paput Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a tyle razy nad firlejem byłem, mogłem zajechac
kicker Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a tyle razy nad firlejem byłem, mogłem zajechac No to jak to taaak? ja co niedziele w firleju, rekreacyjnie spacerek itp. :gwizdanie:
paput Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a tyle razy nad firlejem byłem, mogłem zajechac No to jak to taaak? ja co niedziele w firleju, rekreacyjnie spacerek itp. :gwizdanie: ostatnie 3 niedziele po kolei byłem
kicker Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Ja ostatnie dwie, a przecież Twoje Dżaudi bym wypatrzył tym bardziej na nie lokalnych blachach chyba po nocy się włóczyłeś w firleju
paput Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Ja ostatnie dwie, a przecież Twoje Dżaudi bym wypatrzył tym bardziej na nie lokalnych blachach chyba po nocy się włóczyłeś w firleju byłem byłem to co ustawka wy i my w połowie drogi między LLB a LPU
kicker Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 WY to wiem kto ale MY? u nas nikogo niema
paput Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 WY to wiem kto ale MY? u nas nikogo niema ze 3 was jest widze
mykenzi Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 WY to wiem kto ale MY? u nas nikogo niema Oj parę "Aczwurek" jest w Lubartowie. Jak coś będziecie działać to na mnie możecie liczyć.Pozdrawiam
kicker Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Chłopaki w sobotę o 17.00 w.................. Lublinie (wiem że nie ten wątek) jak w Lubartowie nie dajemy rady to może Lublin ??
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Planowany jest spocik w Łukowie prawdopdobnie w najblizszy week, był by ktos chętny Wiecej w wątkach mazowieckich Garwolin i Siedlce
kicker Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Będę śledził, zobaczymy co z tego śledzenia wyjdzie.
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Będę śledził, zobaczymy co z tego śledzenia wyjdzie. na garwolińskim trwa debata przydał by sie ktos z łukowa
rafalekx Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Planowany jest spocik w Łukowie prawdopdobnie w najblizszy week, był by ktos chętny Wiecej w wątkach mazowieckich Garwolin i Siedlce w Łukowie? :gwizdanie: To może ja...?
kicker Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Mnie zastanawia dlaczego nikt więcej z Lubartowa się nie udziela
paput Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Mnie zastanawia dlaczego nikt więcej z Lubartowa się nie udziela pod Lublinem byliśmy to zrś nie psyjechał
kicker Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Przyznaję się, nie było mnie ja patrzyłem na ten wątek Lublin a tam kowi jakieś jaja se robił więc pomyślałem że lipton z wyprawy, nic następnym razem w razie co będę pisał CI PW coby się upewnić co gdzie i jak.
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Przyznaję się, nie było mnie ja patrzyłem na ten wątek Lublin a tam kowi jakieś jaja se robił więc pomyślałem że lipton z wyprawy, nic następnym razem w razie co będę pisał CI PW coby się upewnić co gdzie i jak.
paput Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Przyznaję się, nie było mnie ja patrzyłem na ten wątek Lublin a tam kowi jakieś jaja se robił więc pomyślałem że lipton z wyprawy, nic następnym razem w razie co będę pisał CI PW coby się upewnić co gdzie i jak. bo ten koleś z Ryk to taki lisek jest i chciał odciągnąć Cię od Bidy
Rekomendowane odpowiedzi