Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] projekt złomek ;]

duffy

Rekomendowane odpowiedzi

Duffy fajnie auto siedzie:wink: ale te ciemne szyby z tyłu bym wypier*** albo przyciemnił przód:naughty: wtedy będzie idealnie:kox:

avant jest krissa i właśnie z nim gadałem już na temat szyb, będą wszystkie w czerni ale to jeszcze nie teraz. Pytałem w sumie czy w tym tygodniu da radę ale wyskoczyła mi miła sprawa i muszę troszkę kasy wyrzucić, prezes firmy w której pracuje obiecał mi dzisiaj, że przenosi mnie na dział transportu i pierwsze nowe auto które przyjedzie będzie dla mnie a śmigają u nas many tgx :kox:

co do żółtego to mam już mniej więcej plan działania ustalony, potrzeba mi czasu. gleby większej nie będzie bo z podwórka nie wjadę. Muszę ogarnąć kilka wkurzających rzeczy, zaczęła mi się trząść szyba kierowcy, muszę ustawić drzwi bo wieje po stronie pasażera....... brak czasu brak czasu brak czasu :facepalm:

Bezimienny dziękuję za fotki :thumbup1:

spoko wrzucaj i ja po proszę linka, zobaczymy czy się podoba w stanach :naughty:

---------- Post dopisany 22-04-2012 at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2012 at 14:33 ----------

P4218905.jpg

P4218907.jpg

P4218917.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...