stanley Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Stanley w zeszłym roku na BT obiecałem ze na następnej Bukowinie będę ojcem Zgodnie z obietnica będę miał syna moment 1. to twoja Ewcia będzie miała syna, 2. nie widzę, Cię na obecnej liście do BT 3. Złoż jej gratulacje gratki Stary
klysek Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Stanley w zeszłym roku na BT obiecałem ze na następnej Bukowinie będę ojcem Zgodnie z obietnica będę miał syna moment1. to twoja Ewcia będzie miała syna, 2. nie widzę, Cię na obecnej liście do BT 3. Złoż jej gratulacje gratki Stary Gratulacje złożone A na liście raczej nie będę siły wyższe w tym roku mnie zatrzymują Edytka
wesz82 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2xm Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Panowie czeka mnie zakup fotelika 9-18, nie mam isofixa. Przymierzam się do maxi cosi tobi. Może ktoś używa będę wdzięczny za opinie ewentualne inne opcje.
wesz82 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Panowie czeka mnie zakup fotelika 9-18, nie mam isofixa. Przymierzam się do maxi cosi tobi. Może ktoś używa będę wdzięczny za opinie ewentualne inne opcje. Cofnij sie ze 2 stronki :grin: :grin:
Dev Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 moja Lola doszła juz do swojej wagi przed ciążą więć sprzedaje http://olx.pl/oferta/orbitrek-rower-eliptyczny-domyos-ve120-CID767-ID8XqqW.html#1778ff19c7;promoted
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 moja Lola doszła juz do swojej wagi przed ciążą więć sprzedaje http://olx.pl/oferta/orbitrek-rower-eliptyczny-domyos-ve120-CID767-ID8XqqW.html#1778ff19c7;promoted nam mała daje tak popalić, że i bez rowerka się obeszło a i mama nawet mniej waży niż przed ciążą, mi też parę kilo spadło powiedzcie mi jak wsze dzieci zachowują się w ciągu dnia, tzn co robią, czy potrafią np posiedzieć w spokoju no nie wiem powiedzmy z 20min, nasza mała to normalnie jakiś demon non stop coś, ani na chwilę nie daje spokoju, czy macie podobnie bo jak rozmawiamy ze znajomymi to nie wierzą, mała jest niezmordowana, nieraz już padam na ryj a ta dalej
Arturoo Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Masz znajomych ,których dzieci są jakieś dziwne [emoji14]olew: Moja goni cały dzień Dziś imprezka urodzinowa była....myślałem ,że padnie koło 19....goni do tej pory po dniu pełnym wrażeń
stanley Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Ala miała tak samo, teraz ma 3,5 roku i zauważyłem, że już ciut zluzowała, bardziej rezolutna się zrobiła i trochę doroślejsza... Za to młody nadrabia za nią
tomcrack27 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 moja od jakis 4 dni jest zlotym dzieckiem.posadze ja to sie nawet zajmie soba na jakies 20 minut a wczesniej to szatan maly
Multis Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 moja Lola doszła juz do swojej wagi przed ciążą więć sprzedaje http://olx.pl/oferta/orbitrek-rower-eliptyczny-domyos-ve120-CID767-ID8XqqW.html#1778ff19c7;promoted nam mała daje tak popalić, że i bez rowerka się obeszło a i mama nawet mniej waży niż przed ciążą, mi też parę kilo spadłopowiedzcie mi jak wsze dzieci zachowują się w ciągu dnia, tzn co robią, czy potrafią np posiedzieć w spokoju no nie wiem powiedzmy z 20min, nasza mała to normalnie jakiś demon non stop coś, ani na chwilę nie daje spokoju, czy macie podobnie bo jak rozmawiamy ze znajomymi to nie wierzą, mała jest niezmordowana, nieraz już padam na ryj a ta dalej Masz fajnie. Nasz mały tez około 3.5 to ksiażkowe ADHD... Wysłane z taboreta G3 Jeszcze se upodobał słowa : cycki, d*pa i głupek. I śpiewa na mieście nawet Wysłane z taboreta G3
