Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heh tak sie spodziewalem ale wolalem sie Was upewnic:kwasny: no nic pozostaje szukac z et45.. Dzieki Panowie:wink:

Opublikowano

Czy może dokładał ktoś subwoofer w sedanie pod półkę, wystarczy zakupić sam głośnik, czy jeszcze jest coś dodatkowo, jakieś obudowy, mocowania itp... Na Allegro widzial różnie czasem sam głośnik a czasem z jakąś obudową, o co z tym chodzi ??

No i druga sprawa, jak podłączy dodatkowego wzmaka, jakiegoś monobloka bym chciał dołożyć do fabrycznego systemu, cos co by tylko bujneło suba trochę bo z samych drzwi trochę za mało basiora, a z drugiej strony nie chcę się bawić w wymianę na Audi ound System czy Bang. Czy ktoś może robił taka sztuczkę ?

Opublikowano

chyba będzie problem u osób z elektroniką pod lewą obudową,żeby to pomieścić

Opublikowano

:hi: siema

szuka ktos z wam moze lamp na tyl do sedana ? oddam w dobrej kasie

ledy to to nie sa wiadomo ale moze ktos ma uszkodzone itp to na wymianke jak znalazl

T2e_C16_Z_z_UE9s38_Gr_FBR1b_8_F_ZQ_60_12.jpg

Opublikowano

image.jpg

Takie cosik zawitało do mnie z naviservice:decayed: Czy podłączał ktoś taki tuner pod MMI 3G i ma trochę wiedzy jak to zrobić ???

Opublikowano

Panowie lusterka zew. na 10Pin będę elektrycznie składane?

Opublikowano

Pasuje sprawdzić jakie kolory sa :wink:

http://s2.postimg.org/r6ev58edx/image.jpg

Takie cosik zawitało do mnie z naviservice:decayed: Czy podłączał ktoś taki tuner pod MMI 3G i ma trochę wiedzy jak to zrobić ???

Ja do MMI 2G podpiete mam :wink:

Opublikowano

Dzięki Grzesiek, a powiedz podjales już jakąś decyzję co będziesz ze sprzeglem robić mi też już raz kiedyś slizglo i nie wiem czy zostawić i jeździć czy cos z tym robić na razie jest ok...

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać...

Kurde no nie mogę B6 Division ogarnąć... Świeci się, że nowe posty, wchodzę a tam ostatni z wczoraj z 17:07 :doh:

A jak napiszę posta to na głównej pokazuje, że jest nowy, a jak wchodzę w temat to go nie ma :grin:

Opublikowano
http://s2.postimg.org/r6ev58edx/image.jpg

Kurde no nie mogę B6 Division ogarnąć... Świeci się, że nowe posty, wchodzę a tam ostatni z wczoraj z 17:07 :doh:

A jak napiszę posta to na głównej pokazuje, że jest nowy, a jak wchodzę w temat to go nie ma :grin:

Musimy z tym poczekać :kwasny: Forum jest teraz na innym serwerze i coś nie do końca dobrze hula .

Opublikowano

Mam to samo tylko w tym dziale i w innych tez ;/

Opublikowano

Czy ten Wydech będzie ok ? Zamiana z 2.0 TDI na podwójny.

AUDI A4 8K B8 tłumik wydech 011 (3350107473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i co on taki pordzewialy? Tlumiki w B6 jak miałem to 0 rdzy było.

Opublikowano
Pewnie z topielca jakiegoś:kwasny: dlatego taka cena

Z topielca chyba nie, ale z ........:doh:to bardziej prawdopodobne, mają tego w ch...j, byłem u nich to widziałem:wink:cała S4 z 2012, oczywiście już w częściach

Opublikowano

Ja w przyszłym tygodniu będę swój od 3.0 TDI sprzedawał :decayed: Tylko nie wiem czy z A5 podejdzie do Was?