Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Caractere Avant by junior_tdi [SPRZEDANA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
te vrki mocniejsze czy slabsze? a takie mi pytanie do głowy uderzyło: czy a4 tdi na koksie tyle ze w Q przeciagnie 2 vrki?? ktos coś testował na ten temat?

testowal z oska :wink: moj ex b3 schamowany na 184/245 ze skrzynia od V5 vs afn 160/350 dawal sobie z nim rade szczegolnie od 3 biegu :wink:

Opublikowano

Co tam z kołem się dzieje bo wczoraj widziałem beeme na takim i na żywo koło mnie zniszczyło:decayed:

Opublikowano

Srebrny robiłby tu robote:naughty:

Opublikowano

ori srebro naturalnie :decayed:

---------- Post dopisany 08-03-2013 at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany 26-02-2013 at 18:37 ----------

Panowie, z bólem muszę to ogłosić: Avantura jest na sprzedaż, tyle że golas, bez recaro, na poliftowym zderzaku (dorzucam porysowany Caractere do pakietu), na stalówkach, bez recaro, bez audio

Opublikowano

bedzie Sy4?

Opublikowano

Junior jak już chcesz zmienić na inne b5 to szukaj w q, co nie będziesz potem żałować:wink: Bo tak to moim zdaniem zmiana z papucia na lać:grin:

Opublikowano
bedzie Sy4?

kiedyś na pewno, narazie V6 bez suszarek :decayed:

Junior jak już chcesz zmienić na inne b5 to szukaj w q, co nie będziesz potem żałować:wink: Bo tak to moim zdaniem zmiana z papucia na lać:grin:

taki jest plan :decayed:

Opublikowano
ori srebro naturalnie :decayed:

---------- Post dopisany 08-03-2013 at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany 26-02-2013 at 18:37 ----------

Panowie, z bólem muszę to ogłosić: Avantura jest na sprzedaż, tyle że golas, bez recaro, na poliftowym zderzaku (dorzucam porysowany Caractere do pakietu), na stalówkach, bez recaro, bez audio

:think2::slina:

znowu sprzedajesz?:decayed:

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ----------

zaraz znowu Ci sie odwidzi jak mi:decayed:

Opublikowano
u mnie teraz to pewniak. 2 przejazdy V6'stką wystarczą żeby zmotywować do kupna :decayed:

:polew: bierz od razu V8:naughty:

Opublikowano
u mnie teraz to pewniak. 2 przejazdy V6'stką wystarczą żeby zmotywować do kupna :decayed:

no z V6 benzyny łatwiejszy swap będzie niż z klekota :grin:

Opublikowano

:decayed:

ile cenisz klekota? nie ma jej w dziale sprzedam

Opublikowano

2.8 V6 jest przyjemne :wink:

Opublikowano
2 przejazdy V6'stką wystarczą żeby zmotywować do kupna :decayed:

też tak miałem rok temu :D

Opublikowano

no 2.8 w Q to malina by była ja ma bez ale i tak jest ok

Opublikowano

no z V6 benzyny łatwiejszy swap będzie niż z klekota :grin:

gdybym mial v6 To juz dawno by siedzilo 4.2 u mnie :naughty:

Takze mysl mysl ...

Opublikowano

szukaj budy z Q bo mocy braknie zaraz a tak wsadzic 2.7 i ogien:wink:

Opublikowano

i co sprzedajesz w końcu? bo nie widzę w dziale sprzedam ogłoszenia

wal z grubej rury i jak chcesz V to bierz V8:naughty: banan nie będzie z gęby schodził a do V6 z czasem przywykniesz

Oferta - Audi S6 - MAM NA SPRZEDAŻ PIEKNY EGZEMPLARZ AUDI A6 S6-LINE Z BARDZO MOCNYM SILNIKIEM V8. SAMOCHÓD ZOSTAŁ SPROWADZONY ZE SZWAJCARII NA KOŁACH

C28253242_4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...