proximpuh Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pytanko, czy sterownik PDC, sterowniki drzwi, sterownik kamery, sterownik elektryki oraz bordnetz (czy jak tam) mają CP? PDC i sterowniki drzwi nie mają, ster elektryki(ster elektryki i bornetz to jest to samo:wink:) oraz komfort na pewno mają, kamera też chyba nie, ale na 100% nie jestem pewien:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Panowie- który z was robił dystanse w "MEDSPORT" w Krakowie... pisałem z kimś w zeszłym roku na ten temat i nawet mi projekty wysłał na dystanse 10mm z centrowniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwucha Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Panowie, do mojej biednej Audiczki zatankowałem dzisiaj omyłkowo 1,5l benzyny, dotankowałem do pełna V-power diesel i jazda. Prosze powiedzcie ze wszystko bedzie ok!!! Bo nie zasne dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jak tylko tyle wlałeś to nic się nie stanie, wtryski się nawet trochę przeczyszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Lepiej pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwucha Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Troche sie zmartwilem, bo moja pompa wysokiego cisnienia i tak juz mocno halasuje od tego naszego suchego paliwa a teraz taki zonk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jak byś wlał z 15 litrów to może był by problem, a tak tyle co wlałeś to jak kropla w morzu. Niektórzy standardowo tyle beznyny w zimie do diesla dolewają i jezdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Panowie jakby komuś się obiło o uszy, szukam fajnego felunku do b8 kombi 18" może być z oponami, i jakby ktoś miał zawieszenie s-line (sprężyny) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W dojczlandzie standardowy olej zawiera juz 7% etanolu wiec luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 moze coś poradzicie : 2 Faults Found 00457 - Control Module for Network (J519) 013 - Check DTC Memory Freeze Frame Fault Status: 01101101 Fault Priority: 6 Fault Frequency: 9 Reset counter: 74 Mileage: 163780 km Time Indication: 0 Date: 2012.12.21 Time: 18:59:09 00256 - A/C Pressure/Temperature Sensor (G395) 008 - Implausible Signal Freeze Frame Fault Status: 01101000 Fault Priority: 7 Fault Frequency: 9 Reset counter: 74 Mileage: 163780 km Time Indication: 0 Date: 2012.12.21 Time: 18:59:09 Freeze Frame Temperature: 12.0°C Czujnik podkładałem nowy - to samo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Termometr dziala poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 działa poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKI Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Panowie i może Panie. Próbował może ktoś założyć poliftowe ramki wokół zegarów? W zamian za wcześniejsze. Jest to do zrobienia bez przeróbek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja mam polifta i ramki te z dwóch części ...napewno te z górnego zdjęcia sa z a4/a5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 a roznią sie tylko wykonczeniem rantów w chromie? do kompletu potrzeba też kratki nawiewów tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Tak patrzę na a4 poliftowych na allegro i rzeczywiście maja takie ramki ...widać w a5 zostały stare ... Ciekawe moze te nowe sa zrobione z lepszego plastiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Panowie, jak to jest z CANami w desce po stronie pasażera? Jest tam podłużna wtyczka, a pod nią są CANy. Ale jak poznać, które są HIGH, a które LOW? Muszę tam podłączyć wiązkę od PDC. Są jakoś podpisane? Muszę się wpiąć w numery 6 HIGH i 6 LOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B9 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 witam wszystkich Pytanko, czy ktoś z Was spotkał się z problemem rdzewiejących błotników w B9 /od środka i na rancie/ ? Moja B8 `08 ,lakier oryginał, i po zimie wyszła ruda... czy były jakieś niedopracowane serie? fafiks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 witam wszystkich Pytanko, czy ktoś z Was spotkał się z problemem rdzewiejących błotników w B9 /od środka i na rancie/ ? Moja B8 `08 ,lakier oryginał, i po zimie wyszła ruda... czy były jakieś niedopracowane serie? fafiks tak były problemy, nawet w tym wątku było to pisane ...szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi