Krycha Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 ma być lakier, reszta to pierdoły :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: oho odezwali się Ci co nie mają koła i zawiasu
Gracjan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wypraszam sobie Zawias jest, koło też jakieś się znajdzie
konus Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 nie gadajcie że w S4 nie ma rezania bo jest od groma mnie już nie bawi jakaś kabelkomania, ringi, tempomaty, fisy itp ma być lakier, body, koło i zawias reszta to pierdoły Ja też bym teraz kupił full opcję gdybym miał kasę i nie bawił się w drobne mody... Bo nie mam cierpliwości do tego Dlatego u mnie seria z kołem i zawiasem :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 dlaczego sprzedajesz tego pracha wziolbym go od ceibie ale pierw musze sie passata pozbyc ;p
Krycha Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 a mam taki dziwny powód, sprzedaje bo chce zmienić na inne auto
kaju Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Miałeś na zime ją eSować... Rezygnujesz z tych planów? No chyba, że znowu decyzja o zmianie auta padła ze stówą w portfelu, tak jak to miało miejsce w przypadku tego polifta
Krycha Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 zmieniam baze na sedana poprostu
Gość Damian A4 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Moja leci jutro na alle w super cenie i jak pójdzie to czarną przygarne [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 16:33_________________________________________________Moja leci jutro na alle w super cenie i jak pójdzie to czarną przygarne
Olaf Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 hehe ja tez chce sedana ale silniki od 1,8t w zwyz do 2,8 bez 2,7 biturbo hheheh ale ja dopiero wystawie auto bo szkoda mi mojgo bylego avanta ;/
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 fajny zmień światełka na USA i daj jakas glebe z kołem odrazu bedzie inne auto
jedrekx Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 jakoś dziwnie wygląda z tymi przednimi światłami
junior_tdi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 i jednak przesiadka do sedana? mi właśnie bardziej podoba się Avant w przypadku A4 B5
Armi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 i jednak przesiadka do sedana? mi właśnie bardziej podoba się Avant w przypadku A4 B5 Zrobisz te same mody w avancie i w sedanie i na widok sedana ludzie będą się ślinić a avant będzie lekko ładniejszym tatusio -wozem Dużo trudniej jest uzyskać dobry efekt w avancie niż w sedanie.
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zrobisz te same mody w avancie i w sedanie i na widok sedana ludzie będą się ślinić a avant będzie lekko ładniejszym tatusio -wozem Dużo trudniej jest uzyskać dobry efekt w avancie niż w sedanie. z całym szacunkiem armi ale pier**lisz jak potłuczony , za moim kabi sie ogladają
Reggi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zrobisz te same mody w avancie i w sedanie i na widok sedana ludzie będą się ślinić a avant będzie lekko ładniejszym tatusio -wozem Dużo trudniej jest uzyskać dobry efekt w avancie niż w sedanie. z całym szacunkiem armi ale gadasz głupoty jak potłuczony , za moim kabi sie ogladają popieram papę Moskala
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zrobisz te same mody w avancie i w sedanie i na widok sedana ludzie będą się ślinić a avant będzie lekko ładniejszym tatusio -wozem Dużo trudniej jest uzyskać dobry efekt w avancie niż w sedanie. z całym szacunkiem armi ale gadasz głupoty jak potłuczony , za moim kabi sie ogladają popieram papę Moskala i ja dobry avant robi robote
pablo_9 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 i jednak przesiadka do sedana? mi właśnie bardziej podoba się Avant w przypadku A4 B5 Zrobisz te same mody w avancie i w sedanie i na widok sedana ludzie będą się ślinić a avant będzie lekko ładniejszym tatusio -wozem Dużo trudniej jest uzyskać dobry efekt w avancie niż w sedanie. popieram wujka Adama Krycha pokaż wnętrze
Rekomendowane odpowiedzi