adamooo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Bull jest namber łan w tym filmiku
truckmaniac Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Karwa Stary. Jak dla mnie jest :kox: Zreszta znasz moje zdanie na temat Mustanga, szczególnie tego starego
Tomeks Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nooo,klimacik jest twoje padło też tam jest?
variocustoms Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 za***ista produkcja i ratusz i auta z PO :good:
Norbi Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Oniak morda ucieszona znaczy zadowolniony i o to kaman
truckmaniac Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nooo,klimacik jest twoje padło też tam jest? Ten, co go najwięcej (W0 BODEK) Klasyk zresztą też jest
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jest Dużoooo czasu i walki kosztował , ale wyszło nieźle :shocked: Nie jesteście garstką smarkaczy z osiedlowej piaskownicy Każdy chciał by być w takim klubie,ale nie każdy może jeździć Mustangiem
binio-stg Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filmik jest mega Nawet mój 10 miesięczny syn ze mną oglądał i wyraźnie mu się podobało
ono Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mieliśmy zajebistą zabawę przy kręceniu tego filmiku , ganiały nas pały , krzyczały na nas babcie , koxxxx
Nosfer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mieliśmy zajebistą zabawę przy kręceniu tego filmiku , ganiały nas pały , krzyczały na nas babcie , koxxxx W ostatniej scenie trzeba było gębę pokazać, a niee stoisz taki smutny z tyłu Film kozak
ono Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 A zjebany byłem , kacor i od 3 w nocy na nogach Troche o Bullu http://www.autocentrum.pl/testy/gwiazdor/ Parę rzeczy się nie zgadza , ale olałem trochę odpisywanie i wyszło jak wyszło
Norbi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 I dałeś upalać jakiejś faji, czy przechwałki patafiana??
ono Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 I dałeś upalać jakiejś faji, czy przechwałki patafiana?? Nie daje bryki Dla sprostowania napisze ze różnice miedzy bullem a mustangirm GT to nie tylko pare znaczków , przede wszystkim inny zawias , hamulce , szpera , zupełnie inna skrzynia , inny dolot , wyższe max obroty , w środku inna kiera , fotele , lewarek i jakies pierdoły.
StoRK Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 To brawo dla autora artykułu nie wymienił najważniejszych różnic.
A-rek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 właśnie zobaczyłem filmik na YT i zauważyłem tam twój samochód, filmik pierwsza klasa
ksiadz99 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 na drugim filmiku z Mustang Race, kolega z Włocławka w białym mustangu mogłby zakryć sobie rejestracje jak kreci te baczki na srodku skrzyzowania w bialy dzien :>
Rekomendowane odpowiedzi