro.pl/felga-aluminiowa-16-audi-a4-a6-oryginalna-i1687312537.html[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 16:38_________________________________________________Tak poza tym wbiłem na vortexa bo u francuzów jakis wakacyjny przestój ostatnio :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Kowi takie jak pisałeś są pod Krakowem to zabrania za 400 zł i właśnie zastanawiam się czy by ich nie chrapnąć, tylko opony na 15-stkach mam w lux stanie a sprzedać ich nie ma sensu. Suma sumarum te z B6 mi sie bardziej podobają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 inspektor ogarnąłem elektrykę, wkońcu jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Kurfa jak nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jest ktoś konkretnie zainteresowany którąś z felg czy tylko pytaczo-oglądacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jest ktoś konkretnie zainteresowany którąś z felg czy tylko pytaczo-oglądacze? łopat od A8 nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi