Skyliner89 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 To jest cześć od Boeinga 757. Boeing 757 ma grubsze poszycie... Gdyby samolot uderzył w Pentagon to by były takie zniszczenia: Tak jak w przypadku WTC (tam samolot uderzył pod kątem...): Tak jak już pisałem, chyba ominąłeś parę postów. Poszycie samolotu jest w granicach 150 - 250 mm. A rozumiem że ze zdjęcia oceniasz że jest za ciękie? Proszę oto zdjęcie które pokazuje że TO JEST kawałek poszycia. a skąd wiesz, że to należało do Boeinga 757? Mogła to być przecież rakieta albo odrzutowiec pomalowany na barwy American Airlines? Mają te czarne skrzynki to dlaczego nie udostępnią światu co jest na nich zawarte?
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 FBI footage: missile hits the pentagon :gwizdanie:
swiezak84 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 bladego pojecia nie masz o USA , sa tam agencje o których Prezydent tego kraju nie ma pojecia , został postawiony przed faktem dokonanym , tam oprócz niego są potężniejsze osobistości tylko tego nie widac rozumiem że studiowałeś kiedys działanie amerykańskiej aparatury państwowej.... prezydent nie wie o istnieniu agencji ale Ty na 100% wiesz ze takowe istnieją. jak na razie twoja wypowiedz to największy kwas w tym wątku, po prostu rece opadją :wallbash: bladego pojecia nie masz o USA , sa tam agencje o których Prezydent tego kraju nie ma pojecia , został postawiony przed faktem dokonanym , tam oprócz niego są potężniejsze osobistości tylko tego nie widac Prezydent istnieje tylko medialnie...najważniejsze decyzje rządowe podejmuje kto inny :gwizdanie: tak jest u nas kolego, a nie w USA. może zanim napiszesz takie bzdury to poczytaj sobie o ustroju w tym kraju (a tak przy okazji - skąd to wiesz?)
KOval81 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 http://911research.wtc7.net/pentagon/analysis/theories/docs/fitcloser.jpg Ja tam na dole nie widzę tego jasnego pasa na prawo od czerwonego
moskal Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 bladego pojecia nie masz o USA , sa tam agencje o których Prezydent tego kraju nie ma pojecia , został postawiony przed faktem dokonanym , tam oprócz niego są potężniejsze osobistości tylko tego nie widac rozumiem że studiowałeś kiedys działanie amerykańskiej aparatury państwowej.... prezydent nie wie o istnieniu agencji ale Ty na 100% wiesz ze takowe istnieją. jak na razie twoja wypowiedz to największy kwas w tym wątku, po prostu rece opadją :wallbash: moze źle sie wyraziłem , nie tyle nie wie , co jest wobec ich działań bezradny[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 13:35_________________________________________________ tak jest u nas kolego, a nie w USA. może zanim napiszesz takie bzdury to poczytaj sobie o ustroju w tym kraju (a tak przy okazji - skąd to wiesz?) podobaja mi sie twoje wypowiedzi bo karcisz kazdego a sam nie potrafisz napisać nic konkretnego. Typowy pisowiec , gratuluje
KOval81 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Dziadek Busha stał na szczycie konsorcjum paliwowego, które finansowało Hitlerowców podczas II Wojny Światowej, więc dlaczego wnusio miał by mieć jakieś kompleksy...
HaVoK Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 To jest cześć od Boeinga 757. Boeing 757 ma grubsze poszycie... Gdyby samolot uderzył w Pentagon to by były takie zniszczenia: Tak jak w przypadku WTC (tam samolot uderzył pod kątem...): Tak jak już pisałem, chyba ominąłeś parę postów. Poszycie samolotu jest w granicach 150 - 250 mm. A rozumiem że ze zdjęcia oceniasz że jest za ciękie? Proszę oto zdjęcie które pokazuje że TO JEST kawałek poszycia. a skąd wiesz, że to należało do Boeinga 757? Mogła to być przecież rakieta albo odrzutowiec pomalowany na barwy American Airlines? Mają te czarne skrzynki to dlaczego nie udostępnią światu co jest na nich zawarte? No to gdzie podział się prawdziwy 757 o numerze lotu 77? Chyba jak na tak duże miasto kilka osób zobaczyłoby rakietę lecącą przez niebo? FBI footage: missile hits the pentagon :gwizdanie: Z tego filmu nic nie wynika... Ktoś ma nagranie na którym nic nie widać. Dopisał parę tekstów świadczących za tym że to nie 757 i tyle. Tak samo mogę wkleić film ze Smoleńska na którym "słychać strzały"
Skyliner89 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 To jest cześć od Boeinga 757. Boeing 757 ma grubsze poszycie... Gdyby samolot uderzył w Pentagon to by były takie zniszczenia: Tak jak w przypadku WTC (tam samolot uderzył pod kątem...): Tak jak już pisałem, chyba ominąłeś parę postów. Poszycie samolotu jest w granicach 150 - 250 mm. A rozumiem że ze zdjęcia oceniasz że jest za ciękie? Proszę oto zdjęcie które pokazuje że TO JEST kawałek poszycia. a skąd wiesz, że to należało do Boeinga 757? Mogła to być przecież rakieta albo odrzutowiec pomalowany na barwy American Airlines? Mają te czarne skrzynki to dlaczego nie udostępnią światu co jest na nich zawarte? No to gdzie podział się prawdziwy 757 o numerze lotu 77? Chyba jak na tak duże miasto kilka osób zobaczyłoby rakietę lecącą przez niebo? FBI footage: missile hits the pentagon :gwizdanie: Z tego filmu nic nie wynika... Ktoś ma nagranie na którym nic nie widać. Dopisał parę tekstów świadczących za tym że to nie 757 i tyle. Tak samo mogę wkleić film ze Smoleńska na którym "słychać strzały" Wylądował na innym lotnisku, wcale nie wystartował... Trudno powiedzieć Mogli widzieć, ale im zakazano mówić tego głośno... albo świadków już nie ma...
