Opublikowano 29 Października 201510 l Mialem robic ale jak mi chu... z allegro wyslal kostki i kablami poucinanymi na 1mm to olalem temat...nie takie rzeczy się ogarniało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie chce mi sie wypinac pinow i zarabiać ich na nowych kablach. Te sa za krotkie i nawet termokurczka z klejem ich nie zlapie po lutowaniu a jak mam sie nameczyc i po zimie to wywalic bo poszla wilgoc i kable zgnily to wole kupic najtansza nawet od tylnego zderzaka i przezrzezbić ;-)
Opublikowano 29 Października 201510 l rozumiem Cię, ale nawet z najgorszego shitu można ogarnąć na cacy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 29 Października 201510 l Hehe jasne ze tak tylko trzeba miec checi. Ja juz pare takich rzeźb w gownie robiłem i wiem ze kosztuje to wiecej czasu i nerwów niz to warte. Kupilem juz w sumie wiazke od jakiegos VW za 20zl to sie przerobi ;-)
Opublikowano 29 Października 201510 l cierpliwość musi być, inaczej nie ma sensu siadać do tego. Ja staram się zawsze mieć zaopatrzenie full z długimi kabelkami przy pinach, ale mam też kartonik "na czarną godzine" i staram się tam zaglądać jak najrzadziej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 30 Października 201510 l rozumiem Cię, ale nawet z najgorszego shitu można ogarnąć na cacy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk oj nie zawsze z g*wna zrobisz brylant
Opublikowano 30 Października 201510 l oj nie zawsze z g*wna zrobisz brylant Zrobisz tylko trzeba dobrze ścisnąć
Opublikowano 30 Października 201510 l Pany, mapy nowe do 3G plus to mozna samemu wgrać czy słabo? ale to nielegalne jest przeciez...
Opublikowano 30 Października 201510 l Można, ale działające tylko na rok 2015 bo nowsze jeszcze nie złamane.
Opublikowano 31 Października 201510 l A legal to tylko ASO? I cena pewnie kosmiczna? A widziałes kiedyś w ASO cokolwiek nie kosmicznego ?
Opublikowano 31 Października 201510 l ja swoja jednostke uwaliłem 5 razy na 3G+ trzeba uwazac Cena w ASO tearz to 1260 pln Na jakąs aktualizacje poczekałbym jak wyjdzie mapa 2016
Opublikowano 31 Października 201510 l Czy bez hold asist też się ręczny hamulec wyłącza po włączeniu biegu i ruszaniu? Bo u mnie ma to miejsce.
Opublikowano 31 Października 201510 l A legal to tylko ASO? I cena pewnie kosmiczna? A widziałes kiedyś w ASO cokolwiek nie kosmicznego ? Kurcze Andnl nawet nie wiesz jak bardzo masz racje http://www.audi.de/de/brand/de/vorsprung_durch_technik/content/2015/07/mission-to-the-moon-keynote-speech.html
Opublikowano 31 Października 201510 l Czy bez hold asist też się ręczny hamulec wyłącza po włączeniu biegu i ruszaniu? Bo u mnie ma to miejsce.Tak to działa.
Opublikowano 31 Października 201510 l ja swoja jednostke uwaliłem 5 razy na 3G+ trzeba uwazac Cena w ASO tearz to 1260 pln Na jakąs aktualizacje poczekałbym jak wyjdzie mapa 2016 Po uwaleniu to tylko kosz na smieci, czy idzie cos z tym zrobic? Bo roznosci sie naczytalem o aktualizajcach na wlasna reke. A co do recznego. Nie mam AHA, i nie jestem w stanie ruszyc z miejsca jak mam reczny zalaczony. Musze go recznie wylaczyc.
Opublikowano 31 Października 201510 l Ale nawet nie mając AHA? Tak, taki ficzer. Muszą być zapięte pasy, żeby się ręczny zwolnił.