stanley Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Domowe Przedszkole - 1983 oryginalne nagranie Tik-Tak - czołówka programu (lata 90.) 16:9
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Domowe Przedszkole - 1983 oryginalne nagranie Tik-Tak - czołówka programu (lata 90.) 16:9 pamiętam mama mi opowiadała [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 10:30_________________________________________________ Dawid to świetne imię ! Przykłady Beckham, Hasselhoff, Guetta, Villa, Haye mógłbym tak stworzyć 100 stron bulik
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 cisza w temacie... dzieci już wydoroślały ?
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 cisza w temacie... dzieci już wydoroślały ? wiesz jak to jest z dziećmi jak dorosną...... teraz to już mają swój świat :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dzieci jak są malutkie są tak słodkie że chciałoby się je zjeść, gdy dorosną to się żałuje że się tego nie zrobiło
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 cisza w temacie... dzieci już wydoroślały ? wiesz jak to jest z dziećmi jak dorosną...... teraz to już mają swój świat :gwizdanie: pokaż no jaki zdjęcie swojej pociechy
RAWULI Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 moja pociecha ma 3,5 roku, OOOO już rozpoznaje, teraz od czasu do czasu w czasie przeglądania forum tłumaczę się dzieciakowi co to są te żółte kulki i co która robi i dlaczego i po co i dla kogo i kiedy a najlepsze są te doroślejsze kulki wiadomymi walorami płciowymi albo w akcji i wtedy to mam gimnastykę żeby wybrnąć z tego
Adrenalina Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 moja pociecha ma 3,5 roku, OOOO już rozpoznaje, teraz od czasu do czasu w czasie przeglądania forum tłumaczę się dzieciakowi co to są te żółte kulki i co która robi i dlaczego i po co i dla kogo i kiedy a najlepsze są te doroślejsze kulki wiadomymi walorami płciowymi albo w akcji i wtedy to mam gimnastykę żeby wybrnąć z tego Hehe... Twoja ma 3,5 i rozkminia żółte kulki, a ja czytam i myślę o jakich Ty kulkach piszesz :polew: Czasem mam takie kilkusekundowe opóźnienie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 moja pociecha ma 3,5 roku, OOOO już rozpoznaje, teraz od czasu do czasu w czasie przeglądania forum tłumaczę się dzieciakowi co to są te żółte kulki i co która robi i dlaczego i po co i dla kogo i kiedy a najlepsze są te doroślejsze kulki wiadomymi walorami płciowymi albo w akcji i wtedy to mam gimnastykę żeby wybrnąć z tego Hehe... Twoja ma 3,5 i rozkminia żółte kulki, a ja czytam i myślę o jakich Ty kulkach piszesz :polew: Czasem mam takie kilkusekundowe opóźnienie :gwizdanie: czasem... :polew: :polew:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 moja pociecha ma 3,5 roku, OOOO już rozpoznaje, teraz od czasu do czasu w czasie przeglądania forum tłumaczę się dzieciakowi co to są te żółte kulki i co która robi i dlaczego i po co i dla kogo i kiedy a najlepsze są te doroślejsze kulki wiadomymi walorami płciowymi albo w akcji i wtedy to mam gimnastykę żeby wybrnąć z tego Hehe... Twoja ma 3,5 i rozkminia żółte kulki, a ja czytam i myślę o jakich Ty kulkach piszesz :polew: Czasem mam takie kilkusekundowe opóźnienie :gwizdanie: czasem... :polew: :polew: Grita
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 moja pociecha ma 3,5 roku, OOOO już rozpoznaje, teraz od czasu do czasu w czasie przeglądania forum tłumaczę się dzieciakowi co to są te żółte kulki i co która robi i dlaczego i po co i dla kogo i kiedy a najlepsze są te doroślejsze kulki wiadomymi walorami płciowymi albo w akcji i wtedy to mam gimnastykę żeby wybrnąć z tego Hehe... Twoja ma 3,5 i rozkminia żółte kulki, a ja czytam i myślę o jakich Ty kulkach piszesz :polew: Czasem mam takie kilkusekundowe opóźnienie :gwizdanie: czasem... :polew: :polew: Grita hehehe :polew:
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 cisza w temacie... dzieci już wydoroślały ? wiesz jak to jest z dziećmi jak dorosną...... teraz to już mają swój świat :gwizdanie: pokaż no jaki zdjęcie swojej pociechy
keżor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 cisza w temacie... dzieci już wydoroślały ? wiesz jak to jest z dziećmi jak dorosną...... teraz to już mają swój świat :gwizdanie: pokaż no jaki zdjęcie swojej pociechy troche podobna do ":wtf:"
diman Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 cisza w temacie... dzieci już wydoroślały ? wiesz jak to jest z dziećmi jak dorosną...... teraz to już mają swój świat :gwizdanie: pokaż no jaki zdjęcie swojej pociechy widać, że lubi sobie podjeść :kox: a u mnie cza miec już oczy w przysłowiowej d.pie :kox: :>
Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Aaaaaa.... Czyli jednak mogą nie płakać :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:44_________________________________________________Jedziedzie z Bąkami na zlot ? My się wybieramy z Julkiem. Będzie miał 6 miesięcy więc myślę, że spokojnie da radę.
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Aaaaaa.... Czyli jednak mogą nie płakać :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:44_________________________________________________Jedziedzie z Bąkami na zlot ? My się wybieramy z Julkiem. Będzie miał 6 miesięcy więc myślę, że spokojnie da radę. My też bierzemy, Ala będzie miała 8 mies Diman też bierze swojego bąbla
Rekomendowane odpowiedzi