Czajeno Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Furka wygląda świetnie, jednak czarny kolor robi swoje:)
Korzeń Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 ale nie widać żadnych fotek bez brewek...... ?
Młody Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Opublikowano 5 Lipca 2008 ale nie widać żadnych fotek bez brewek...... ? Ponieważ góra została dolne usunięte :gwizdanie: i tak zostaje chyba że dopadnę biksenon to będą czarne
street23player Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 super tuning :oklaski: przeróbki jak najbardziej na + rzuca sie w oczy wrzuć więcej fotek
Heat Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Moglbys mi podac jakie wymiary maja Twoje koncowki wydechu ? Jaki to jest dokladnie model tych koncowek , bo mam ostatnio jakies problemy z przegladarka i niektore witryny mi w ogole zdjec nie wyswietlaja m.in. strona montii.pl Z gory dzieki za odp.
Młody Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 Moglbys mi podac jakie wymiary maja Twoje koncowki wydechu ? Jaki to jest dokladnie model tych koncowek , bo mam ostatnio jakies problemy z przegladarka i niektore witryny mi w ogole zdjec nie wyswietlaja m.in. strona montii.pl Z gory dzieki za odp. Poszło na PW
Artur_pogórze.g Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Z tego co widze na forum bo sam szukałem felg na wiosne to wiekszosc skłania sie do tych z rs6 bo na polskie drogi praktyczniejsze Ja zreszta też wybrałem rs i na wiosne szykuje sie do zakupu
Młody Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zrobię na spocie w Brzesku to wstawię juz skończony całość brak tylko felg na lato
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zrobię na spocie w Brzesku to wstawię juz skończony całość brak tylko felg na lato są tylko drogie :gwizdanie: a lato ......daleko jeszcze
Cineksik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A będzie (fotki jak skończę) A będzie tak jak w podpisie
Młody Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dokładnie już jest tylko bez felg bo ma zimówki 16
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Młody trzeba było zostawić stare zdjecia wtedy fajnie wyglada jak sie autko zmienia z upływem czasu..... fele wiem ze zimowki wiec dlatego nie ma co komentować dwie rzeczy mnie strasznie rażą : pierwsze to powinny byc lusterka satynowe albo zwykłe czarne te chrom błyszczące druga rzecz to wydechy , znajdz sobie z scietymi końcówkami :gwizdanie: Ogólnie KOX i graty za włożoną prace
ykk Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mi sie podoba.. Tylko jeszcze chrom ramki wokol szyb..
Młody Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Młody trzeba było zostawić stare zdjęcia wtedy fajnie wyglada jak sie autko zmienia z upływem czasu..... fele wiem ze zimowki wiec dlatego nie ma co komentować dwie rzeczy mnie strasznie rażą : pierwsze to powinny byc lusterka satynowe albo zwykłe czarne te chrom błyszczące druga rzecz to wydechy , znajdz sobie z scietymi końcówkami :gwizdanie: Ogólnie KOX i graty za włożoną prace Hmm lusterka albo zostaną albo będzie satyna się zobaczy końcówki raczej zmienię Mi sie podoba.. Tylko jeszcze chrom ramki wokol szyb.. Myślę nad tym na razie mam być navi i kiera od TT
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 chrom do kosza , końcówki też zmień na ścięte jak założysz RNSa i kierę to będzie za***ista
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja bym poszedl na Twoim miejscu w schwarz-pakiet nie majac chromow wokol okien... ale tym lepiej, bede bardziej unikalny
johnybravo Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 no właśnie rób go na smolucha i tyle
Wąski Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 :oklaski: zakładaj bixenon gdzieś już podobną widziałem
Rekomendowane odpowiedzi