Dibo Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Jakoś nie pasuje ta felga do B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Fele same w sobie fajne ale do tego auta nie pasują wg mnie kozazcko by wyglądał na 19" RS4 w graficie... na tych RS6 co miales wczesniej tez bylo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Fele same w sobie fajne ale do tego auta nie pasują wg mnie kozazcko by wyglądał na 19" RS4 w graficie... na tych RS6 co miales wczesniej tez bylo ok od rs-ów są w h*j oklepane :gwizdanie: podejrzewam ze z dalszej odległości foty i będzie zdecydowanie lepiej wyglądać zresztą ma się podobać właścicielowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Eee nie znacie się powiedział co wiedział dla mnie to do E30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Fele same w sobie fajne ale do tego auta nie pasują wg mnie kozazcko by wyglądał na 19" RS4 w graficie... na tych RS6 co miales wczesniej tez bylo ok od rs-ów są w h*j oklepane :gwizdanie: podejrzewam ze z dalszej odległości foty i będzie zdecydowanie lepiej wyglądać zresztą ma się podobać właścicielowi owszem RS'y są nieco oklepane.. ale wg mnie na tych felach w takim kolorze było by cipcia miód palce lizać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Młody jak nie chcesz oklepanych felg to pomyśl o Tomasonach TN5 - taka ładniejsza "wersja" nowych RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Albo turbiny z mercedesa http://i247.photobucket.com/albums/gg134/romaniavw_2008/IMG_3921.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 średnio wygląda ta fela Przydałoby się zaciski pomalować i może dać większe tarcze?:> Zaciski są zrobione w czarny mat i tak zostaje nie będę robił ferrari i malował na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil_em Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 jak dla mnie samochod elegancko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 toż to fela z mietka nie pasuje do audi a już na taką furę to profanacja. Albo turbiny z mercedesa http://i247.photobucket.com/albums/gg134/romaniavw_2008/IMG_3921.jpg noweg :> a ta 19 z daleka trzeba zobaczyć ale będzie dobra na jeden dwa sezony zaraz wymyślisz coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Te grafitowe od RS6 są pincet razy lepsze ale jak te ci się bardziej podobają a te wcześniejsze znudziły to jak maja leżeć ci w garażu i zawadzać to możesz dać je mi, chetnie je przytule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Te grafitowe od RS6 są pincet razy lepsze ale jak te ci się bardziej podobają a te wcześniejsze znudziły to jak maja leżeć ci w garażu i zawadzać to możesz dać je mi, chetnie je przytule RS6 już dawno są u nowego właściciela na B5 z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKOB4 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 dla mnie sie podoba postawiłeś na auto bez chromu jest super z tych opisów wcześniejszych wynika że opisują co było a nie co zrobiłeś najważniejsze żeby tobie sie podobało:)pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
media1988 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ładne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jak juz to na tyl jeszcze dystanse jakies ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Eee nie znacie się powiedział co wiedział dla mnie to do E30 'c 330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 jak dla mnie,zdecydowanie najładniejsza B6 na forum ...na te fotki gapiłem sie z parę minut,miodzio autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 jak dla mnie,zdecydowanie najładniejsza B6 na forum ...na te fotki gapiłem sie z parę minut,miodzio autko Dzięki [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 21:33_________________________________________________Kolejny mod zrobiony rolety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 fajny modzik i wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 :good: Przekładka czy cięcie i klejenie góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi