topor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nooo.... w końcu klekne:D w ruchu jest przekozak najładniejsze auto w battalionie;) graty :gwizdanie:
MercDG Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 miażdży suutyyy ta fura szkoda tylko że to 1z
duffy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dwurułka od 2.0tdi? od b7 2.0 za ilewyrwałeś SYmphony? też właśnie szukam takiego 200 zlotych , nie wiem czy to duzo czy malo ... ale radio jest niemal idealne Mam nadzieje że 10 wrzenia w Świebodzinie zobacze środek w stanie złożonym mam nadzieje zdążyć na cultstyle na 12 sierpnia decyzja co do koloru juz chyba podjęta jako, że zaczął się urlop, coś się dzieje: nowe końcówki w traktorze: no i mały rozpiździaj w środku tak było jak kupiłem: stan przejściowy: !!! potrzebuję podświetlany uchwyt na napoje i poliftowa czarna zapalniczkę !!! nie mow ze zostawiels deche 95' rok tzn ? [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 11:13_________________________________________________ miażdży suutyyy ta fura szkoda tylko że to 1z daje rade
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dwurułka od 2.0tdi? od b7 2.0 za ilewyrwałeś SYmphony? też właśnie szukam takiego 200 zlotych , nie wiem czy to duzo czy malo ... ale radio jest niemal idealne Mam nadzieje że 10 wrzenia w Świebodzinie zobacze środek w stanie złożonym mam nadzieje zdążyć na cultstyle na 12 sierpnia decyzja co do koloru juz chyba podjęta jako, że zaczął się urlop, coś się dzieje: nowe końcówki w traktorze: no i mały rozpiździaj w środku tak było jak kupiłem: stan przejściowy: !!! potrzebuję podświetlany uchwyt na napoje i poliftowa czarna zapalniczkę !!! nie mow ze zostawiels deche 95' rok tzn ? [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 11:13_________________________________________________ miażdży suutyyy ta fura szkoda tylko że to 1z daje rade no odstaje po bokach
duffy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 chodzi ci o to że odstaje przy słupkach, czy o to ze tunel odstaje od obudowy pod kierownica ? tunel bedzie poprawiony a na calą deskę narazie nie mam ciśnienia
Szamek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jedna z ładniejszych jakie widziałem, kolor robi robotę :kox:
Reggi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja na Twoim miejscu skrócił bym gałkę i obszył wszystko w jakąś świeżą skórkę nie przepoconą przez jakiegoś niemieckiego homonta
duffy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 gałkę skrócę, pisałem wyżej mieszek jest nowy reszty narazie nie ruszam, nie mam funduszy ....
moskal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mow ze zostawiels deche 95' rok a czym sie różni ???
pablo_9 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mow ze zostawiels deche 95' rok a czym sie różni ??? zaślepką poduchy pasażera (wyprofilowanie)
moskal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mow ze zostawiels deche 95' rok a czym sie różni ??? zaślepką poduchy pasażera to faktycznie w c**j różnica :kox: nie opłaca sie deski wyciągać
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mow ze zostawiels deche 95' rok a czym sie różni ??? zaślepką poduchy pasażera (wyprofilowanie) e eee znawcy, zoabcz na zdjeciu jak sie rogi do gory popodwijaly od slonca (tak wiem ze mozna to jakos probowac podkleic domowym sposobem...)
moskal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 e eee znawcy, zoabcz na zdjeciu jak sie rogi do gory popodwijaly od slonca no i ???
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 e eee znawcy, zoabcz na zdjeciu jak sie rogi do gory popodwijaly od slonca no i ??? w sumie nic jeden lubi pomarancze drugi jak mu nogi smierdza ale robiac tak dokoxowane auto pozalowal bym 300 pln na nowa deche i tak auto mial niezle rozbebeszone
duffy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dotarl komp od ahu z jakims tam programem, zobaczymy co z tego wyjdzie, jak wybuchnie to trudno
duffy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale piękne słoneczko chcesz kupic ?
SoMeS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 fajny kolor Duffy ale nie w moim typie pomysł dwururki z 2.0 za***isty - przemyślę
duffy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 przeciez ty nie masz dziury w zderzaku
Rekomendowane odpowiedzi