Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie można dodawać zdjęć w postach?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dostałem propozycję montażu Lamp Neon Led Lift 2012 w sierakowie śląskim. Jako że jest to 60km ode mnie zastanawiam się czy nie jechać na montaż. Pytanie ode mnie czy ktoś z was robił to może u tego chłopaka z tej miejscowości? Trochę się boję żebym nie wrócił samochodem na lawecie bo to nie takie proste z tego co wiem.

Opublikowano

jak sprawdzić kolor lusterka w aucie? bo planuje zakup z fotochromem

Opublikowano

jak masz lusterko w kolorze auta to masz kod lakieru na wlepce w książce serwisowej lub bagażniku taka wlepka się znajduje

Opublikowano

jak masz lusterko w kolorze auta to masz kod lakieru na wlepce w książce serwisowej lub bagażniku taka wlepka się znajduje

No to mu kolego podpowiedziałeś:D Koledze chodzi o lusterko wewnętrzne. Masz nr lusterka?powinien byc gdzieś na obudowie, pewnie masz szare.

Opublikowano

To akurat wiem, ale na innych lusterkach jest napisany nr koloru lusterka a umnie nie. Zapomniałem napisać ze chodzi o lusterko wewnętrzne.

Opublikowano

Powiedziałbym wklej zdjęcie, ale coś się na forum porobiło i nie można fotek dodawać, nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

Powiedziałbym wklej zdjęcie, ale coś się na forum porobiło i nie można fotek dodawać, nie wiem o co chodzi.

Przez ten program wkleisz :wink:

http://pokazywarka.pl/

Opublikowano

To akurat wiem, ale na innych lusterkach jest napisany nr koloru lusterka a umnie nie. Zapomniałem napisać ze chodzi o lusterko wewnętrzne.

nie zaskoczyłem sorki :glupek2: jak masz zwykłe lusterko to numerek powinieneś mieć wybity na tej "dżwigience" (nie wiem jak to nazwać) od zmiany dzień/noc bynajmniej ja tak mam, jak chcesz to mogę zrobić fotke

Opublikowano

nie zaskoczyłem sorki :glupek2: jak masz zwykłe lusterko to numerek powinieneś mieć wybity na tej "dżwigience" (nie wiem jak to nazwać) od zmiany dzień/noc bynajmniej ja tak mam, jak chcesz to mogę zrobić fotke

Na "dźwigience " jest tylko nr lusterka (części), a na lusterku są jakieś nr A049333 i E1 010810

Opublikowano

Na "dźwigience " jest tylko nr lusterka (części), a na lusterku są jakieś nr A049333 i E1 010810

Z jednej strony dźwigienki masz nr lusterka a z drugiej kolor, przestaw dźwigienkę w drugą pozycję. Powinien być nr np. Z62 - star silver gray

Opublikowano

To ile tych lusterek jest, że tak trudno dopasować kolor? Trzy?

Opublikowano

To ile tych lusterek jest, że tak trudno dopasować kolor? Trzy?

Sa dwa jasne ;

Y22 bezowy

Z62 srebrny gwiezdny ( najpopularniejszy)

Opublikowano

Witam mam pytanie jakim programem nagrywacie teldyski na dvd i jaki program używacie do konwersji na mp4

tak żeby hulało na MMI 3G :) bo ten z paradnika nie działa :(

Edytowane przez skotmen

Opublikowano

chłopaki, 250zł+kw za galke s line z biala nicia, dobra cena? brac?;)

Edytowane przez skotyman

Opublikowano

Panowie wjechały manetki po lift z obsługą FIS oraz ASA (na razie go brak). O tym ze cały dzień spędziłem na naprawie nie działającego włącznika świateł drogowych to nie wspomnę. W moich starych manetkach kostka po której pracuje włącznik wręcz ideał a w po lift wytarta :( ale udało się ogarnąć. Do rzeczy - po uruchomieniu FIS pojawiają mi się komunikaty związane z oświetleniem:

- number plate light

- left dipped headlight

- left side light / daytime runnig light

- right dipped headlight

- right side light / daytime runnig light

Nie do końca kumam co jest przyczyną tych błędów :/

Panowie podpowie ktoś od czego te komunikaty ?

Opublikowano

Panowie, nie ma ktoś prawego lustra (przedlift) na części, ew. w całości? Coś mi nawala mechanizm regulacji lusterka i chcę go wymienić.

Opublikowano

Panowie, nie ma ktoś prawego lustra (przedlift) na części, ew. w całości? Coś mi nawala mechanizm regulacji lusterka i chcę go wymienić.

To jest powód by zmienić na polifta ;)

Opublikowano

Czy servotronic z B7 podejdzie do B8 ?