topor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nooo.... w końcu klekne:D w ruchu jest przekozak najładniejsze auto w battalionie;) graty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 miażdży suutyyy ta fura szkoda tylko że to 1z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dwurułka od 2.0tdi? od b7 2.0 za ilewyrwałeś SYmphony? też właśnie szukam takiego 200 zlotych , nie wiem czy to duzo czy malo ... ale radio jest niemal idealne Mam nadzieje że 10 wrzenia w Świebodzinie zobacze środek w stanie złożonym mam nadzieje zdążyć na cultstyle na 12 sierpnia decyzja co do koloru juz chyba podjęta jako, że zaczął się urlop, coś się dzieje: nowe końcówki w traktorze: no i mały rozpiździaj w środku tak było jak kupiłem: stan przejściowy: !!! potrzebuję podświetlany uchwyt na napoje i poliftowa czarna zapalniczkę !!! nie mow ze zostawiels deche 95' rok tzn ? [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 11:13_________________________________________________ miażdży suutyyy ta fura szkoda tylko że to 1z daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dwurułka od 2.0tdi? od b7 2.0 za ilewyrwałeś SYmphony? też właśnie szukam takiego 200 zlotych , nie wiem czy to duzo czy malo ... ale radio jest niemal idealne Mam nadzieje że 10 wrzenia w Świebodzinie zobacze środek w stanie złożonym mam nadzieje zdążyć na cultstyle na 12 sierpnia decyzja co do koloru juz chyba podjęta jako, że zaczął się urlop, coś się dzieje: nowe końcówki w traktorze: no i mały rozpiździaj w środku tak było jak kupiłem: stan przejściowy: !!! potrzebuję podświetlany uchwyt na napoje i poliftowa czarna zapalniczkę !!! nie mow ze zostawiels deche 95' rok tzn ? [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 11:13_________________________________________________ miażdży suutyyy ta fura szkoda tylko że to 1z daje rade no odstaje po bokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 chodzi ci o to że odstaje przy słupkach, czy o to ze tunel odstaje od obudowy pod kierownica ? tunel bedzie poprawiony a na calą deskę narazie nie mam ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jedna z ładniejszych jakie widziałem, kolor robi robotę :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja na Twoim miejscu skrócił bym gałkę i obszył wszystko w jakąś świeżą skórkę nie przepoconą przez jakiegoś niemieckiego homonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 gałkę skrócę, pisałem wyżej mieszek jest nowy reszty narazie nie ruszam, nie mam funduszy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mow ze zostawiels deche 95' rok a czym sie różni ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mow ze zostawiels deche 95' rok a czym sie różni ??? zaślepką poduchy pasażera (wyprofilowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mow ze zostawiels deche 95' rok a czym sie różni ??? zaślepką poduchy pasażera to faktycznie w c**j różnica :kox: nie opłaca sie deski wyciągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mow ze zostawiels deche 95' rok a czym sie różni ??? zaślepką poduchy pasażera (wyprofilowanie) e eee znawcy, zoabcz na zdjeciu jak sie rogi do gory popodwijaly od slonca (tak wiem ze mozna to jakos probowac podkleic domowym sposobem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 e eee znawcy, zoabcz na zdjeciu jak sie rogi do gory popodwijaly od slonca no i ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 e eee znawcy, zoabcz na zdjeciu jak sie rogi do gory popodwijaly od slonca no i ??? w sumie nic jeden lubi pomarancze drugi jak mu nogi smierdza ale robiac tak dokoxowane auto pozalowal bym 300 pln na nowa deche i tak auto mial niezle rozbebeszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 fajna żółtaczka :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dotarl komp od ahu z jakims tam programem, zobaczymy co z tego wyjdzie, jak wybuchnie to trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ale piękne słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale piękne słoneczko chcesz kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 fajny kolor Duffy ale nie w moim typie pomysł dwururki z 2.0 za***isty - przemyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 przeciez ty nie masz dziury w zderzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi