woncki Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Rispect Przewaga dzięki technice Drużyna Pierścieni
Mad_MAX Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Prezes :notworthy: :notworthy: I calej reszcie uzytkownikow , klubowiczow , modow , vipow itp. z calego serca dzieki za wspoltworzenie tego jakby nie bylo niezwyklego forum I niezapominajcie czasem o mniejszosci A6 :naughty:
T-żółw Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 DrużynA4 pierścieni po raz kolejny podziekowania dla założyciela i pomysłodawcy, tym samym ojca i prezesa naszego miło, że forum kojarzy także pary, może coś wiecj z tego będzie moi drodzy Long Live Forum A4
alvaro Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 bo Prezes jest debeściak i jego drużyna z klubu A4 też jest debeściak Gratki SZEFIE i wam wszystkim
Gość Murzyn Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Popatrzmy na to z innej strony... tyle h dziennie pracy na forum i 2 lata bez wyplaty :polew: :polew:
cayenne Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Popatrzmy na to z innej strony... tyle h dziennie pracy na forum i 2 lata bez wyplaty :polew: :polew: To Ty nie dostajesz?
Gość bibon Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Podzękować wszystkim za forum :th:
Gość Murzyn Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Popatrzmy na to z innej strony... tyle h dziennie pracy na forum i 2 lata bez wyplaty :polew: :polew: To Ty nie dostajesz? nie znasz sie na zartach myslisz za co kupilem turbulum hybryum
rtocki Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Dzięki forum po raz pierwszy uzależniłem się-pozytywnie.Poznałem wspaniałych ludzi,pełnych zapału,chęci do działania. Po raz pierwszy samochód stał się dla mnie czymś bardzo ważnym-bo dzięki niemu poznałem Was... O właśnie piękne podsumowanie
lukaszr Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Forum fajna rzecz, przynajmniej jest co robić :th: Oby tak dalej i na pewno będzie wiele rocznic. Popatrzmy na to z innej strony... tyle h dziennie pracy na forum i 2 lata bez wyplaty :polew: :polew: To Ty nie dostajesz? Aaaaaaaa, to już teraz wiem skąd nagle na moim koncie pojawił się przelew 6 cyfrowy ... :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 z tej oto okazji znalazłem Hugo nowego avatarka
taktuś Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 forum to super przedsięwzięcie :th: strzał w dziesiątkę będę tu do końca, a jak przestaną produkować to wszyscy przejdziemy do suzukiliana-klub.pl dzięki za te dwa lata
hhacek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 oj biała bedzie sie lała w Wisle pod te urodzinki
Flyer Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 hhacek, tylko skoncz tak jak ostatnim razem w kaletce skonczylismy
malik Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 hhacek[/b], tylko skoncz tak jak ostatnim razem w kaletce skonczylismy uuuuu.. pamietam ze 4 chlopa mialo niezle problemy z "przetransportowaniem" hhacka do domku
Motor Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Najlepszego :> hhacek, tylko skoncz tak jak ostatnim razem w kaletce skonczylismy Zaniesiemy Cię rano do wyra :th:
krzyniek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 forum i w ogóle klub a4 to piękna sprawa :th: i jak któryś z kolegów wcześniej pisał: to uzależnia! ps. a Flyer sam się transportował do domq :gwizdanie:
lipiec1410 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 cześć właściciele wszystkich niuniek A4 łączcie się !!!! ten wóz to ma styl klub niech trwa pozdrawiam wszystkich klubowiczy
Rekomendowane odpowiedzi