terrorbps Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ładny avancior:) i te mercedesy,w pytke ale ja bym je pomalował na jasny kolor,jakić taki kość słoniowa,albo coś:)ale jest git,
aju Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 wszystkie niskobudzetówki sa mniejwiecej na jednym poziomie chyba nie są na poziomie . Fajnie jedziesz z tematem tylko jak kurw@ lotka a dach bez relingów, zwaliłeś fajność tego że nie masz relingów
slepy Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 no wygląda za***iście, ale jak Aju pisze lotka psuje trochę linie z boku:wink:
aju Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ślepy jednak całkiem ślepy to TY nie jesteś
slepy Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ślepy jednak całkiem ślepy to TY nie jesteś w tych kwestiach nie:grin:
DarekII Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Autko super ale relingi w kombi podstawa ale to rzecz gustu
junior_tdi Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 wszystkie niskobudzetówki sa mniejwiecej na jednym poziomie chyba nie są na poziomie . Fajnie jedziesz z tematem tylko jak kurw@ lotka a dach bez relingów, zwaliłeś fajność tego że nie masz relingów jak kupiłem była już bez relingów, tak wychodziła z pakietem Caractere i mi akurat to bardziej pasuje może ktoś VT zrobić z relingami? chociaż dalej sądzę że bez lepiej
junior_tdi Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 Dzisiaj miałem chwilkę to wywaliłem wycieraczkę z tyłu.. ... i wpadła pierwsza wlepa na tył
Klajtekkk21 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Bradzo fajnie sie prezetuje, z kad wzioles korek na tylnia wycieraczke ???
mercedres Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ja ostatnio kupilem taka http://allegro.pl/zaslepka-tylnej-wycieraczki-golf-iv-a3-promocja-i2230488015.html Duzo roboty zeby ramie wywalic? Masz jakis patent?
aju Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 lotkę teraz wywal, będzie piękny goły tyłeczek
junior_tdi Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Ja ostatnio kupilem taka http://allegro.pl/zaslepka-tylnej-wycieraczki-golf-iv-a3-promocja-i2230488015.htmlDuzo roboty zeby ramie wywalic? Masz jakis patent? dokładnie taka zaślepka, tylko ja kupiłem z jakiejś innej aukcji. Roboty dosłownie na 20 minut. Z racji tego że wczoraj to robiłem to mogę podpowiedzieć: Wykładzina tylnej klapy jest na zatrzaski, poza jedną śrubą, która jest w miejscu rączki (na samym środku), cały silniczek jest na 3-ech śrubach na klucz 10, zdejmujesz wycieraczkę, plastikową obudowę i odkręcasz silniczek od zewnątrz bodajże kluczem 13. Odpinasz kostkę, wężyk od płynu i wywalasz wszystko. Wężyk od od płynu po odpięciu zakleiłem silikonem i razem z kostką z kablami upchnąłem w klapie. Później przykręcasz ten kapsel. Nie ma do niego żadnej uszczelki, dlatego ja użyłem oryginalnej, tylko przeciąłem ją na pół (odciąłem część, która wystaje na zewnątrz auta) i skręcasz dość mocno - ale nie za mocno składasz wszystko do kupy ci cieszysz się gładką d*pą Audioli lotkę teraz wywal, będzie piękny goły tyłeczek qrde sam już nie wiem, wg mnie dobrze wygląda z lotką muszę do Kowiego się zgłosić żeby VT mizrobił bez lotki
szafa Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Junior zostaw lotkę, fajnie dupcia z nią wygląda:kox:
junior_tdi Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Junior zostaw lotkę, fajnie dupcia z nią wygląda:kox: też tak myślę
Kowi87 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Moje zdanie znasz Avant bez lotki to kupa:decayed: zabrać mu felge postawic pomiedzy seryjne A4 niczym sie nie wyrózni
jozek726 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 a moje zdanie to te lampy sa w cipkę :jerk: nagraj jakis filmik jak działają
junior_tdi Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 a moje zdanie to te lampy sa w cipkę :jerk: nagraj jakis filmik jak działają dzięki tak jak pisałem wyżej, na początku myślałem że będzie odpust ale jednak robią robotę ściemni się trochę za oknem to nakręcę film
Rekomendowane odpowiedzi