wesz82 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Powiem Ci Miszka ze ja mam mała z takim samym charakterem. Starsza bawiła się sama,stykneło jej tv włączyć i do 1h spokoju było. Ale natka nie,jest przeciwieństwem Wikuli. W samochodzie ryczy,w wózku ryczy,w nocy jak pośpi 2h to jest sukces,za dnia jest cieniem albo moim albo mojej zony,nie odstepuje na krok. Jak nie umiała chodzić był spokój ale jak juz sie nauczyła to streczy nas Ostatnio położyłem się o 2.30 a mała wstała i prawie do 4.30 trzeba było ją zabawić Mam nadzieje ze do roku jej przejdzie i chodź w nocy da pospać bo ciężko jest. Ale i tak jest słodka i spokojna w porównaniu do mojego chrześniaka. Uwierzcie mi ze nie widziałem jeszcze 1,5 dziecka co wchodzi niemalże po ścianie na parapet,zostaw tylko otwarte WC a już łowisz z kibelka wszystko co ma pod reką. Może dlatego ze ja mam dziołchy nie jestem przyzwyczajony do chłopca tak mi sie wydaje ale mówię wam ADHDx2
Multis Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Powiem Ci Miszka ze ja mam mała z takim samym charakterem. Starsza bawiła się sama,stykneło jej tv włączyć i do 1h spokoju było. Ale natka nie,jest przeciwieństwem Wikuli. W samochodzie ryczy,w wózku ryczy,w nocy jak pośpi 2h to jest sukces,za dnia jest cieniem albo moim albo mojej zony,nie odstepuje na krok. Jak nie umiała chodzić był spokój ale jak juz sie nauczyła to streczy nas Ostatnio położyłem się o 2.30 a mała wstała i prawie do 4.30 trzeba było ją zabawić Mam nadzieje ze do roku jej przejdzie i chodź w nocy da pospać bo ciężko jest. Ale i tak jest słodka i spokojna w porównaniu do mojego chrześniaka. Uwierzcie mi ze nie widziałem jeszcze 1,5 dziecka co wchodzi niemalże po ścianie na parapet,zostaw tylko otwarte WC a już łowisz z kibelka wszystko co ma pod reką. Może dlatego ze ja mam dziołchy nie jestem przyzwyczajony do chłopca tak mi sie wydaje ale mówię wam ADHDx2 Każde dziecię jest WYJĄTKOWE... Pytanie teraz. Na ile Nam cierpliwości starczy... Ja czasem nie wytrzymuje... Wysłane z taboreta G3
wesz82 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zmęczenie robi swoje. Tez czasem zaciskam zęba
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 Powiem Ci Miszka ze ja mam mała z takim samym charakterem. Starsza bawiła się sama,stykneło jej tv włączyć i do 1h spokoju było. Ale natka nie,jest przeciwieństwem Wikuli. W samochodzie ryczy,w wózku ryczy,w nocy jak pośpi 2h to jest sukces,za dnia jest cieniem albo moim albo mojej zony,nie odstepuje na krok. Jak nie umiała chodzić był spokój ale jak juz sie nauczyła to streczy nas Ostatnio położyłem się o 2.30 a mała wstała i prawie do 4.30 trzeba było ją zabawić Mam nadzieje ze do roku jej przejdzie i chodź w nocy da pospać bo ciężko jest. Ale i tak jest słodka i spokojna w porównaniu do mojego chrześniaka. Uwierzcie mi ze nie widziałem jeszcze 1,5 dziecka co wchodzi niemalże po ścianie na parapet,zostaw tylko otwarte WC a już łowisz z kibelka wszystko co ma pod reką. Może dlatego ze ja mam dziołchy nie jestem przyzwyczajony do chłopca tak mi sie wydaje ale mówię wam ADHDx2 o to to - to bardziej opis mojej no ale jak śpi to istny anioł no nic - sama sobie winna - nie będzie miała rodzeństwa
stanley Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 no nic - sama sobie winna - nie będzie miała rodzeństwa głupi jesteś - działaj w temacie
Rekomendowane odpowiedzi