swiezak84 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 podobaja mi sie twoje wypowiedzi bo karcisz kazdego a sam nie potrafisz napisać nic konkretnego. Typowy pisowiec , gratuluje przeczytaj ten wątek od początku bo chyba mnie pomyliłeś z kimś. piszecie o wyburzaniu WTC, o braku ciał i czarnych skrzynek, o rakietach w pentagonie, o tym że prezydent usa o wszystkim wiedział ale nic nie moze na to poradzic bo jest tylko marionetką, ale na prośbę o jakieś źródła tych stwierdzeń nikt nic nie odpowiada. wklejacie w kółko te same zdjęcia pentagonu i sie pytacie czemu aluminowe skrzydła nie zrobiły dziur w zbrojonym betonie... to jak mniemam są rzeczowe dowody nie do obalenia....
HaVoK Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Wylądował na innym lotnisku, wcale nie wystartował... Trudno powiedzieć Mogli widzieć, ale im zakazano mówić tego głośno... albo świadków już nie ma... No a ludzie którzy nim lecieli? Przecież gdzieś się podziali. Identyfikowali ich przez DNA z wraku w pentagonie. Już nie chodzi tyle o ten samolot co o ludzi. Zgadzam się że można inny samolot przemalować, nie wiem zmienić oznaczenia itp. Ale ludzi nie podrobisz. Nie wsadzisz manekinów...
danielom Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 wklejacie w kółko te same zdjęcia pentagonu i sie pytacie czemu aluminowe skrzydła nie zrobiły dziur w zbrojonym betonie... to jak mniemam są rzeczowe dowody nie do obalenia.. Skoro dziub byl w stanie zrobic otwor takiej wielkosci to i skrzydla choć czesciowo naruszyly by sciane. Ty tez nie masz dowodów że tak nie było, nie masz filmu z uderzenia samolotu, nie masz dokladnych zdjec szcatkow tylko kawalek blachy z malowaniem. No a ludzie którzy nim lecieli? Przecież gdzieś się podziali. Identyfikowali ich przez DNA z wraku w pentagonie. Już nie chodzi tyle o ten samolot co o ludzi. Zgadzam się że można inny samolot przemalować, nie wiem zmienić oznaczenia itp. Ale ludzi nie podrobisz. Nie wsadzisz manekinów... Ciał nie widziałeś a ze po probkach badali co to za problem tak powiedzieć ? Oczywiscie opierajac sie na teori ze ktoś coś kombinuje.
Skyliner89 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Wylądował na innym lotnisku, wcale nie wystartował... Trudno powiedzieć Mogli widzieć, ale im zakazano mówić tego głośno... albo świadków już nie ma... No a ludzie którzy nim lecieli? Przecież gdzieś się podziali. Identyfikowali ich przez DNA z wraku w pentagonie. Już nie chodzi tyle o ten samolot co o ludzi. Zgadzam się że można inny samolot przemalować, nie wiem zmienić oznaczenia itp. Ale ludzi nie podrobisz. Nie wsadzisz manekinów... Mogło być tak, że Boeing 757 z pasażerami na pokładzie wylądował na jakimś lotnisku pod pretekstem awarii i konieczności wylądowania, a jakaś agencja wysłała kopie Boeinga 757 lot 77 albo całkowicie coś innego (bo nie ma śladu po Boeingu 757). Tak to widzę... .
