Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Pany. Czytając ostatnio miejscowego brukowca natknąłem się na artykuł odnośnie nowej edycji "tap madl".. w rekrutacji internetowej bierze udział dziewczynina z mojej mieściny .. nie znam .. ze dwa razy widziałem ( )..ale niech tam se idzie do programu. Jak możecie to kliknijcie na Aleksandrę Domańską. http://www.tvn.pl/modelki
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Raguś, weź ją przywieź na spota do Warszawy ... trochę frekwencja się polepszy :naughty:
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 Raguś, weź ją przywieź na spota do Warszawy ... trochę frekwencja się polepszy :naughty: Taaaa żeby się polepszyła frekwencja to musiałyby być 3 takie dziewczęta w dodatku myjące fury Ja jej nie znam to jakaś małolata..ale zdrowo wyglądająca :naughty:
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ale zdrowo wyglądająca :naughty: no właśnie... więc średnie ma szanse w tym programie bo tam tylko średnio zdrowe wygrywają Głosik oddany
LUCAS Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 f*ck man... poszedł głosik jak cholera... Daj ją najlepiej na spota do Słupska, bo u nas z frekwencja kiepsko jakoś
pepik Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zapomniałeś dodać, że dla każdego kto odda na nią głos wysyłasz numer tel. tej ślicznotki na priv Głos oddany, czekam na priv
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 poszło Azunia...podpis pod awatarem to masz
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 Klikamy klikamy proszę państwa Ola wysuwa się na prowadzenie :good:
LUCAS Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Opier.... się przez weekend i co... ??? Ola nam spadła w rankingu... Dawać, dawać... później ją do klubu adoptujemy
adamq Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Najgorsze jest to, że między mną, a nią będzie związek na odległość
m@riucha Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 http://www.pudelek.pl/artykul/33819/3_polfinalistki_top_model_2_juz_wybrane/
Rekomendowane odpowiedzi