Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dasz je w polerke to merc wysiada :kox:

Opublikowano

monoblock moim zdaniem lepszy :good: ale te z merca jakbyś chciał sprzedać to daj znać :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

monoblock :slina:

Opublikowano

No na monoblockach lepiej nawet jak sa w takim stanie ...

Opublikowano

Dobra... teraz widzę je na Twoim aucie, więc jednak monoblocki :decayed:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 14:15_________________________________________________To sprzedaj mercedesy i zaciski... i tak ich nie będzie widać :naughty::tongue4:

Opublikowano

a mi jakoś tak chyba bardziej te mesiedesy się widzą :rolleyes: nie wiem czemu, monoblocki są git, ale te mesie jakoś bardziej, może dlatego że monobloki nie są w polerce... :mysli:

Opublikowano

Merce :kox:

Opublikowano

merce! merce! :kox:

Opublikowano

merce! merce! :kox:

merce, merce, merce :kox:

Opublikowano

a monobloki dla mnie :decayed:

propozycja na serio :naughty:

Opublikowano

kurde, listwa lewy tył nówka rozjebana, radio zakodowane, hamulce przód nie hamują patologia jakaś dziś...

jade do raszyna na kodowanie ecu, mam nadzieje że tam się operacja powiedzie :wallbash:

co do kółek to któreś napewno będą na sprzedaż, albo ostatecznie mono na zime :)

Opublikowano

mono na zime ideał, przynajmniej tarcza zasłonięta, nie bedziepodatna na szybkie studzenie śniegiem :gwizdanie:

Sam szukam jakiś takich pełnych felg tyle że 16ek na zime :gwizdanie: jak byś tam krycha cos miał to daj znać blizej wrzesnia :wink4:

Opublikowano

w 16 calach blatów/pełnych nie wyczarujesz, z ori audi to takie coś jak michał na zime kupił albo jakiś meśków szukać :)

Opublikowano

w 16 calach blatów/pełnych nie wyczarujesz, z ori audi to takie coś jak michał na zime kupił albo jakiś meśków szukać :)

Ja u siebie mam coś takiego od Lochy.

p1020888.jpg

Opublikowano

Są jeszcze takie ala stal, często w A6 spotykane[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 16:31_________________________________________________http://moto.allegro.pl/felgi-alu-audi-a4-16-z-oponami-i1693336787.html

takie na zime tez by dały rade[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 16:38_________________________________________________A o tych pisałem wyżej

http://moto.allegro.pl/felga-aluminiowa-16-audi-a4-a6-oryginalna-i1687312537.html[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 16:38_________________________________________________Tak poza tym wbiłem na vortexa :hi: bo u francuzów jakis wakacyjny przestój ostatnio :gwizdanie:

Opublikowano

Kowi takie jak pisałeś są pod Krakowem to zabrania za 400 zł i właśnie zastanawiam się czy by ich nie chrapnąć, tylko opony na 15-stkach mam w lux stanie a sprzedać ich nie ma sensu. Suma sumarum te z B6 mi sie bardziej podobają ;-)

Opublikowano

inspektor ogarnąłem elektrykę, wkońcu jeździ :)

Opublikowano

jest ktoś konkretnie zainteresowany którąś z felg czy tylko pytaczo-oglądacze? :naughty:

Opublikowano

jest ktoś konkretnie zainteresowany którąś z felg czy tylko pytaczo-oglądacze? :naughty:

łopat od A8 nie masz :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...