jarko Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 wklejacie w kółko te same zdjęcia pentagonu i sie pytacie czemu aluminowe skrzydła nie zrobiły dziur w zbrojonym betonie... Za to potężny stalowy kadłub przebił się przez kilka budynków A tak na serio to wiesz że na skrzydłach były kilku tonowe silniki z elementami ( nie chodzi tu o nity ) wykonanymi z tytanu i po nich również nawet odcisku na budynku brak... Ja rozumiem argument "ile osób by musiało w to być zaangażowane" bo to wydaje się niewiarygodne... Niewiarygodne nie znaczy jednak niemożliwe... Może i niedowiarkowie tworzą wiele bujnych teorii, ale ilość wcześniejszych powiązań Amerykanów z Talibami pozwala snuć wiele domysłów, a wiele z nich czyni wręcz wiarygodnymi teoriami spiskowymi... Ja nie wierzę że to sami Talibowie prygotowali atak, inni jak chcą niech dają wiarę Amerykanom że to Muzułmanie okropnym czynem wypowiedzieli im wojnę Wystarczy się jednak dobrze zastanowić kto na tej wojnie najbardziej skorzystał, bo chyba dzięki tej akcji militarnej nie czujecie się bardziej bezpieczni jak przed 11/09 :gwizdanie:
swiezak84 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Wylądował na innym lotnisku, wcale nie wystartował... Trudno powiedzieć Mogli widzieć, ale im zakazano mówić tego głośno... albo świadków już nie ma... No a ludzie którzy nim lecieli? Przecież gdzieś się podziali. Identyfikowali ich przez DNA z wraku w pentagonie. Już nie chodzi tyle o ten samolot co o ludzi. Zgadzam się że można inny samolot przemalować, nie wiem zmienić oznaczenia itp. Ale ludzi nie podrobisz. Nie wsadzisz manekinów... Mogło być tak, że Boeing 757 z pasażerami na pokładzie wylądował na jakimś lotnisku pod pretekstem awarii i konieczności wylądowania, a jakaś agencja wysłała kopie Boeinga 757 lot 77 albo całkowicie coś innego (bo nie ma śladu po Boeingu 757). Tak to widzę... . no a ludzi z tego samolotu zagazowali w środku, czy wyprowadzili na zewnatrz i rozstrzelali?
Skyliner89 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 wywieźli gdzieś albo kazali im wyjechać z kraju. Tego się nigdy nie dowiemy co się z nimi stało. Tak jak z lotem 93, który podobno miał uderzyć w Waszyngton.
HaVoK Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Ciał nie widziałeś a ze po probkach badali co to za problem tak powiedzieć ? Oczywiscie opierajac sie na teori ze ktoś coś kombinuje. W takim razie ludzi którzy są w spisku robi się coooooraz więcej. Niedługo połowa narodu będzie w spisku. Wylądował na innym lotnisku, wcale nie wystartował... Trudno powiedzieć Mogli widzieć, ale im zakazano mówić tego głośno... albo świadków już nie ma... No a ludzie którzy nim lecieli? Przecież gdzieś się podziali. Identyfikowali ich przez DNA z wraku w pentagonie. Już nie chodzi tyle o ten samolot co o ludzi. Zgadzam się że można inny samolot przemalować, nie wiem zmienić oznaczenia itp. Ale ludzi nie podrobisz. Nie wsadzisz manekinów... Mogło być tak, że Boeing 757 z pasażerami na pokładzie wylądował na jakimś lotnisku pod pretekstem awarii i konieczności wylądowania, a jakaś agencja wysłała kopie Boeinga 757 lot 77 albo całkowicie coś innego (bo nie ma śladu po Boeingu 757). Tak to widzę... . Ale przecież ktoś wsiadł do tego samolotu. Wiedział że ma lot nr 77. Wsiada okazuje się że awaria. Ląduje. Agencja wysyła bliźniaczy samolot bez pasażerów i z pilotem samobójcą, albo ten myśliwiec (wg was) zdalnie sterowany (bo i z taką teorią sie spotkałem). Potem wszyscy pasażerowie którzy mieli lecieć tym lotem ale była awaria słyszą w TV że wszyscy z lotu nr 77 (czyli oni) zgineli w katastrofie. No przecież to jest nie możliwe
pablo_9 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 wszystko jest możliwe tak samo jak możliwym okazało się odnalezienie paszportów zamachowców na ruinach WTC, którzy rzekomo pilotowali samoloty ale 4 czarnych skrzynek z samolotów nie udało się odnaleźć, możliwe to
jarko Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 wszystko jest możliwe tak samo jak możliwym okazało się odnalezienie paszportów zamachowców na ruinach WTC, którzy rzekomo pilotowali samoloty ale 4 czarnych skrzynek z samolotów nie udało się odnaleźć, możliwe to Przecież w WTC odnaleźli czarne skrzynki - trzy sztuki Ale niestety nie mam na to dowodów, nie było mnie tam
Kimi Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Nie wiem, czy już ktoś wklejał ten filmik, jak nie - polecam, tłumaczy m.in., dlaczego na filmie z kamery widać "rakietę" (efekt szerokokątnego obiektywu) i pokazuje parę innych detali. Nie widziałem go wcześniej - polecam: Szczególnie od 1:50 [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 15:42_________________________________________________ ...i jeszcze to:
jarko Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Dobry filmik Brakuje jeszcze wyjaśnień samego uderzenia co jest chyba bardziej istotne
Rekomendowane odpowiedzi