Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

...ze w B8 jest schowek z narzędziami?!?! no co Wy... gdzie? :)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba na początku był tip... ale mogę się mylić..

ok jeżeli był to do kiedy? i jak to poznać :mysli:

Ostatnio szukalem dla siebie wlasnie takiej kombinacji (A4 3.0tdi z automatem), wiec troche poczytalem w temacie.

Tiptronic byl do 2009 roku, od 2010 montowany jest S-tronik. Tak jak kolega pisal - tiptronik ma 6 biegow, s-tronik 7. Musisz czytac dokladnie opisy lub patrzec na MY. Z zewnatrz nie poznasz jaka skrzynia (tak jak np. mozna poznac naglosnienie B&O) - taka sama galka.

Tiptronic wytrzymuje do 600Nm, S-tronik do 550Nm chyba, wiec jesli planujesz chip tuning to wytrzymalszy tiptronic.

Pzdr,

Cziter

Opublikowano

no to już wszystko wiem thx :cool1:

Opublikowano

piękna, pewnie z firmy bo od handlarzy od których kupił poprzednik mojej aktualnej A4

Opublikowano

turdzi znalazłeś schowek na narzędzia bliżej tylnych oparć ?? Też miałem zagadkę :decayed:

też szukałem na autostradzie w nocy -dramat :evil:

super sprawa :evil:

Opublikowano
  • Autor

Uchwyt lewarka 8K9813685 to ten który szukałem - wersja do kombi z wooferem i dojazdówką zamiast zestawu naprawczego... Jutro wkleję fotkę żeby pokazać jak to wygląda :wink4:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/audi-a4-2-0-tdi-143km-s-line-plus-2008r-i1858267239.html[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 13:32_________________________________________________fajna sztuka

ładna, ładna.. przez tablicę pomyliłem ją z autem od Auto Husa, które okazało się rdzewieć..

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/audi-a4-2-0-tdi-143km-s-line-plus-2008r-i1858267239.html[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 13:32_________________________________________________fajna sztuka

ładna, ładna.. przez tablicę pomyliłem ją z autem od Auto Husa, które okazało się rdzewieć..

Szkoda tylko że cena netto.

Opublikowano
  • Autor

Pany nie widział kto dekorów S-linowych do B8 na All w dobrym pieniądzu ?? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 10:12_________________________________________________apropos wizualizacji parktronika to nie da się podłączyć w aucie które ma tylko tył modułu na przód + tył i zakodować tylko na tył bo nie ma takiej opcji - próbowałem... :kwasny::thumbdown:

Opublikowano

Pany nie widział kto dekorów S-linowych do B8 na All w dobrym pieniądzu ?? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 10:12_________________________________________________apropos wizualizacji parktronika to nie da się podłączyć w aucie które ma tylko tył modułu na przód + tył i zakodować tylko na tył bo nie ma takiej opcji - próbowałem... :kwasny::thumbdown:

a ja się łudziłem, że się da... :confused4:

Opublikowano
  • Autor

ale kibel :decayed:

Opublikowano

Alv zboze w tym roku w cenie to czyzby lupo zostalo zastapione B8?

Opublikowano

jakś do mnie nie przemawia [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 19:59_________________________________________________chyba ich powaliło z tymi cenami

http://moto.allegro.pl/audi-a4-8k0-zderzak-tylny-s-line-limuzyna-i1822838269.html

a ja myślałem że 800zł to dużo

Ci kolesie z Wrocławia mają naprawdę kupę gratów - ale też cenowo są z kosmosu

w sumie mają to mi jest potrzebne (przód S4 i tył s-line) żeby to mieć musiał bym im wykartkować 3700zł :takiego:

Opublikowano

Panowie szukam zderzaka przód pod bixenon w kolorze LY7G jakby ktoś trafił na taki w dobrej cenie to prosiłbym o jakies info. :hi:

Opublikowano
  • Autor

antonio

Lupo kupiłem żonie a B8...

Opublikowano

antonio

Lupo kupiłem żonie a B8...

...........................na części :decayed:

Opublikowano

jakś do mnie nie przemawia [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 19:59_________________________________________________chyba ich powaliło z tymi cenami

http://moto.allegro.pl/audi-a4-8k0-zderzak-tylny-s-line-limuzyna-i1822838269.html

a ja myślałem że 800zł to dużo

Ci kolesie z Wrocławia mają naprawdę kupę gratów - ale też cenowo są z kosmosu

w sumie mają to mi jest potrzebne (przód S4 i tył s-line) żeby to mieć musiał bym im wykartkować 3700zł :takiego:

Nie ma co sie palic :wink4: przyjdzie czas to sie znajdzie w dobrej cenie :) na razie nic nie widzialem ciekawego