Tomasz Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Na stronie sprzedawcy widnieje punkt: Prosimy o ROZWAŻNĄ LICYTACJĘ, nie wycofujemy bowiem złożonych przez Kupujących ofert. Czy to oznacza, że już tego nie cofnę ? jest to umowa wiążąca i jak trafisz na bucowatego sprzedawcy to lipa, z drugiej strony kupując nowy produkt masz prawo zwrotu, dzwoń do nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Prosimy o ROZWAŻNĄ LICYTACJĘ, nie wycofujemy bowiem złożonych przez Kupujących ofert. widzisz , wiedza ze sprzedają szit i zabezpieczaja sie przed kazda ewentualnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spitfire90 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Biorąc pod uwagę wasze zdanie jako bardziej obeznanych w sprawach tuningu kolegów z forum udało mi się anulować bezproblemowo obie transakcje po kontaktach ze sprzedawcami (żaden towar nie został jeszcze wysłany). Dziękuję za wszystkie porady. Mogę kontynuować moje wywody tuningowe w tym temacie i zapytać Was o modyfikacje warte przeprowadzenia w moim samochodzie, czy potrzeba o tym dyskutować już w nowym temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OQS Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Nie chodzi mi jednak o wygląd wizualny bo pomimo wszystko wydaje mi się, że wygląda to fajnie (sic!) mam z resztą biały samochód pod kolor To nic że pod kolor, i tak przecież trzeba to pomalować. - to już na przyszłość bo na szczęście się nawróciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Biorąc pod uwagę wasze zdanie jako bardziej obeznanych w sprawach tuningu kolegów z forum udało mi się anulować bezproblemowo obie transakcje po kontaktach ze sprzedawcami (żaden towar nie został jeszcze wysłany). Dziękuję za wszystkie porady. Mogę kontynuować moje wywody tuningowe w tym temacie i zapytać Was o modyfikacje warte przeprowadzenia w moim samochodzie, czy potrzeba o tym dyskutować już w nowym temacie ? Tu nie ma co dyskutować , wchodzisz w http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=71.0 pierwsze 2-3 tygodnie czytasz , dopiero później przyjdzie czas na zadawanie pytań. zapewniam Cie ze jak zrobisz to w takiej kolejności jak Ci radze to za dużo ich nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Biorąc pod uwagę wasze zdanie jako bardziej obeznanych w sprawach tuningu kolegów z forum udało mi się anulować bezproblemowo obie transakcje po kontaktach ze sprzedawcami (żaden towar nie został jeszcze wysłany). Dziękuję za wszystkie porady. Mogę kontynuować moje wywody tuningowe w tym temacie i zapytać Was o modyfikacje warte przeprowadzenia w moim samochodzie, czy potrzeba o tym dyskutować już w nowym temacie ? no widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 jeden uratowany :notworthy: a moderatorzy już chcieli zamykać bo uznali, że niepotrzebny spam idzie :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Kolego tylko: ori tylko ori tylko ori esss, eresss, polift, przedlift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Na stronie sprzedawcy widnieje punkt: Prosimy o ROZWAŻNĄ LICYTACJĘ, nie wycofujemy bowiem złożonych przez Kupujących ofert. Czy to oznacza, że już tego nie cofnę ? Bzdura. Masz prawo do zwrotu bez podania przyczyny. Podstawowe prawo konsumenta Kupiłeś od firmy a nie osoby prywatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Biorąc pod uwagę wasze zdanie jako bardziej obeznanych w sprawach tuningu kolegów z forum udało mi się anulować bezproblemowo obie transakcje po kontaktach ze sprzedawcami (żaden towar nie został jeszcze wysłany). Dziękuję za wszystkie porady. Mogę kontynuować moje wywody tuningowe w tym temacie i zapytać Was o modyfikacje warte przeprowadzenia w moim samochodzie, czy potrzeba o tym dyskutować już w nowym temacie ? Tu nie ma co dyskutować , wchodzisz w http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=71.0 pierwsze 2-3 tygodnie czytasz , dopiero później przyjdzie czas na zadawanie pytań. zapewniam Cie ze jak zrobisz to w takiej kolejności jak Ci radze to za dużo ich nie bedzie tylko nie czytaj tematów userów Moskal, Rafalekx, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Biorąc pod uwagę wasze zdanie jako bardziej obeznanych w sprawach tuningu kolegów z forum udało mi się anulować bezproblemowo obie transakcje po kontaktach ze sprzedawcami (żaden towar nie został jeszcze wysłany). Dziękuję za wszystkie porady. Mogę kontynuować moje wywody tuningowe w tym temacie i zapytać Was o modyfikacje warte przeprowadzenia w moim samochodzie, czy potrzeba o tym dyskutować już w nowym temacie ? dało sie uratować topiącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spitfire90 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ok, ok prawdę mówiąc jestem tu już od sierpnia ub.r., czasami coś przeglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ok, ok prawdę mówiąc jestem tu już od sierpnia ub.r., czasami coś przeglądałem Chyba za mało bo nie wiem gdzie widziałeś taki zderzak na b5 za te pieniądze kup ładny grill do swojej audioli, możesz nawet myśleć o zderzaku poliftowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Widocznie zbyt rzadko dobrze, że się nawróciłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Chcesz mieć inspirację? Wpadaj w niedziele na zlota do Lublina pod zamkowy i zobaczysz o czym myślimy tuningując/ulepszając nasze A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Zuch chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spitfire90 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Od razu tylko zapytam numer dwa z moich pomysłów: Samochód prezentuje się z przodu tak: Chcę wymienić lampy na zespolone albo diodowe, albo ringi angel eyes. Bardziej skłaniam się ku diodowych w kolorze chrom Czy ten pomysł z kolei jest działaniem na plus? Koszta podobne jak w przypadku tego zderzaka z grillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Zespolone albo bixy produkcji gwertego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Żadnych diod, itd. Tylko oryginalne poliftingowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 tylko zespolone poliftowe, nie baw sie w badziew z allegro! bo bedzie siara,a nie lans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi