Opublikowano 11 Lipca 201313 l heh tak sie spodziewalem ale wolalem sie Was upewnic:kwasny: no nic pozostaje szukac z et45.. Dzieki Panowie:wink:
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Czy może dokładał ktoś subwoofer w sedanie pod półkę, wystarczy zakupić sam głośnik, czy jeszcze jest coś dodatkowo, jakieś obudowy, mocowania itp... Na Allegro widzial różnie czasem sam głośnik a czasem z jakąś obudową, o co z tym chodzi ?? No i druga sprawa, jak podłączy dodatkowego wzmaka, jakiegoś monobloka bym chciał dołożyć do fabrycznego systemu, cos co by tylko bujneło suba trochę bo z samych drzwi trochę za mało basiora, a z drugiej strony nie chcę się bawić w wymianę na Audi ound System czy Bang. Czy ktoś może robił taka sztuczkę ?
Opublikowano 11 Lipca 201313 l A może pójsć w takie coś obudowa pod subwoofer do Audi A4 B8 sedan (3347334218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 12 Lipca 201313 l A może pójsć w takie coś obudowa pod subwoofer do Audi A4 B8 sedan (3347334218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chyba będzie problem u osób z elektroniką pod lewą obudową,żeby to pomieścić
Opublikowano 12 Lipca 201313 l siema szuka ktos z wam moze lamp na tyl do sedana ? oddam w dobrej kasie ledy to to nie sa wiadomo ale moze ktos ma uszkodzone itp to na wymianke jak znalazl
Opublikowano 12 Lipca 201313 l Takie cosik zawitało do mnie z naviservice:decayed: Czy podłączał ktoś taki tuner pod MMI 3G i ma trochę wiedzy jak to zrobić ???
Opublikowano 12 Lipca 201313 l Panowie lusterka zew. na 10Pin będę elektrycznie składane? Pasuje sprawdzić jakie kolory sa http://s2.postimg.org/r6ev58edx/image.jpgTakie cosik zawitało do mnie z naviservice:decayed: Czy podłączał ktoś taki tuner pod MMI 3G i ma trochę wiedzy jak to zrobić ??? Ja do MMI 2G podpiete mam
Opublikowano 12 Lipca 201313 l Dzięki Grzesiek, a powiedz podjales już jakąś decyzję co będziesz ze sprzeglem robić mi też już raz kiedyś slizglo i nie wiem czy zostawić i jeździć czy cos z tym robić na razie jest ok...
Opublikowano 12 Lipca 201313 l Nie wiedziałem gdzie napisać... Kurde no nie mogę B6 Division ogarnąć... Świeci się, że nowe posty, wchodzę a tam ostatni z wczoraj z 17:07 A jak napiszę posta to na głównej pokazuje, że jest nowy, a jak wchodzę w temat to go nie ma
Opublikowano 12 Lipca 201313 l Panowie lusterka zew. na 10Pin będę elektrycznie składane? http://s2.postimg.org/r6ev58edx/image.jpgTakie cosik zawitało do mnie z naviservice:decayed: Czy podłączał ktoś taki tuner pod MMI 3G i ma trochę wiedzy jak to zrobić ??? Nie wiedziałem gdzie napisać...Kurde no nie mogę B6 Division ogarnąć... Świeci się, że nowe posty, wchodzę a tam ostatni z wczoraj z 17:07 A jak napiszę posta to na głównej pokazuje, że jest nowy, a jak wchodzę w temat to go nie ma Musimy z tym poczekać Forum jest teraz na innym serwerze i coś nie do końca dobrze hula .
Opublikowano 12 Lipca 201313 l Nie wiedziałem gdzie napisać...Kurde no nie mogę B6 Division ogarnąć... Świeci się, że nowe posty, wchodzę a tam ostatni z wczoraj z 17:07 A jak napiszę posta to na głównej pokazuje, że jest nowy, a jak wchodzę w temat to go nie ma Mam to samo tylko w tym dziale i w innych tez ;/
Opublikowano 13 Lipca 201313 l Czy ten Wydech będzie ok ? Zamiana z 2.0 TDI na podwójny. AUDI A4 8K B8 tłumik wydech 011 (3350107473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i co on taki pordzewialy? Tlumiki w B6 jak miałem to 0 rdzy było.
Opublikowano 13 Lipca 201313 l Pewnie z topielca jakiegoś dlatego taka cena Z topielca chyba nie, ale z ........:doh:to bardziej prawdopodobne, mają tego w ch...j, byłem u nich to widziałem:wink:cała S4 z 2012, oczywiście już w częściach
Opublikowano 13 Lipca 201313 l Ja w przyszłym tygodniu będę swój od 3.0 TDI sprzedawał Tylko nie wiem czy z A5 podejdzie do Was?