Cocco Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale nawet nie mając AHA?Tak, taki ficzer. Muszą być zapięte pasy, żeby się ręczny zwolnił.U mnie raz sam się zwalnia ręczny przy ruszaniu, raz nie, zależy od humoru auta :-D Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netfcher Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale nawet nie mając AHA?Tak, taki ficzer. Muszą być zapięte pasy, żeby się ręczny zwolnił.U mnie raz sam się zwalnia ręczny przy ruszaniu, raz nie, zależy od humoru auta :-DWysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Faktycznie, dziala. Tylko trzeba miec zapiete pasy. Mam za dlugi podjazd i nigdy nie zapinalem pasow przed wyjazdem na droge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Można zmienić wszystko w adaptacjach. U mnie zwalnia sue bez pasów i bez noznego wcisnietego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Można zmienić wszystko w adaptacjach. U mnie zwalnia sue bez pasów i bez noznego wcisnietego. Pamiętasz jakie kodowanie może ,też bym zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Zwolnienie hamulca bez zapięcia pasów bezpieczeństwa53-Parking Brake ---> Security Access 16---> (kod 25194) --->ADAPTACJA 10 ---> Channel 7 zmiana z 1 na 0 .Zwolnienie hamulca bez przyciskania napedała53- Parking Brake ---> Security Access 16 --->(kod 25194)---> ADAPTACJA 10 ---> Channel 4 zmiana z 1 na 0 .Wyłączenie komunikatu podczas gdy jest na biegu53-Parking Brake ---> Security Access 16 ---> (kod 25194) ---> ADAPTACJA10 ---> Channel 3 zmiana z 1 na 0 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek76 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie, nie wiecie do czego ta luźna kostka ? Mam ją u siebie w sedanie w bagażniku po prawej stronie przy module parktronika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 hak? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie, nie wiecie do czego ta luźna kostka ? Mam ją u siebie w sedanie w bagażniku po prawej stronie przy module parktronika. mam tą samą i ostatnio się dowiedziałem że pod hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek76 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie, nie wiecie do czego ta luźna kostka ? Mam ją u siebie w sedanie w bagażniku po prawej stronie przy module parktronika. mam tą samą i ostatnio się dowiedziałem że pod hak i wszystko jasne, dzięki panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie ma ktoś silnik TFSI ten po lifcie 225PS ? ktoś orientuje się czy to też wpierdziela olej ? i jak jest z servotronikiem w lifcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Pany jak ustawić godzinę bo się zamotalem tąpniete z LG F60 Edytowane 1 Listopada 2015 przez skrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Na MMI jak masz 2G to prawy gorny przycisk obok pokretla chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Zwolnienie hamulca bez zapięcia pasów bezpieczeństwa 53-Parking Brake ---> Security Access 16---> (kod 25194) --->ADAPTACJA 10 ---> Channel 7 zmiana z 1 na 0 . Zwolnienie hamulca bez przyciskania napedała 53- Parking Brake ---> Security Access 16 --->(kod 25194)---> ADAPTACJA 10 ---> Channel 4 zmiana z 1 na 0 . Wyłączenie komunikatu podczas gdy jest na biegu 53-Parking Brake ---> Security Access 16 ---> (kod 25194) ---> ADAPTACJA10 ---> Channel 3 zmiana z 1 na 0 . Ok Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie ma ktoś silnik TFSI ten po lifcie 225PS ? ktoś orientuje się czy to też wpierdziela olej ? i jak jest z servotronikiem w lifcie ? ja mam. aktualnie mam przelatane 40K km i nie wciaga oleju. ale z tego co czytalem to w poprzedniej generacji przy takich przebiegach niektorym tez jeszcze nie wciagal. jesli chodzi o servotronik to ja mam ADS i wspomaganie jest elektryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Wlasnie polift chyba ma tylko el wsp tylko nie wiem czy w standardzie czy za doplata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy-cichy Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Polifty miały wszystkie elektryczne wspomaganie niezależnie od wersji silnikowej. Na zagranicznych forach piszą że te 2.0 TFSi 225HP już mają wyeliminowany problem pobierania oleju. Po tak dużej wpadce grupy VW wypadało by poprawić tak duży bład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikszak Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 pilnie poszukuję maglownicę servotronic do przedlifta (z działu zrób to sam wnioskuje że ma numer 8T1 422 066 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie czy sama skorupa zderzaka do S4, bez dyfuzora przedlift i polift to to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie czy sama skorupa zderzaka do S4, bez dyfuzora przedlift i polift to to samo? to całkiem co innego kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Myslalem ze tylko dyfuzor przemodelowali.. :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi