Opublikowano 23 Sierpnia 201412 l A tak z ciekawości - może dałoby się przełożyć sam wyświetlacz? da sie , tylko dalej bedzie swiecił na czerwono .
Opublikowano 23 Sierpnia 201412 l Czy moduł pamieci foteli ma CP ?? Niestety tak Są inne nagrzewnice słyszałem. Mnie chodzi generalnie o białe cyfry. Na razie jeszcze nad tym pracuję jak się uda, dam znać... a nagrzewnice są praktycznie te same, różnią się jedynie kształtem otworu na rezystor dmuchawy Edytowane 23 Sierpnia 201412 l przez proximpuh
Opublikowano 23 Sierpnia 201412 l A po wymianie diod podświetlających wyświetlacz z czerwonych na białe powinno pomóc + zdjęcie czerwonej foli z wyświetlacza ... Edytowane 23 Sierpnia 201412 l przez Love-AUDI
Opublikowano 23 Sierpnia 201412 l A po wymianie diod podświetlających wyświetlacz z czerwonych na białe powinno pomóc + zdjęcie czerwonej foli z wyświetlacza ... sam wyświetlacz można przełożyć z polifta, pasuje
Opublikowano 24 Sierpnia 201412 l wczoraj na rybkach spadła mi lumia do stawu szybka reakcja, wyjecie baterii, a w domu rozbieranie na kawałki i suszenie. Dziś ją odpalam i DZIAŁA Ja mam 1BV ale mam 35 profil. ale nie wiem jakie ET jest. tego się spodziewałem, że 40 może być za dużo.
Opublikowano 24 Sierpnia 201412 l A tak z ciekawości - może dałoby się przełożyć sam wyświetlacz? da sie , tylko dalej bedzie swiecił na czerwono . Nie no, niemożliwe. Przecież za kolor odpowiada tylko wyświetlacz, a nie jakiś sterownik. Przecież diody podświetlające znajdują się wewnątrz wyświetlacza. Jak to jest?
Opublikowano 24 Sierpnia 201412 l Nie , diody podświetlające nie znajdują się wewnątrz wyświetlacza są umieszczone pod wyświetlaczem , po zdjęciu wyświetlacza jest do nich łatwy dostęp można je bez problemu przelutować na takie aby świeciły na biało W żaden sposób nie mogę wkleić zdjęcia nawet według poradnika , nie da się cytować ani skopiować linku do zdjęcia w edytorze Hmmm , teraz działa ...... Edytowane 24 Sierpnia 201412 l przez Love-AUDI
Opublikowano 24 Sierpnia 201412 l W żaden sposób nie mogę wkleić zdjęcia nawet według poradnika , nie da się cytować ani skopiować linku do zdjęcia w edytorze Dopiero co miałem ten sam problem na laptoku moich staruszków, zmieniłem kompa na swojego i idzie bez problemu, także masz coś nie tegesz z kompen na 99%.
Opublikowano 24 Sierpnia 201412 l Słyszeli kiedyś czy komuś udało się zresetować licznik launch control w stronicach?
Opublikowano 24 Sierpnia 201412 l Panowie ile tak realnie moglbym dostac za moje b8 2008 rok 213tys przejechane S-line wew i zew czarna cala w ori lakierze po programie na 180PS ogolnie bez wkladu tak jak stoi bez gwintu zalozylbym 1BE czy jak to sie tam zwie to nizsze -20mm do tego kola zimowe z A5 17alu i opony...
Opublikowano 24 Sierpnia 201412 l Panowie ile tak realnie moglbym dostac za moje b8 2008 rok 213tys przejechane S-line wew i zew czarna cala w ori lakierze po programie na 180PS ogolnie bez wkladu tak jak stoi bez gwintu zalozylbym 1BE czy jak to sie tam zwie to nizsze -20mm do tego kola zimowe z A5 17alu i opony... Sprzedajesz ; > ?
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Panowie ile tak realnie moglbym dostac za moje b8 2008 rok 213tys przejechane S-line wew i zew czarna cala w ori lakierze po programie na 180PS ogolnie bez wkladu tak jak stoi bez gwintu zalozylbym 1BE czy jak to sie tam zwie to nizsze -20mm do tego kola zimowe z A5 17alu i opony... Sprzedajesz ; > ? Mam okazję kupić cos innego i tak chciałem tylko kasę podliczyc...
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Nie , diody podświetlające nie znajdują się wewnątrz wyświetlacza są umieszczone pod wyświetlaczem , po zdjęciu wyświetlacza jest do nich łatwy dostęp można je bez problemu przelutować na takie aby świeciły na biało W żaden sposób nie mogę wkleić zdjęcia nawet według poradnika , nie da się cytować ani skopiować linku do zdjęcia w edytorze Hmmm , teraz działa ...... ale barwa wyświetlanych cyfr zależy już od samego wyświetlacza-zgadza się?? Czyli chcąc przerobić podświetlenie trzeba by przełożyć wyświetlacz z polifta i przylutować diody pod nim jak na zdjęciu?
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Ile pinów mają lusterka składane? Co trzeba kupić za lusterka co sie składają tak ładnie do góry?