krzyniek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 To jak kompresor wpakujesz , to będzie dopiero jazda.Proponuje zakup pampersów , bo jak przewieziesz kogoś , kto nigdy nie jeździł takim wymiataczem , to Ci fotel zasra a potem to już nikt na tym fotelu nie będzie chciał jeździć :gwizdanie:
spanky Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 To jak kompresor wpakujesz , to będzie dopiero jazda.Proponuje zakup pampersów , bo jak przewieziesz kogoś , kto nigdy nie jeździł takim wymiataczem , to Ci fotel zasra zasra jak zasra ... oby gownem nie chlapalo przy zarzucaniu tylem ...
ono Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 Opony sie zmieni na 315 i jakoś to będzie Nie biore do bryki obsraj d*py no chyba że poźka ale go lubie i wiem że posprząta
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Opony sie zmieni na 315 i jakoś to będzie Nie biore do bryki obsraj d*py no chyba że poźka ale go lubie i wiem że posprząta Zawsze możesz wziąć Adasia z zapasem firanek... :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Wczoraj polatałem i wyszły katalogowe wyniki z G-Techa , 5,2 seta i 13,8 ćwiara. Jeszcze troche potrenuje starty i powinno sie troche urwać , generalnie jak na serie jest kox To kurva mega kox!!! no zajebioza szefie
Nowak_zg Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 http://www.autokrata.pl/ogien/4042/bullit_po_latach/ <-- widze ze juz po upalaniu ono a moze jakies filmiki pokazesz ;> ? lub chociaz jeszzcze troche fot
letallec Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Oniak, dawaj na 700 kuni :kox: http://moto.onet.pl/1498133,2254,artykul.html
ono Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 Odświeżam temacik ,dzisiaj przyjechał Bull ale z 65 roku w stanie kolekcjonerskim ,wszystko oryginalne Silnik 4,7 L automat 3 biegowy,zero wspomagania kiery habli ,generalnie jazda daje duuuuużo adrenaliny ,promień skrętu jak tytanic W planach oryginalne wspomaganie kiery + kosmetyka, reszta zostaje oryginalna Fotki z fona ,niebawem zrobię czymś lepszym
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Piękny :> Kiedy rezasz RNS-A do środka i 3.0 TDI pod mache ?
soolek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Piękny :> Kiedy rezasz RNS-A do środka i 3.0 TDI pod mache ? Najpierw to chyba gleba, ściema, ściągnięcie oznaczeń?! Aaa, no i koniecznie pomaluj dokładki/zderzaki w kolor nadwozia. Ja pierd...fura kox.
Rekomendowane odpowiedzi