Opublikowano 15 Września 201510 l Ten z aso z logo Audi to niestety Boge i Sachs ich w życiu z jakością i solidnością nie dogoni. http://www.autoamortyzatory.com/boge/ Owszem Sachs to ta sama firma ale syf niemiłosierny.
Opublikowano 17 Września 201510 l cześć! zmieniam turbawne na caha oraz icka na 3.0. przy wymianie IC muszę też wymieniać przewody kompletne czy tylko elastyczne przejścia zastosować jakieś? i druga sprawa. Tuner ma termin dopiero na połowę października. Mogę tak jeździć bez starchu, że się wysra mi ta nowa turbawka?
Opublikowano 17 Września 201510 l Panowie, gdzie mogę dorwać polski soft VCDS'a poza kupnem go z kabelkiem?
Opublikowano 17 Września 201510 l cześć! zmieniam turbawne na caha oraz icka na 3.0. przy wymianie IC muszę też wymieniać przewody kompletne czy tylko elastyczne przejścia zastosować jakieś? i druga sprawa. Tuner ma termin dopiero na połowę października. Mogę tak jeździć bez starchu, że się wysra mi ta nowa turbawka? ja jeżdżę już tak z miesiąc jak nie dwa i przeleciałem ze 2 tysiaki km i nic się nie dzieje zresztą pytałem dwóch tunerów i mowili zgodnie nic się nei stanie nawet lepiej bo będzie pewne że turbawka zdrowa co do ICka to z tego co wiem da się założyć na węże które mamy ciężko ale się da
Opublikowano 17 Września 201510 l Panowie, gdzie mogę dorwać polski soft VCDS'a poza kupnem go z kabelkiem? Jesli mówisz o legalu to na stronie Rosstecha
Opublikowano 17 Września 201510 l cześć! zmieniam turbawne na caha oraz icka na 3.0. przy wymianie IC muszę też wymieniać przewody kompletne czy tylko elastyczne przejścia zastosować jakieś? i druga sprawa. Tuner ma termin dopiero na połowę października. Mogę tak jeździć bez starchu, że się wysra mi ta nowa turbawka? ja jeżdżę już tak z miesiąc jak nie dwa i przeleciałem ze 2 tysiaki km i nic się nie dzieje zresztą pytałem dwóch tunerów i mowili zgodnie nic się nei stanie nawet lepiej bo będzie pewne że turbawka zdrowa co do ICka to z tego co wiem da się założyć na węże które mamy ciężko ale się da turbawa musi być zdrowa, bo nóweczka IC też w sumie Pomogłeś mi i rozwiałeś wszelkie wątpliwości ! a jak już przy temacie, to czuć różnicę w mocy? Panowie, gdzie mogę dorwać polski soft VCDS'a poza kupnem go z kabelkiem? Jesli mówisz o legalu to na stronie Rosstecha raczej o klonie kolega mówi Edytowane 17 Września 201510 l przez wrzosu
Opublikowano 17 Września 201510 l Panowie, gdzie mogę dorwać polski soft VCDS'a poza kupnem go z kabelkiem? VCDS możesz ściągnąć za darmo: http://vcds.pl/index.php?mod=site&id=15 Inna sprawa, że bez legalnego kabelka (legalnie) nie zabangla
Opublikowano 17 Września 201510 l a jak już przy temacie, to czuć różnicę w mocy? mówili że może być "gorzej" "tak samo" "lepiej", ja czuje może ciut żwawsze albo moja głowa tak sobie wmawia generalnie mozna powiedzieć zdecydowanie bliżej "tak samo"
Opublikowano 17 Września 201510 l oraz icka na 3.0. przy wymianie IC muszę też wymieniać przewody kompletne czy tylko elastyczne przejścia zastosować jakieś? Nie wiem jak jest w dieslu, ale w Pb zwykly jest P&P a BiT trzeba modzic(zawieszenie P&P). co do ICka to z tego co wiem da się założyć na węże które mamy ciężko ale się da Trzeba ostroznie zeszlifowac wewnetrzny kant na wezu. Inaczej bedziesz sie meczyc.
Opublikowano 17 Września 201510 l A taki podejdzie ? I coś z innej beczki...Gość ma "kilka" sztuk nowek oryginalnych po likwidacji magazynu: http://allegro.pl/show_item.php?item=5074830351
Opublikowano 17 Września 201510 l zupełnie nie rozumiem po co przepłacac za nowy skoro za 150PLN można kupic używke w idealnym stanie, ostatnio taki nabyłem
Opublikowano 17 Września 201510 l http://allegro.pl/intercooler-audi-a4-a5-8k0-2-7-tdi-3-0-tdi-diesel-i5624471016.html Kupiłem od tego typa i jest OK, 3 mc gwarancji. Edytowane 17 Września 201510 l przez edraven
Opublikowano 17 Września 201510 l http://allegro.pl/intercooler-audi-a4-a5-8k0-2-7-tdi-3-0-tdi-diesel-i5624471016.html Kupiłem od tego typa i jest OK, 3 mc gwarancji. ja u niego nówkę kupiłem za 300
Opublikowano 17 Września 201510 l może głupie pytanie, czy jest sens montować sam ic i czy będzie odczuwalna jakaś różnica? oczywiście na plus?
Opublikowano 17 Września 201510 l montowałeś już? wchodzi u ciebie P&P na stare węże? stoi na warsztacie. Narazie nie dzwonią więc chyba jest ok może głupie pytanie, czy jest sens montować sam ic i czy będzie odczuwalna jakaś różnica? oczywiście na plus? możliwe, ale tylko w gorące dni.
Opublikowano 17 Września 201510 l może głupie pytanie, czy jest sens montować sam ic i czy będzie odczuwalna jakaś różnica? oczywiście na plus? możliwe, ale tylko w gorące dni. tak też przypuszczałem są widoki na lampy?
Opublikowano 17 Września 201510 l może głupie pytanie, czy jest sens montować sam ic i czy będzie odczuwalna jakaś różnica? oczywiście na plus? możliwe, ale tylko w gorące dni. tak też przypuszczałem są widoki na lampy? póki co nic
Opublikowano 17 Września 201510 l Jakie lampy? :> Moze podepne się pod jakiegos deala? z innej beki, udało się komuś zakodować servotronic do MCE z końcówka 063M? Edytowane 17 Września 201510 l przez edraven