Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Audi A6 C6 Pełen pakiet S-line, pierwsze w Polsce 2.0 tdi quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To co, teraz wymiana wtrysków?:naughty:

Jak kupisz maja cahe to pomyśle

Opublikowano

..przeciąg jak przeciąg, ale na tych fotach nic nie widać, a ten wykres to już całkiem :kox: , chyba że wy potraficie jakoś dojść do dużych zdjęć, napiszcie jak ?

Opublikowano

Ile chcesz za turbo?

Opublikowano

Nie no, ale kreski:kox: ogólnie cały projekt piękny:slina:

Opublikowano
Nie no, ale kreski:kox: ogólnie cały projekt piękny:slina:

Dzieki, Twoje autko też sie pięknie prezentuje:naughty:

Opublikowano

Silnik z Outlandera?

Opublikowano

Tak dokładnie , oznaczenie BSY

Opublikowano

Ile ten silnik ma w serii? To tak pasuje p&p? Ogólnie to pierwszy raz słyszę o takim modzie w audi :) to 16v jest? Kreski zajedwabiste. Trójka piszczy czasami?

Opublikowano

Na 4 biegu nie ma trakcji na sliskim. Silnik pasuje p&p i seryjnie ma 140 KM. To jest silnik grupy VW i jest to 16

Opublikowano

Czego jest pozbawiony ten silnik? Tzn jakich bolączek? Czy pękająca głowica wciąż go męczy?

Opublikowano

z tego co opisywał jaro4444 to już jest wyleczony z tych wszystkich bolączek i dlatego sie na niego zdecydowałem

---------- Post dopisany 28-01-2013 at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany 17-01-2013 at 20:01 ----------

dzisiaj sie troche wkur...... oto co zobaczyłem dzisiaj

IMG_0644.jpg

IMG_0645.jpg

IMG_0647.jpg

oryginalne lusterka szlak trafił . czym te skur.... sypia te ulice masakra:facepalm:

teraz tylko pozostaje pomalować lusterka . Jak wasze sa ok to je zabezpieczcie jakimś odpowiednim woskiem

Opublikowano

z lekka trzeba pomalować :kwasny:

Opublikowano

polska :thumbdown:

Mi kamienień z pod koła w szybę trzasnął i jest mm pęknięcie.

Po tych pierwszych świecach zamiast piachu żwir był na drogach u nas :thumbdown:

Opublikowano
tak wsadziłem cahe i IC od b8 3.0 tdi w czwartek jade do Witka na program

a tu dzisiejszy zakup listwy jeszcze oklejone na biało ale najlepsze jest to ze sa w moim kolorze cena za wszystko 900zł

http://s14.postimage.org/v8f5fb9x9/20120115119.jpg

no i po programie

http://s16.postimage.org/ged2ehx75/20120119126.jpg

peter coś słabo te lusterka ori. skoro tak się sypły.

Opublikowano

ori na 100%

Opublikowano
z tego co opisywał jaro4444 to już jest wyleczony z tych wszystkich bolączek i dlatego sie na niego zdecydowałem

---------- Post dopisany 28-01-2013 at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany 17-01-2013 at 20:01 ----------

dzisiaj sie troche wkur...... oto co zobaczyłem dzisiaj

oryginalne lusterka szlak trafił . czym te skur.... sypia te ulice masakra:facepalm:

teraz tylko pozostaje pomalować lusterka . Jak wasze sa ok to je zabezpieczcie jakimś odpowiednim woskiem

Jak sie ma teraz ponad 240KM i się zapier... to tak jest.

A tak poważnie, to może sobie oklej taka folią, bo szkoda malować lusterka co sezon:wink:

FOLIA OCHRONNA BEZBARWNA NA PROGI SŁUPKI 150X50 (2920757355) - motoAllegro

Opublikowano

Folią odpada . Lusterka pomaluje w taki sam kolor jak teraz są. Dobrze ze ma stare nakładów to nie będzie ciśnienia z malowaniem. Na spokojnie żeby było dobrze

Opublikowano

Plasti Dipem psiknij:good:

Opublikowano
Plasti Dipem psiknij:good:

Widzę jakaś moda na tego plasti dipa, niedługo zamiast gumy przed stosunkiem będzie psikanie PD po członkach :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...