RafuZG Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie wrzucajcie na tego zjebanego fotosika bo powiększyć nie można:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jak wrzucam na imageshack to mi wyswietla ze nie wgrano zadnego pliku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 bo musisz sie zalogowac .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie pamiętam hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja polecam konto na http://photobucket.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 nie wrzucajcie na tego zjebanego fotosika bo powiększyć nie można:decayed: Trzeba umieć wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Troche fotek autka ode mnie, sorrki za jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Duffy fajnie auto siedzie:wink: ale te ciemne szyby z tyłu bym wypier*** albo przyciemnił przód:naughty: wtedy będzie idealnie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Furka jest kozak, ale ten czarny avant ze zdjęć powala mnie na kolana :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Bo to avant Ale ten zółtek gniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 avant jest krissa i właśnie z nim gadałem już na temat szyb, będą wszystkie w czerni ale to jeszcze nie teraz. Pytałem w sumie czy w tym tygodniu da radę ale wyskoczyła mi miła sprawa i muszę troszkę kasy wyrzucić, prezes firmy w której pracuje obiecał mi dzisiaj, że przenosi mnie na dział transportu i pierwsze nowe auto które przyjedzie będzie dla mnie a śmigają u nas many tgx co do żółtego to mam już mniej więcej plan działania ustalony, potrzeba mi czasu. gleby większej nie będzie bo z podwórka nie wjadę. Muszę ogarnąć kilka wkurzających rzeczy, zaczęła mi się trząść szyba kierowcy, muszę ustawić drzwi bo wieje po stronie pasażera....... brak czasu brak czasu brak czasu Bezimienny dziękuję za fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasam Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 gratuluję, super zmiana! Inspirująca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 podrzucę do ameryki jeśli można:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a ten wrogu znowu paczy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a ten wrogu znowu paczy:grin: fajna nastka na foto to paczy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 spoko wrzucaj i ja po proszę linka, zobaczymy czy się podoba w stanach ---------- Post dopisany 22-04-2012 at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2012 at 14:33 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 na tył dystansik:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dobra jest:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 strasznie sliczna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 :banan: obiecuję jesienią jeszcze trochę ją poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi