radimm Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 fajnieeee, autko wygląda super , teraz czas brać się za jego serducho, żeby jeździło tak dobrze jak wygląda, planujesz coś? Junior twój ałdik jest czarny czy ciemny granat?
junior_tdi Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 fajnieeee, autko wygląda super , teraz czas brać się za jego serducho, żeby jeździło tak dobrze jak wygląda, planujesz coś? Junior twój ałdik jest czarny czy ciemny granat? ciemny granat. a co do silnika to jest turbo awx i dojdzie jeszcze tylko program. taki jest plan, ale wszyscy wiedzą jak to jest z tym zwiększaniem mocy
jedrekx Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 wyślij coś do kalendarza na październik
paput Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 fajna sesyjka, teraz plany z wygranej w totka wcielaj w życie:decayed: pyk i fałV ułosiem siedzi:wink: jak coś to mam namiar na goscia w Wawie co wkłada do a4 takie silniczki:decayed:
junior_tdi Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 fajna sesyjka, teraz plany z wygranej w totka wcielaj w życie:decayed: pyk i fałV ułosiem siedzi:wink:jak coś to mam namiar na goscia w Wawie co wkłada do a4 takie silniczki:decayed: czekam na przelew od lotto i jedziemy
paput Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 fajna sesyjka, teraz plany z wygranej w totka wcielaj w życie:decayed: pyk i fałV ułosiem siedzi:wink:jak coś to mam namiar na goscia w Wawie co wkłada do a4 takie silniczki:decayed: czekam na przelew od lotto i jedziemy sami to ooogarniemy co tam:decayed: najpierw u mnie potem u ciebie:decayed: a i V8 tanie jak barszcz:decayed:
maciek0701 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 jak swiatła zrobiles? zeby miec taki efekt? ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- przednie oczywiscie
WhyMe? Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Junior teraz się kapłem że na vag nysa byłem u was zamienić 2 zdania Kojarzysz?
Klajtekkk21 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Fajne fotki, autko prezetuje sie super, ale widzial bym tu inne kolo
junior_tdi Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 jak swiatła zrobiles? zeby miec taki efekt?---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- przednie oczywiscie wszystko masz w pierwszym poście - polifty, zrobione całe na black, xenon 6kk, białe ledy w postoje i obrysy US na żarówkach dwuwłóknowych Junior teraz się kapłem że na vag nysa byłem u was zamienić 2 zdania Kojarzysz? ojoj, muszę Ci się przyznać że jak w piątek popłynąłem tak w niedzielę wytrzeźwiałem, żeby móc wrócić na chatę Fajne fotki, autko prezetuje sie super, ale widzial bym tu inne kolo jest taki plan na przyszły sezon
clinque Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 do twarzy mu z tym ryjkiem, pieknie sie prezentuje! zerwij folie z mietkow i maznij srodki w inny kolorek, powieksza sie o rozmiar, albo wneki w poler?
WhyMe? Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Junior teraz się kapłem że na vag nysa byłem u was zamienić 2 zdania Kojarzysz? ojoj, muszę Ci się przyznać że jak w piątek popłynąłem tak w niedzielę wytrzeźwiałem, żeby móc wrócić na chatę No widziałem że grubo mieliście
maciek0701 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 nie moge znalesc tego z swiatłami wyslij link na pw...
junior_tdi Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 Felgi Merca z oponami na sprzedanie - wszelkie info jest w pierwszym poście - na dniach zrobię foto i wystawię ogłoszenie
junior_tdi Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 Co chcesz wsadzić? no na pewno coś szerszego rozkminiam teraz pomiędzy dwoma opcjami, ale więcej nie mówię żeby nie zapeszyć ---------- Post dopisany 12-10-2012 at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany 08-10-2012 at 17:57 ---------- A więc u mnie koniec sezonu. Wpadły stalówki, które zaginęły mi na początku tego sezonu auto poszło do góry 4 centy, zderzak S4 leży grzecznie w piwnicy i czeka na lepsze dni Przypominam o Moich Mercedesach na sprzedanie
karol24 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Ha, Junior a zrobiłeś zdjęcia i je wystawiłeś w odpowiednim dziale?
slavko87 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Co chcesz wsadzić? no na pewno coś szerszego rozkminiam teraz pomiędzy dwoma opcjami, ale więcej nie mówię żeby nie zapeszyć ---------- Post dopisany 12-10-2012 at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany 08-10-2012 at 17:57 ---------- A więc u mnie koniec sezonu. Wpadły stalówki, które zaginęły mi na początku tego sezonu auto poszło do góry 4 centy, zderzak S4 leży grzecznie w piwnicy i czeka na lepsze dni Przypominam o Moich Mercedesach na sprzedanie na zime sciagasz zderzak od eski czy jakis dil bedzie?
Rekomendowane odpowiedzi