proximpuh Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 W originale jest tak, ze nie potrzeba wyciągać kluczyka z kieszeni, torebki, itp. Też tak masz @proximpuh?W BMW jest ten patent z kluczykiem i uważam to z praktycznego punktu widzenia zupełnie bez sensu:kox: niestety, kluczyk muszę włożyć do stacyjki:wink:czyli bardziej taki bajer:kwasny:
Brysio Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 W originale jest tak, ze nie potrzeba wyciągać kluczyka z kieszeni, torebki, itp. Też tak masz @proximpuh?W BMW jest ten patent z kluczykiem i uważam to z praktycznego punktu widzenia zupełnie bez sensu:kox: bzdzura w mojej z4 nie musialem miec kluczyka w stacyjce starczylo miec przy sobie startowal z przycisku
Hohe Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 W originale jest tak, ze nie potrzeba wyciągać kluczyka z kieszeni, torebki, itp. Też tak masz @proximpuh?W BMW jest ten patent z kluczykiem i uważam to z praktycznego punktu widzenia zupełnie bez sensu:kox: niestety, kluczyk muszę włożyć do stacyjki:wink:czyli bardziej taki bajer:kwasny: Czyli musisz wyjąć z torebki?
griga-st Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Myślałem raczej o jedynce, trojce.
PABLO Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tam jest na czujnik jak np w Renault. ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ---------- Nieźle sobie Marcin krzyczy za przycisk w navipolu
dziadek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 W originale jest tak, ze nie potrzeba wyciągać kluczyka z kieszeni, torebki, itp. Też tak masz @proximpuh?W BMW jest ten patent z kluczykiem i uważam to z praktycznego punktu widzenia zupełnie bez sensu:kox: bzdzura w mojej z4 nie musialem miec kluczyka w stacyjce starczylo miec przy sobie startowal z przycisku Normalne jak sie ma system keyless ...ja tak mam ...a z grzesiem pisalismy zeby tylko przycisk podłączyć zeby sama atrapa nie była bo po co ...
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Skoro mam guzik to trzeba go podpiąc Fakt , to bedzie tylko bayer
rslj Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tam jest na czujnik jak np w Renault.---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ---------- Nieźle sobie Marcin krzyczy za przycisk w navipolu Wszystko ma w niezłych cenach, np. asystent świateł za 1200PLN, ciekawe czy w cenie jest odpowiedni gateway. Jak nie, to 800PLN (400 za lusterko) za montaż lusterka i dwa kable CAN do bramki to spora przesada.
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dobrze ,ze mamy Forum i wszystko taniej wyjdzie Koszt np. przekładki MMI 3G 1500 PLN
Młody Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Za kamerę do A6 chce 2.000 zł Grześ dobra cena ? oczywiście chodzi o tylną kamerę .
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cena jak to w firmie normalna Wszystko zalezy za ile się graty kupi . W MMI 3G kazda ma wejscie pod kamerke lub TUNER i nie ma problemu ze sterownikiem . Inaczej sie to przedstawia w CONCERT/SYMPHONY lub MMI 2G .
griga-st Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Skoro mam guzik to trzeba go podpiącFakt , to bedzie tylko bayer Żeby nie było: lepiej coś dłubać jak gderać:decayed:Abstrahując od funkcji- wygląda to sarmacko:thumbup1:
rslj Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cena jak to w firmie normalna Wszystko zalezy za ile się graty kupi .W MMI 3G kazda ma wejscie pod kamerke lub TUNER i nie ma problemu ze sterownikiem . Inaczej sie to przedstawia w CONCERT/SYMPHONY lub MMI 2G . Chłopak ma firmę w garażu;) Ale musze powiedzeć, że robi bardzo profesjonalnie.
wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Panowie znowu mi zona wylądowała w szpitalu Pewnie nie wszyscy wiedza ale była jedną nogą na tamtym świecie Patrzcie jaki jej yebaniec guz urósł Staram się nie myśleć o tym bo naprawdę mozna psychicznie sie wykończyć .
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Grzesiu trzymaj się, będzie dobrze
Młody_drog Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Trzymaj się Grzesiu! Musi być dobrze, jesteśmy z wami!
wladi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kuźwa pier**lony rezus ten j**any rak:banghead: memory five-wladi i wszystko jasne:)
griga-st Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Grzechu, myślisz ze NFZ by zapłacił za Knife za granicą? W Reichu jest refundowane;600tys. operacji już zrobili:shock3: Gamma Knife | Gamma Knife Center Hannover | Praxisgemeinschaft für Strahlentherapie und Neurochirurgie
Rekomendowane odpowiedzi